Stiri despre coruptie slatina

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO  Judecători schimbaţi pe bandă rulantă în cazul
dosarului de corupţie de la Slatina al fostului ministru de Finanţe, Darius
Vâlcov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Judecători schimbaţi pe bandă rulantă în cazul dosarului de corupţie de la Slatina al fostului ministru de Finanţe, Darius Vâlcov

  Solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie către Tribunalul Olt de redeschidere a unui dosar de corupţie închis în 2012, unde protagonişti sunt cele mai importante nume din peisajul politico-administrativ din Slatina în frunte cu fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, plus conducerea Consiliului Judeţean Olt, agită ”apele” justiţiei oltene. Un al treilea judecător a fost numit la cârma cazului.

 • VIDEO  Tribunalul Olt jonglează cu amânările în redeschiderea
unui nou dosar de corupţie pentru Darius Vâlcov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Tribunalul Olt jonglează cu amânările în redeschiderea unui nou dosar de corupţie pentru Darius Vâlcov

  La doar trei zile de la termenul anterior, Tribunalul Olt a amânat şi joi - 27 august, analizarea situaţiei în ce priveşte solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de redeschidere a unui dosar mai vechi în care protagonişti sunt cele mai importante nume din peisajul politico-administrativ din Slatina în frunte cu Darius Vâlcov şi Minel Prina, ultimii doi primari aleşi ai urbei, plus conducerea Consiliului Judeţean Olt.

 • VIDEO Suspans prelungit pentru Vâlcov şi Prina: Tribunalul
Olt a amânat iarăşi analizarea redeschiderii unui nou dosar de corupţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Suspans prelungit pentru Vâlcov şi Prina: Tribunalul Olt a amânat iarăşi analizarea redeschiderii unui nou dosar de corupţie

  Tribunalul Olt menţine suspansul în rândul celor mai importante nume din peisajul politico-administrativ din Slatina în privinţa redeschiderii unui mega-dosar de corupţie ai căror protagonişti sunt Darius Vâlcov şi Minel Prina, adică ultimii doi primari aleşi ai urbei, alături de conducerea Consiliului Judeţean Olt - Paul Stănescu, şi, respectiv, vicele Marius Oprescu. Noul termen al dosarului instrumentat de DNA fost fixat pentru joi-27 august.

 • Vâlcov, Prina şi Stănescu,
aşteptaţi luni la Tribunalul Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vâlcov, Prina şi Stănescu, aşteptaţi luni la Tribunalul Olt

  Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei şi ex-ministru de Finanţe, Minel Prina, ”urmaşul” lui Vâlcov la Primăria Slatina, şi Paul Stănescu – preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, sunt aşteptaţi, luni – 24 august, la Tribunalul Olt din Slatina, unde s-ar putea decide deschiderea unui mega-dosar de corupţie cu aceştia ca protagonişti. Alături de ei mai figurează încă şase nume importante autohtone.

 • VIDEO Parcul Piteşti din Slatina, îngrădit de un afacerist după ce s-au investit peste 3 milioane de lei bani publici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Parcul Piteşti din Slatina, îngrădit de un afacerist după ce s-au investit peste 3 milioane de lei bani publici

  La Slatina continuă bătaia de joc la adresa locuitorilor săi. După ce, în aprilie, sesizam că un milionar în euro din Slatina, distins de municipalitate, culmea!, cu titlul “Personalitatea anului” în 2012 pentru performanţe în afaceri, a închis cea mai folosită cale de acces în cel mai iubit parc al oraşului amenajat la începutul anilor 1900, acum se văd şi efectele: în lipsă de vizitatori, parcul a început să fie vandalizat încetul cu încetul.

 • VIDEO  Darius Vâlcov, fostul
ministru de Finanţe, protagonist într-un nou dosar de corupţie la
Tribunalul Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Darius Vâlcov, fostul ministru de Finanţe, protagonist într-un nou dosar de corupţie la Tribunalul Olt

  Darius Vâlcov, fost ministru de Finanţe şi ex-primar al municipiului Slatina pentru două mandate consecutive, a apărut, joi – 30 iulie, la Tribunalul Olt din Slatina, pentru a fi audiat în vederea redeschiderii unui dosar penal unde e acuzat de fapte de corupţie. Ajuns la al cincilea dosar de acest fel, Vâlcov figurează aici alături de alte nume mari din judeţul Olt şi din Slatina. Solicitarea redeschiderii dosarului aparţine DNA.

 • Darius Vâlcov, căpătuit cu un nou dosar penal pentru trafic de influenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Darius Vâlcov, căpătuit cu un nou dosar penal pentru trafic de influenţă

  Fostul ministru de Finanţe şi primar al Slatinei, Darius Vâlcov, are, începând de miercuri – 3 iunie, un nou dosar penal. El a fost înştiinţat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie că este urmărit penal într-un dosar după ce s-ar fi descoperit că, anul trecut, în perioada în care ocupa funcţiile de senator şi ministru al Finanţelor, Vâlcov ar fi luat de la un om de afaceri din Slatina 10% din valoarea unui contract.

 • Prina şi Şuşală, complicii lui Darius Vâlcov, încă 30 de zile de arest la domiciliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prina şi Şuşală, complicii lui Darius Vâlcov, încă 30 de zile de arest la domiciliu

  Primarul ales al Slatinei, Minel Prina, suspendat în prezent, şi Lucian Şuşală, fost şofer al lui Darius Vâlcov când acesta conducea Primăria Slatina, inculpaţi în dosarul de mega-corupţie instrumentat demnitarului de către Direcţia Naţională Anticorupţie, rămân în continuare ”priponiţi” în arest la domiciliu. Aceasta este decizia judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de luni – 11 mai.

 • FOTO  O stradă din Slatina, asfaltată la doi ani după reabilitare. Lucrările au fost efectuate de două firme de casă ale primăriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  O stradă din Slatina, asfaltată la doi ani după reabilitare. Lucrările au fost efectuate de două firme de casă ale primăriei

  O lucrare efectuată în timp record asupra unei străzi din Slatina săptămâna trecută, care i-a nedumerit şi nemulţumit totodată pe locuitorii urbei deoarece artera nu prezenta nicio crăpătură fiind reabilitată în urmă cu doar doi ani pe fonduri europene, şi-a găsit explicaţia. Proiectul, ale cărui detalii au fost ţinute secrete de oficialii primăriei, a fost derulat de două dintre „firmele de casă” ale municipalităţii.

 • VIDEO  Cum se toacă aiurea banii la Slatina: stradă
modernizată pe bani europeni în 2013, băgată iar în reparaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Cum se toacă aiurea banii la Slatina: stradă modernizată pe bani europeni în 2013, băgată iar în reparaţii

  Nici măcar doi ani nu au fost în stare autorităţile din Slatina să păstreze nealterată o stradă pe care au reuşit cu greu să o modernizeze pe fonduri europene. Strada Unirii, supusă luni bune unor ample lucrări de reabilitare a cartierului cu acelaşi nume, a intrat iarăşi în reparaţii. Reprezentanţii Primăriei au refuzat să precizeze motivul noilor lucrări ce îi nemulţumesc nu doar pe locatarii zonei, dar şi pe slătinenii ce străbat cartierul.