
Coşuri de gunoi şi mobilier urban în valoare de peste 150.000 de lei, dosite într-un depozit din municipiul Adjud
Acestea au fost cumpărate de vechea administraţie a oraşului de pe Trotuş, acum câţiva ani, dar nu au fost montate până acum.
Acestea au fost cumpărate de vechea administraţie a oraşului de pe Trotuş, acum câţiva ani, dar nu au fost montate până acum.
Vrânceanul Nicu Ivan este printre ultimii meşteri răchitari care duce mai departe tradiţia moştenită de la părinţi şi bunici. El se ocupă de acest meşteşug de aproape trei decenii, timp în care activitatea de producţie a fost şi mai diversificată.
Coşurile, care pe lângă produsele tradiţionale au conţinut şi măşti de protecţie, au fost oferite de Arhiepiscopia Dunării de Jos la peste 3.000 de oameni din judeţele Galaţi şi Brăila.
Acneea este o boală a pielii care implică glandele care produc ulei, de la baza foliculilor de păr şi, în general, afectează 3 din 4 persoane cu vârste între 11 şi 30 de ani. Acneea apare cel mai des în perioada pubertăţii, însă există şi adulţi care se confruntă cu această problemă. Soluţia este un tratament la exterior, la nivelul tenului, însă ideal este să fie tratată şi cauza care duce la apariţia acneei.
Din dorinţa de a îngriji cât mai bine tenul, multe femei ajung să facă greşeli ce duc la rezultate dezastruoase. Dermatologii atrag atenţia la câteva dintre acestea, subliniind importanţa spălatului după folosirea apei micelare şi timpul în care trebuie lăsată să acţioneze masca pe bază de argilă.
Te confrunţi cu acnee de sezon ori ai probleme mai serioase cu tenul? Sigur ai încercat multe produse dermatocosmetice care ţi-au promis să te scape de coşuri şi dureri ale pielii. Află de ce ce apare acneea şi cu ce remedii o pot combate!
Gândeşte-te pe ce zone ale corpului îţi apar cel mai des coşuri, deoarece acestea au o corespondenţă clară cu organele interne şi îţi pot dezvălui de ce afecţiuni suferi.
Siber Grigore, specialist în cosmetică, oferă câteva sfaturi de îngrijire a tenului la început de primăvară. Mănâncă mai multe legume şi fructe bogate în vitamine şi nutrient. Bea doi litri de apă pe zi. Fă mişcare, ieşi la aer în fiecare zi, dacă îţi permite timpul.
Acneea este, cu siguranţă, cea mai comună afecţiune a pielii, fapt pentru care de-a lungul timpului au apărut pe piaţă o multitudine de produse dermatocosmetice care promit să trateze aceasta problemă.
Dereglările hormonale ale organismului sunt semnalate de diferite simptome pe care este indicat să nu le ignori. Sindromul ovarelor polichistice poate prezenta un singur simptom la debut, urmat de altele care ar trebui să te convingă să te prezinţi la medicul specialist pentru un consult amănunţit.
Dacă vrei să arăţi bine întreaga zi, poţi pune în aplicare aceste mici trucuri care te vor ajuta să fii spectaculoasă întreaga zi.
Cel mai bun remediu împotriva coşurilor Pentru orice tip de ten, cea mai deranjantă problemă este apariţia coşurilor. Dacă medicamentele şi tratamentul dermatologic este mult prea scump şi nici nu pare a fi cea mai bună soluţie, încearcă remdiile pe bază de ingrediente naturale. Combinaţia ideală este cea de miere şi lămâie!
„Adevărul” vă prezintă o analiză comparativă bazată pe datele Comisiei Naţionale de Prognoză privind salariile medii nete şi cele ale INS referitoare la costul alimentelor
Coşurile, acneea, pigmentarea, liniile fine, ridurile, cearcănele, petele sunt unele dintre cele mai frecvente neplăceri dermatologice. Ele sunt cauzate cel mai des de stilul de viaţă pe care-l avem, însă şi de obiceiurile alimentare. Dieta are un impact major asupra aspectului pielii, motiv pentru care trebuie să mâncăm mai multe legume şi fructe, să bem apă şi sucuri sănătoase, pentru ca tegumentul să aibă din nou acea strălucire naturală.
