Stiri despre cosmin ciotlos

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lansare LIVE: Cristian Preda în dialog cu Bogdan Murgescu şi Cosmin Ciotloş despre „Tiranul cu nas mare şi cu suflet foarte mic“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lansare LIVE: Cristian Preda în dialog cu Bogdan Murgescu şi Cosmin Ciotloş despre „Tiranul cu nas mare şi cu suflet foarte mic“

  Joi, 15 octombrie, de la ora 19.30, are loc lansarea LIVE, pe pagina de Facebook Cărtureşti (facebook.com/Carturesti), a volumului „Tiranul cu nas mare şi cu suflet foarte mic. Lirică politică, sloganuri electorale şi versificaţii satirice de campanie de la 1834 până în zilele noastre”, de Cristian Preda, recent publicat în colecţia Opus. Ştiinţe politice a Editurii Polirom. Invitaţi, alături de autor, sunt Bogdan Murgescu şi Cosmin Ciotloş.

 • Doina Ruşti, despre „Homeric“,
la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doina Ruşti, despre „Homeric“, la Bucureşti

  Luni, de la ora 19.00, la librăria Humanitas de la Cişmigiu, va avea loc o discuţie pe marginea romanului „Homeric”, de Doina Ruşti, recent apărut la Editura Polirom. Alături de scriitoare vor participa Paul Cernat, Cosmin Ciotloş şi Bogdan Simion (Cobzarul), cu muzica mahalalei Gorgani.

 • Mircea Cărtărescu lansează „Melancolia“, la Librăria Humanitas Cişmigiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Cărtărescu lansează „Melancolia“, la Librăria Humanitas Cişmigiu

  Joi, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, are loc lansarea volumului „Melancolia”, de Mircea Cărtărescu, cea mai bine vândută carte Humanitas la Bookfest 2019. La eveniment vor vorbi, alături de autor, scriitoarea Ioana Pârvulescu şi criticul literar Cosmin Ciotloş. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe.

 • Timpul de emisie al „Cooltura”, de Mirela Nagâţ la TVR 1, înjumătăţit. Mai multe personalităţi culturale critică decizia: „Pesedizdizarea TVR”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Timpul de emisie al „Cooltura”, de Mirela Nagâţ la TVR 1, înjumătăţit. Mai multe personalităţi culturale critică decizia: „Pesedizdizarea TVR”

  Emisiunii „Cooltura”, difuzată de TVR 1 şi realizată de Mirela Nagâţ, i se va tăia jumătate din timpul de emisie începând cu 12 martie.  Anunţul a fost făcut de scriitorul Cezar Paul-Bădescu pe pagina sa de Facebook. Prezentatoarea emisiunii a explicat că, iniţial, s-a pus în discuţie scoaterea „Cooltura” din grilă, mulţumindu-le totodată persoanelor care şi-au arătat susţinerea, printre care scriitori precum Radu Vancu şi Cosmin Perţa.

 • Volumul „Alexis sau Tratat despre lupta zadarnică. Lovitura de graţie“, de Marguerite Yourcenar, lansat la Librăria Humanitas Cişmigiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Volumul „Alexis sau Tratat despre lupta zadarnică. Lovitura de graţie“, de Marguerite Yourcenar, lansat la Librăria Humanitas Cişmigiu

  Miercuri, 20 septembrie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas Cişmigiu, are loc lansarea volumului „Alexis sau Tratat despre lupta zadarnică. Lovitura de graţie” de Marguerite Yourcenar, apărută la editura Humanitas. La eveniment vor vorbi Adela Greceanu (scriitoare şi jurnalistă culturală), Cristian Pătrăşconiu (jurnalist cultural) şi Cosmin Ciotloş (critic literar). Discuţia va fi moderată de Denisa Comănescu.

 • Petreceţi o seară cu Generaţia ‘80 la Clubul Ţăranului Român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petreceţi o seară cu Generaţia ‘80 la Clubul Ţăranului Român

  Miercuri, 10 februarie, de la ora 19.00, Generaţia ’80 vă dă întâlnire la Clubul Ţăranului Român, alături de criticii literari Dan C. Mihăilescu şi Cosmin Ciotloş, tânărul coordonator al antologiei „111 cele mai frumoase poezii ale generaţiei ’80“, apărută la editura Nemira.

Modifică Setările