Stiri despre corina cornelia gherghisan

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dosarul „ICA”. Decizie finală: Dan Voiculescu rămâne în spatele gratiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul „ICA”. Decizie finală: Dan Voiculescu rămâne în spatele gratiilor

  Ultimul glonţ tras de omul de afaceri împotriva condamnării s-a dovedit a fi orb. Chiar dacă a fost nevoie de complet de divergenţă, magistraţii Curţii de Apel au decis ca Dan Voiculescu să rămână în închisoare. În paralel, fostul ministru Sorin Pantiş a contestat şi el condamnarea, dar pare să fi mizat în cursă pe un cal mort. El cere CAB să explice cum a fost repartizat dosarul la completul Bogdan-Mihalcea, dar CSM a lămurit-o de mult.

 • Anularea pedepsei lui Dan Voiculescu, discutată marţi la Curtea de Apel. Scenarii posibile după sentinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anularea pedepsei lui Dan Voiculescu, discutată marţi la Curtea de Apel. Scenarii posibile după sentinţă

  Cererea lui Dan Voiculescu de anulare a pedepsei de 10 ani de închisoare primită în dosarul privind privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) urmează să fie rediscutată, marţi, la Curtea de Apel Bucureşti. Asta după ce magistraţii Izabela Tocan şi Dan Lupaşcu au avut opinii diferite în acest caz şi au decis să repună dosarul pe rol într-un complet de divergenţă în care va intra şi un al treilea judecător.

 • Judecătoarea Corina Dăescu ţine în mână condamnarea lui Voiculescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judecătoarea Corina Dăescu ţine în mână condamnarea lui Voiculescu

  Un complet de divergenţă va judeca mâine contestaţia lui Dan Voiculescu împotriva condamnării la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării ICA. Primii doi judecători nu s-au înţeles asupra deciziei, iar în complet a intrat un al treilea care este fost procuror

Modifică Setările