Stiri despre copyright

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Google va plăti 76 de milioane de dolari unui grup de publisheri de ştiri francezi, din cauza unor probleme de copyright
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Google va plăti 76 de milioane de dolari unui grup de publisheri de ştiri francezi, din cauza unor probleme de copyright

  Google, divizie a grupului Alphabet, va plăti 75 de milioane de dolari, pe parcursul a trei ani, unui grup de publisheri de ştiri francezi, pentru a încheia un litigiu referitor la drepturile de copyright desfăşurat pe parcursul a peste un an, potrivit documentelor văzute de Reuters, un acord considerat însă de un sindicat profesional ca fiind nedrept.

 • [#MarComView] Cum ne protejăm ideile în Marketing
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  [#MarComView] Cum ne protejăm ideile în Marketing

  Noi, oamenii de Comunicare şi de Marketing, suntem foarte obişnuiţi să generăm idei pe bandă, însă ne este foarte greu să le securizăm şi să controlăm cum sunt folosite de către clienţi sau de către alţi parteneri. Chiar dacă ţi se pare că nu există soluţii pentru aşa ceva, află că există… şi încă ce!

 • Consiliul Uniunii Europene a adoptat Directiva privind drepturile de autor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consiliul Uniunii Europene a adoptat Directiva privind drepturile de autor

  Consiliul Uniunii Europene a adoptat luni Directiva privind drepturie de autor, ce presupune, între altele, că platformele online sunt responsabile pentru conţinutul încărcat de utilizatori, iar jurnaliştii trebuie să primească o cotă-parte din toate veniturile legate de drepturile de autor obţinute de editorii lor.

 • Reformă în UE: Directiva Copyright va schimba Internetul aşa cum îl ştim acum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reformă în UE: Directiva Copyright va schimba Internetul aşa cum îl ştim acum

  Cum te influenţează, ca cetăţean român, ce se întâmplă în Parlamentul European: Directiva privind dreptului de autor, care are ca scop modernizarea regulilor ce guvernează piaţa unică digitală, a fost adoptată săptămâna trecută de Comisia pentru afaceri juridice a organismului cu puteri legislative al UE.

 • FOTO Cele mai ingenioase campanii publicitare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cele mai ingenioase campanii publicitare

  Agenţiile de publicitate reuşesc de cele mai multe ori să atragă cele mai creative persoane din lume, pentru a transmite mesajele unei companii într-un mod cât mai ingenios şi puternic. Chiar dacă deseori ne plângem de reclamele care vor să ne ofere produse de care nu avem nevoie, agenţiile de publicitate pot crea şi mesaje deosebit de serioase, dedicate problemelor sociale.

 • Cum se aplică legea drepturilor de autor în spaţiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se aplică legea drepturilor de autor în spaţiu

  Înainte să părăsească Staţia Spaţială Internaţională, astronautul canadian Chris Hadfield s-a filmat interpretând melodia „Space Oddity”, a lui David Bowie, iar filmarea a fost publicată apoi pe Youtube.

 • Respectăm tipăritura. Respectaţi-ne internetul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Respectăm tipăritura. Respectaţi-ne internetul!

  Care este vechimea internetului? 20 de ani? Hai să zicem în mare 20 de ani, deşi maturitatea internetului încă nu s-a atins. Suntem încă în faza incipientă, aşa că fricile sunt inerente legate de acest mediu. Ne va distruge? Va elimina cultura? Nu vom mai ţine minte nimic?

 • Tratatul orbilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratatul orbilor

  Probleme privind drepturile de autor şochează chiar şi pe cei mai răbdători şi binevoitori observatori. Recent, la Organizaţia Mondială pentru Drepturi Intelectuală, controlată de Organizaţia Naţiunilor Unite, statele participante au încercat să se pună de acord pentru limitarea legii copyright-ului care să-i ajute persoanele nevăzătoare să citească literatură şi cărţi.

Modifică Setările