Stiri despre cozi

  228 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De astăzi, angajaţii pot depune formularele online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De astăzi, angajaţii pot depune formularele online

  Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) a finalizat ieri, din resurse proprii, platforma tehnică de completare şi depunere online a oricărui tip de formular.

 • Tulcea: Haos rutier în ziua fără mașini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Haos rutier în ziua fără mașini

  Sute de mașini au aglomerat astăzi dimineață intersecțiile municipiului. Cu toate că toată lumea ar fi trebuit să lase mașina acasă, pentru mediu, iată că nu s-a întâmplat așa ceva.

 • Tulcenii stau la cozi pentru a căpăta identităţi noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcenii stau la cozi pentru a căpăta identităţi noi

  Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanei se confruntă cu sute de cereri pentru Cărţi de Identitate. În ultima perioadă la ghişeul serviciului Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei  se depun zeci de cereri pentru eliberarea cărţilor de identitate.

 • Tulcea: Cozi la florăriile din oraş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Cozi la florăriile din oraş

  Tulcenii care îşi duc copiii la şcoală scot din buzunar şi 50 de lei pentru florile pe care urmează să le ofere cadrelor didactice. Tradiţia nu se schimbă nici în acest an, pe vreme de criză

 • Clujenii preferă cozile decât plăţile online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujenii preferă cozile decât plăţile online

  Cu ajutorul unui calculator conectat la internet, clujenii pot plăti taxele fără a depune efort. Cu toate acestea, majoritatea clujenilor se chinuie să-şi achite taxele la ghişeu, în locul plăţilor online. Doar un procent de  0,7% din totalul de peste două sute de mii de contribuabili achită taxele locale online.

 • Agricultorii cu patalama, plătitori la fondul de şomaj şi pensii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agricultorii cu patalama, plătitori la fondul de şomaj şi pensii

  Haos la ghişeele de la Casa de Pensii şi Şomaj. Sute de întreprinzători tip PFA sau persoane fizice care realizează venituri din contracte de mandat, de comision şi drepturi de autor s-au îmbulzit pentru a depune noile declaraţii de asigurare impuse de Guvern.

 • Şeitan şi Vlădescu, responsabili cu haosul. Românii redescoperă umilinţa cozii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şeitan şi Vlădescu, responsabili cu haosul. Românii redescoperă umilinţa cozii

  Beneficiarii veniturilor profesionale au retrăit coşmarul cozilor comuniste: lungi, de 5-6 ore, în caniculă şi praf. Responsabili de haos, miniştrii Boc, Şeitan şi Vlădescu s-au făcut că nu le văd. Actorii, scriitorii, jurnaliştii şi persoanele fizice autorizate au fost trimişi la cozi de guvernanţi pentru a plăti contribuţiile pe drepturile de autor.

 • Iaşi: Nervi şi teancuri de acte la plătit asigurări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Nervi şi teancuri de acte la plătit asigurări

  Sute de ieşeni şi-au pierdut dimineaţa la ghişeele de la Pensii, Şomaj şi Sănătate pentru declaraţiile pe venit independent. Disperaţi că pot fi sancţionaţi dacă nu depun astăzi actele, oamenii s-au călcat în picioare la rând şi au făcut maraton prin oraş pentru a ajunge de la o instituţie la alta

 • Iaşi: „Am stat o oră şi 40 de minute la Pensii!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: „Am stat o oră şi 40 de minute la Pensii!“

  Viorel Sava, unul dintre sutele de ieşeni care s-au dus să-şi depună declaraţiile privind activităţile independente, şi-a pierdut toată dimineaţa la cozi. Bărbatul, de profesie taximetrist, este revoltat că funcţionarii îl trimit de la un ghişeu la altul pentru că nu cunosc foarte bine procedura

 • Mii de bucureştenii s-au înghesuit astăzi să-şi plătească noile dări către stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de bucureştenii s-au înghesuit astăzi să-şi plătească noile dări către stat

  Cel puţin jumătate de milion de români sunt nevoiţi să piardă o jumătate de zi pentru a da bani statului în contul contribuţiilor pentru veniturile profesionale, mulţi dintre ei în Bucureşti. La primele ore ale dimineţii s-au prezentat în jur de 300 de persoane la Casa de Asigurări şi de Pensii pentru a-şi achita noile dări.