Nigma Talib, autoarea cărţii „Semnele îmbătrânirii: planul revoluţionar care te ajută să străluceşti din interior spre exterior“ vorbeşte despre cele mai nocive alimente care îşi pun amprenta asupra tenului, scrie brightside.me. Printre semnele unei diete nepotrivite se numără apariţia cearcănelor, porii dilataţi şi coşurile.
Primarul comunei arădene Archiş, Nicolae Valea, a murit la vârsta de 64 de ani. Bărbatul suferea de o boală necruţătoare.
Ţi s-a întâmplat vreodată atunci când te spălai pe cap sau când te pieptănai să atingi un loc dureros în zona pielii capului, iar când ai pus degetul acolo, ai descoperit probabil un coş umflat şi dureros? Află de ce apar coşurile şi cum le poţi combate!
Nu doar odată ţi-a dat bătăi de cap acneea. Mai ales acum că vremea începe să se încălzească, aspectul tenului capătă o atenţie sporită. Se spune de ceva timp că suntem ceea ce mâncăm, dar oare să aibă vreo legătură mâncare cu apariţia acneei?
Primăria Buzău a comandat iar societatea de salubritate împreună cu Urbis Serv au amplasat în Parcul Crâng primele coşuri pentru uzul proprietarilor de câini care îşi scot la plimbare animalele de companie. Astfel de coşuri vor fi montate în toate parcurile din oraş, iar poliţia locală avertizează că cei care nu le vor folosi vor fi aspru sancţionaţi.
Statisticile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău arată că, în lunile friguroase, aproape se dublează numărul incendiilor. Cele mai multe dintre aceste incendii sunt cauzate de neglijenţa proprietarilor de case care nu îşi întreţin corespunzător coşurile de fum sau instalaţiile electrice. 18 asemenea incendii au avut loc, de la începutul anului, în judeţul Buzău.
Un fitoterapeut de succes din Africa de Sud, a creat puternice controverse după ce a început să poarte un costum realizat din bancnote reale, pentru a-şi scoate în evidenţă bogăţia.
Acneea poate apărea atât la adolescenţă, cât şi la vârsta adultă. Cauzele sunt multiple, de la cele genetice, până la schimbările hormonale şi cremele folosite greşit.
Gândeşte-te pe ce zone ale corpului îţi apar cel mai des coşuri, deoarece acestea au o corespondenţă clară cu organele interne şi îţi pot dezvălui de ce afecţiuni suferi.
De la an la an numărul celor care merg în noaptea de Învire cu coşurile cu bucate la sfinţit este tot mai mic. Oamenii preferă să vină doar cu sticla de vin la ei, pe care preoţii să îl sfinţească sau chiar doar după pâinea şi vinul sfinţite, oferite de biserică.
Când ţi-e lumea mai dragă, ai observant în oglindă că iar ţi-a apărut un coş? Roşeaţa, mâncărimea şi cicatricea care apare de cele mai multe ori nu doar că afectează aspectul unei persoane, ci, de asemenea, scade încrederea în sine.
Neplăcutele coşuri care apar sub piele sunt probabil printre neplăcute probleme care apar la nivelul epidermei. Acestea sunt dureroase, mari, greu de ascuns sub machiaj şi, mai ales, dificil de tratat.
Ingredientele de bază pentru mâncăruri sau prăjituri pot fi utile şi în scopuri medicale. Specialiştii în dermatologie susţin că foarte multe dintre alimente ajută tenul să scape de acnee.
Acneea este una dintre cele mai frecvente afecţiuni întâlnite în practica dermatologică curentă, aproape orice pacient având un grad de acnee la pubertate, cu rezoluţia spontană a leziunilor acneice în viaţa de adult tânăr. Deşi nu pune viaţa în pericol, poate fi extrem de supărătoare şi poate afecta pe termen lung înfăţişarea unei persoane, declanşând adeseori tulburări emoţionale.
Ţi-a apărut un coş şi nu îndrăzneşti să ieşi din casă? Îţi doreşti o soluţie rapidă care să calmeze inflamaţia? Sau te confrunţi cu problema acneei de mai mult timp şi nu mai ştii ce produse să foloseşti? Încearcă şi cateva tratamente pentru coşuri, făcute acasă.
Fructele de cătină sunt deosebit de valoaroase datorită compoziţiei lor în antioxidanţi şi vitamine cu efecte benefice pentru sănătate, dar şi pentru frumuseţe.