Stiri despre coruptie primaria slatina

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum a devenit
Dealul Grădişte din Slatina, un simbol al urbei, bătaia de joc a ultimilor doi primari,
Vâlcov şi Prina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a devenit Dealul Grădişte din Slatina, un simbol al urbei, bătaia de joc a ultimilor doi primari, Vâlcov şi Prina

  Dealul Grădişte din Slatina este cea mai înaltă formă de relief din localitate, ridicându-se la peste 600 de metri deasupra solului din vremuri pe care nimeni nu le poate preciza. Până acum aproape zece ani, aici nu exista decât un turn de apă ridicat la începutul sec. XX. Ultimii doi primari aleşi ai urbei, Darius Vâlcov şi Minel Prina, acuzaţi acum de DNA de fapte de corupţie, au batjocorit acest simbol al oraşului.

 • Candidatul PSD
la Primăria Slatina, dezvăluit la toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Candidatul PSD la Primăria Slatina, dezvăluit la toamnă

  Torpilat din toate părţile de acuzaţiile grele de corupţie aduse de DNA ultimilor doi primari social-democraţi ai Slatinei, Darius Vâlcov şi Minel Prina, conducerea organizaţiei judeţene a PSD ezită să facă public numele candidatului la alegerile din vara anului viitor pentru primărie. Un sondaj efectuat de acest partid în rândul slătinenilor a stabilit deja un ”câştigător”, dar numele acestuia va fi făcut public abia la toamnă.

 • Debandadă la Slatina: Mihaela Stana a
demisionat de la cârma primăriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Debandadă la Slatina: Mihaela Stana a demisionat de la cârma primăriei

  Mihaela Stana nu mai este primar interimar şi nici viceprimar al municipiului Slatina de luni dimineaţă după ce a demisionat din aceste funcţii. Mihaela Stana a deţinut provizoriu, în perioada aprilie-iunie, funcţia de primar după ce edilul ales al urbei, Minel Prina, a fost plasat în arest la domiciliu de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind acuzat într-un caz de megacorupţie alături de predecesorul său, Darius Vâlcov.

 • Darius Vâlcov
rămâne în arest preventiv chiar dacă l-a ”turnat” pe Vasile Blaga
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Darius Vâlcov rămâne în arest preventiv chiar dacă l-a ”turnat” pe Vasile Blaga

  Fostul ministru de Finanţe şi primar al Slatinei, Darius Vâlcov, rămâne în spatele gratiilor după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, vineri – 22 mai, să prelungească starea de arest preventiv. Vâlcov avea speranţe că va scăpa de gratii după ce, cu o zi înainte, a făcut un denunţ împotriva lui Vasile Blaga în legătură cu dosarul de corupţie în care este implicat.

 • Prina şi Şuşală, complicii lui Darius Vâlcov, încă 30 de zile de arest la domiciliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prina şi Şuşală, complicii lui Darius Vâlcov, încă 30 de zile de arest la domiciliu

  Primarul ales al Slatinei, Minel Prina, suspendat în prezent, şi Lucian Şuşală, fost şofer al lui Darius Vâlcov când acesta conducea Primăria Slatina, inculpaţi în dosarul de mega-corupţie instrumentat demnitarului de către Direcţia Naţională Anticorupţie, rămân în continuare ”priponiţi” în arest la domiciliu. Aceasta este decizia judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de luni – 11 mai.

 • FOTO  O stradă din Slatina, asfaltată la doi ani după reabilitare. Lucrările au fost efectuate de două firme de casă ale primăriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  O stradă din Slatina, asfaltată la doi ani după reabilitare. Lucrările au fost efectuate de două firme de casă ale primăriei

  O lucrare efectuată în timp record asupra unei străzi din Slatina săptămâna trecută, care i-a nedumerit şi nemulţumit totodată pe locuitorii urbei deoarece artera nu prezenta nicio crăpătură fiind reabilitată în urmă cu doar doi ani pe fonduri europene, şi-a găsit explicaţia. Proiectul, ale cărui detalii au fost ţinute secrete de oficialii primăriei, a fost derulat de două dintre „firmele de casă” ale municipalităţii.

 • Fostul
viceprimar al Slatinei, Gabriel Diaconu, eliberat condiţionat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul viceprimar al Slatinei, Gabriel Diaconu, eliberat condiţionat

  Gabriel Diaconu, fost viceprimar al municipiului Slatina în perioada iunie 2004 - aprilie 2006, a fost eliberat din închisoare unde-şi ispăşea condamnarea de patru ani închisoare cu executare pentru fapte de corupţie. Condamnat iniţial cu suspendare, la fel ca şi tovarăşul său de şmecherii din Primăria Slatina, Minel Prina, Diaconu a primit "cu executare" în urma recursului judecat la Curtea de Apel Craiova. Acum, el a fost eliberat condiţionat.