Stiri despre cornel mihalache

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Regizorul Cornel Mihalache îi răspunde lui Stelian
Tănase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorul Cornel Mihalache îi răspunde lui Stelian Tănase

  Cornel Mihalache a scris un Drept la replică cu privire la afirmaţiile lui Stelian Tănase publicate pe blogul său, un atac la adresa lui Valentin Nicolau şi la filmul „Zi că-ţi place”. Mai jos, textul integral.

 • Lizica Codreanu, faţă în faţă cu Vava Ştefănescu, peste timp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lizica Codreanu, faţă în faţă cu Vava Ştefănescu, peste timp

  Un eveniment dedicat coregrafei şi dansatoarei Lizica Codreanu, cunoscută în avangarda pariziană, „Reenacting Lizica Codreanu”, va avea loc pe 18 noiembrie, la ora 18.30, la Cinemateca Union, unde vor fi prezenţi Doina Lemny, Cornel Mihalache, Vava Ştefănescu.

 • „Zi că-ţi place!” se întoarce la TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Zi că-ţi place!” se întoarce la TVR

  Filmul realizat după piesa omonimă a lui Valentin Nicolau, în regia lui Cornel Mihalache, va fi difuzat luni, 3 noiembrie, ora 20.10, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVRplus.ro. Docuficţiunea îi are în distribuţie pe Meda Victor, Mircea Albulescu, Radu Amzulescu, George Ivaşcu, Marius Stănescu şi Constantin Cojocaru.

 • Realitatea crudă a comunismului românesc în „Canalul”, la TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Realitatea crudă a comunismului românesc în „Canalul”, la TVR

  Nu deţin o statistică riguros exactă, însă cu toate acestea nu cred că ar prea fi motive să privim cu un exces de satisfacţie destinul scenic al textelor premiate de UNITER în cadrul proiectului „Piesa anului”. Chiar şi atunci când au fost jucate, piesele recompensate cu premii au avut parte, în cel mai bun caz, de o singură înscenare, cel mai adesea cam fără istoric.

 • Scandalul din TVR a ajuns în Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandalul din TVR a ajuns în Parlament

  Comisia de Cultură din Camera Deputaţilor s-a întrunit astăzi pentru a asculta poziţia celor doi realizatori ai TVR, Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu, care au fost aleşi prin vot de angajaţii TVR să-i reprezinte în Consiliul de Administraţie al televiziunii publice, dar nu au fost validaţi de conducere.

 • Cazierul lui Grivei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cazierul lui Grivei

  Când a fost numit şef  la televiziunea publică, lui Stelian Tănase nu i-a cerut nimeni cazierul. Dacă ar fi făcut-o, ar fi văzut cum, într-un moment de mare sinceritate, a folosit un apelativ tare drăgălaş pentru telespectatorii pe care se presupune că îi serveşte: Grivei.

 • Alegeri cu scandal
în TVR. Vot înfrânt cu chichiţe juridice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri cu scandal în TVR. Vot înfrânt cu chichiţe juridice

  Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu au fost votaţi de angajaţii TVR, cu o majoritate covârşitoare, să-i reprezinte în Consiliul de Administraţie, însă cei doi au fost invalidaţi pe motiv că nu au depus la timp certificatul de cazier judiciar. Legal însă, nici nu aveau cum să-l depună

 • O docu-ficţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O docu-ficţiune

  Amestec postmodern de teatru şi film, de realitate şi de ficţiune, de document de arhivă şi de invenţie artistică, de personaje reale şi personaje inventate, pamflet (politic, dar şi moral, aş zice eu), aşa după cum ne avertizează genericul, „Zi că-ţi place“ este asemenea unei foi de observaţie medicală.

Modifică Setările