 • Satu Mare: Stau la coadă pentru a da bani statului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Stau la coadă pentru a da bani statului

  Peste 6.000 de sătmăreni cu venituri din activităţi independente trebuie să îşi achite contribuţiile la pensii, sănătate şi şomaj. Sute de sătmăreni cu venituri din drepturi de autor au luat cu asalt în această dimineaţă Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă şi Casa Judeţeană de Pensii pentru a-şi plăti contribuţiile.

 • Drepturile de autor, bătaie de joc de la guvernul Boc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drepturile de autor, bătaie de joc de la guvernul Boc

  Cel puţin 500.000 de români sunt purtaţi pe drumuri pentru a da bani statului în contul contribuţiilor pentru veniturile profesionale. Un reporter al ziarului „Adevărul“ a pierdut o jumătate de zi să ajungă la instituţiile unde are de plătit noile dări. Citiţi epopeea unui bun contribuabil căruia i s-au refuzat banii.

 • (GALERIE FOTO -VIDEO) Revoltător: Cu noaptea-n cap la paşapoarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  (GALERIE FOTO -VIDEO) Revoltător: Cu noaptea-n cap la paşapoarte

  Stranierii stau noaptea la coadă pentru pasapoarte în Satu Mare. Pentru a obţine unul dintre cele 100 de numere de ordine eliberate, sătmărenii trebuie să stea la coadă câte 12 ore. Cei aproape 300 de sătmăreni care aşteptau, în această dimineaţă, la Paşapoarte au fost la un pas de a se lua la bătaie. Sistemul cu numere de ordine, introdus de ieri, a mutat cozile din timpul zilei pe timp de noapte.

 • Controverse pe marginea strategiei IMM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Controverse pe marginea strategiei IMM

  Reprezentanţii mediului de afaceri acuză Ministerul Economiei că a creat o strategie fără să se consulte cu partenerii din sectorul privat. Liderii patronatelor şi cei din sistemul cameral nu ştiu cum a fost elaborată strategia pentru sprijinirea IMM, observând mai multe lipsuri în documentul guvernamental.

 • Autostrada, prea îngustă pentru turişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autostrada, prea îngustă pentru turişti

  Peste 160.000 de turişti au trecut prin staţiunile de pe litoral în weekendul care tocmai s-a încheiat. Toate bune şi frumoase până la momentul plecării spre casă. Autostrada Soarelui a devenit neîncăpătoare pentru miile de maşini care s-au încolonat „în cursă“.

 • Târgu-Jiu: Cozi până în stradă la Registrul Comerţului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Cozi până în stradă la Registrul Comerţului

  Zeci de administratori gorjeni s-au inghesuit astăzi la sediul Oficiului pentru Registrul Comerţului, pentru depunerea bilanţurilor contabile aferente anului trecut, întrucât este ultima zi în care se mai primesc aceste documente.

 • Iaşi: Topul cozilor studenţeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Topul cozilor studenţeşti

  În funcţie de necesităţi, studenţii sunt nevoiţi să piardă tot mai mult timp la coadă. Printre cele mai aglomerate locuri sunt xeroxurile, cantinele şi simigeriile.

 • Cozile de la primărie, micşorate de mediul virtual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cozile de la primărie, micşorate de mediul virtual

  Până la sfârşitul anului, Primăria Buzău va avea încă o pagină de internet, pe lângă cea deja existentă, care va asigura fluxul de informaţie între instituţie şi cetăţeni. În plus, buzoienii vor avea posibilitatea să îşi achite impozitele şi taxele de acasă sau de la cele trei infochioşcuri care vor fi amplasate în trei locaţii din oraş.

 • Mii de vizitatori la Noaptea Muzeelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de vizitatori la Noaptea Muzeelor

  Cozi interminabile la Muzeul Naţional de Artă, înghesuială la Muzeul Naţional de Istorie şi sumedenie de curioşi la Muzeul Literaturii Române.

 • Pensionarii se împrumută la CAR pentru masa de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensionarii se împrumută la CAR pentru masa de Paşte

  Sute de oameni depun zilnic cereri pentru a obţine bani cu împrumut de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor.Solicitările pentru împrumuturile de Paşte au crescut cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Azi depui actele pentru ajutorul de maximum 5000 de lei oferit de AS CARP Piteşti, mâine iei banii.

Modifică Setările