Stiri despre corporatii

  39 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Fight Club“, 
varianta 
românească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Fight Club“, varianta românească

  Într-o sală ascunsă din Bucureşti, 20 de manageri de top se întâlnesc seara, primesc ordine din partea unui boxer profesionist, îşi trag mănuşi şi urcă în ring. Unul împotriva celuilalt.

 • Fata nevazuta a corporatiilor: cine paseste pe urmele lui Mecenas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fata nevazuta a corporatiilor: cine paseste pe urmele lui Mecenas

  In filele de istorie Gaius Mecenas dainuie drept figura emblematica pentru protectorii artelor. Astazi, la mai bine de 2.000 de ani de la moartea celui de la care am mostenit termenul de „mecena", marile companii investesc bani pentru a sprijini artisti si sportivi deopotriva.

 • Ce chirii de lux plătesc ambasadorii şi angajatorii de top din corporaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce chirii de lux plătesc ambasadorii şi angajatorii de top din corporaţii

  Numărul ambasadorilor, înalţilor diplomați, şi angajaţilor de top din corporaţii,care au închirat locuinţe de lux în Bucureşti, s-a dublat în primele cinci luni ale anului faţă de aceeaşi perioadă din 2011. Aceşti oameni alocă bugete destul de consistente pentru închirierea unei locuinţe, aşadar ei sunt dispuşi să dea şi 20.000 de euro pe lună pentru a locui într-o vilă, potrivit companiei de consultanță imobiliară D

 • Să învăţăm „afacereza“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să învăţăm „afacereza“

  Exprimarea de tip corporatist, încărcată de anglicisme, a fost adoptată în companiile româneşti. Limbajul corporatist sau limba „afacereză“ are două mari calităţi, susţin specialiştii: sună important şi maschează incompetenţa.

 • De ce fac corporatiştii voluntariat? Află aici de ce angajaţii marilor companii ies la muncă patriotică de bunăvoie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce fac corporatiştii voluntariat? Află aici de ce angajaţii marilor companii ies la muncă patriotică de bunăvoie

  Reprezentanţii corporaţiilor din Capitală sunt din ce în ce mai dispuse să-şi lase angajaţii să se implice în campanii de voluntariat, acestea oferindu-le abilităţile pe care în mod normal le-ar dobândi prin traininguri. Politicile de responsabilitate socială în marile companii, deşi la început de drum, antrenează din ce în ce mai mulţi angajaţi care vor să dea din timpul lor unei cauze nobile.

 • Prime şi petreceri de Crăciun pentru corporatişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prime şi petreceri de Crăciun pentru corporatişti

  Reducerea cheltuielilor din marile companii a tăiat din beneficiile angajaţilor bănăţeni, dar sărbătorile de iarnă rămân „sfinte” când vine vorba de recompensarea salariaţilor prin evenimente festive şi prime, chiar şi în plin an de recesiune.

Modifică Setările