Stiri despre corporate

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O nouă meserie: consultant pentru cadouri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă meserie: consultant pentru cadouri

  Ştii când încerci să găseşti un cadou pentru şeful tău sau pentru un partener de afaceri care are tot ce-şi doreşte? Şi ajungi să-i iei acelaşi stilou scump sau un alt cadou banal de care va uita imediat ce îl va primi? Ei bine, din nevoia de a evita aceste situaţii, a apărut o nouă meserie: consilierul de cadouri.

 • Petrecerea de Crăciun pentru echipa ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petrecerea de Crăciun pentru echipa ta

  O noapte cu momente memorabile este un mod excelent de a spune “mulţumesc” echipei tale pentru obiectivele realizate, pentru toată munca şi efortul depuse în cursul anului dar şi un prilej de a sărbători, de a socializa şi de a consolida echipa.

 • BCR aduce un nou vicepreşedinte pe risc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BCR aduce un nou vicepreşedinte pe risc

  Divizia de restructurare şi recuperare din BCR va fi coordonată de vicepreşedintele Michael Beitz, care a condus până în prezent managementul riscului, poziţie preluată de un nou vicepreşedinte - Jonathan Locke, în timp linile de corporate şi pieţe de capital vor fi consolidate sub Sergiu Manea.

 • Citi renunţă la operaţiunile cu persoane fizice din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citi renunţă la operaţiunile cu persoane fizice din România

  Citigroup a prezentat miercuri un plan de "repoziţionare" cu scopul de a reduce semnificativ cheltuielile şi a îmbunătăţi eficienţa, printre măsuri numărându-se vânzarea sau restrângerea semnificativă a operaţiunilor de consumer banking din România, Turcia şi alte trei ţări.