Stiri despre correa de nord

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • SUA: Kim Jong-un este pregătit să discute despre denuclearizarea Coreei de Nord
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SUA: Kim Jong-un este pregătit să discute despre denuclearizarea Coreei de Nord

  Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un a declarat că doreşte să vorbească cu preşedintele Trump despre eliminarea armelor nucleare din Coreea de Nord, ca parte a unei denuclearizări din Peninsula Coreeană, a confirmat duminică un oficial al administraţiei Trump, informează Fox News.

 • Coreea de Nord pare să se pregătească pentru un nou test nuclear
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coreea de Nord pare să se pregătească pentru un nou test nuclear

  Nord-coreenii se pregătesc să marcheze sâmbătă 105 ani de la naşterea fondatorului statului, Kim Ir-sen, iar unii specialişti nu exclud ca Phenianul să folosească acest pretext pentru efectuarea celui de-al şaselea test nuclear.

 • Scenarii pesimiste pentru 2017 INFOGRAFIE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scenarii pesimiste pentru 2017 INFOGRAFIE

  Cel puţin două evenimente care au avut loc în anul 2016 i-au şocat pe mulţi: votul dat de britanici în favoarea ieşirii Regatului Unit din Uniunea Europeană la referendumul pe această temă din luna iunie şi victoria miliardarului republican Donald Trump la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, care au avut loc pe 8 noiembrie.

 • Un aristocrat spaniol îndeplineşte misiunea dificilă a unui purtător de cuvânt pentru Coreea de Nord
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un aristocrat spaniol îndeplineşte misiunea dificilă a unui purtător de cuvânt pentru Coreea de Nord

  Graniţele închise ale Coreei de Nord ascund o ţară măcinată de foamenete, sărăcie şi opresiune, potrivit dovezilor puternice strânse de-a lungul anilor de instituţii internaţionale, organizaţii pentru apărarea drepturilor omului şi reportaje. Însă purtătorul de cuvânt al ţării comuniste, Zo Sun-il, mai bine cunoscut cu numele de Alejandro Cao de Benós, crează o imagine total diferită, chiar ideală a ţării comuniste.

 • Viața în Coreea de Nord: un pui poate costa cât două salarii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viața în Coreea de Nord: un pui poate costa cât două salarii

  Doi jurnaliști de la thesun.co.uk au reușit să ajungă în Coreea de Nord, în regatul dinastiei Kim, unde clădirile înalte și primitoare sunt paravanul în fața Chinei, pentru a nu da de bănuit, unde metrourile nu sunt folosite pentru că sunt prea scumpe și unde, munca nu este plătită prin salariu.

 • Coreea de Nord numeşte un nou ministru al Forţelor armate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coreea de Nord numeşte un nou ministru al Forţelor armate

  Coreea de Nord a numit astăzi un nou ministru al Forţelor armate, a anunţat presa oficială nord-coreeană, citată de AFP. Numirea are loc în contextul în care Phenianul pregăteşte lansarea unei rachete pentru a plasa pe orbită un satelit, planul fiind condamnat de comunitatea internaţională, care denunţă un tir de rachetă balistică deghizat.