Stiri despre copilarie

  454 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dan Bittman: „Am avut cereri în căsătorie, dar n-a fost să fie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Bittman: „Am avut cereri în căsătorie, dar n-a fost să fie“

  Dan Bittman, solistul trupei Holograf, vorbeşte despre concertele din comunism, despre cum a  supravieţuit trupa 30 de ani, dar şi de ce nu a apucat să să căsătorească până acum. Artistul a copilărit într-o casă în zona Unirii, a moştenit de la tatăl său boemia şi simţul entertainmentului de la unchiul său.

 • Shania Twain scoate un volum de memorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Shania Twain scoate un volum de memorii

  Artista Shania Twain (foto) va publica un volum de memorii în 2011, în care va vorbi despre cariera sa, dar si despre copilăria ei dificilă.

 • VIDEO Nelu Ploieşteanu: „Aş fi vrut să fiu vedetă mai de tânăr“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Nelu Ploieşteanu: „Aş fi vrut să fiu vedetă mai de tânăr“

  Nelu Ploieşteanu vorbeşte despre sărăcia pe care a trăit-o în copilărie şi cum a ajuns să câştige, în străinătate, câte 20.000 de mărci pe lună, ca lăutar. E mulţumit când i se zice „Nea Nelu“ şi nu-i place să i se spună „domnule“. Deşi se bucură de succes, Nelu Ploieşteanu a rămas modest.

 • Magda Vasiliu: „Am fost fan Metallica“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magda Vasiliu: „Am fost fan Metallica“

  Ştirista dezvăluie câte ceva despre pasiunile sale din copilărie şi adolescenţă: mersul la colindat, Nadia Comăneci şi literatura rusă. Vedeta mărturiseşte că familia este elementul care o echilibrează. Magda Vasiliu prezintă „Focus“-ul de la Prima TV în fiecare seară, de la ora 19.00. Ştirista, în vârstă de 35 de ani, s-a născut într-o familie de intelectuali, mama sa fiind profesoară de istorie. Prima ei experienţă

 • Opinia specialistului: Relaţia cu copilul, un pericol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opinia specialistului: Relaţia cu copilul, un pericol

  Educaţia prin violenţă este încă o practică destul de întâlnită în familiile din România. Părinţii acuză stresul, educaţia primită în copilărie şi persistă în clişee educaţionale care pot pune în pericol relaţia cu copilul.

 • Copilărie cu vaca pe izlaz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copilărie cu vaca pe izlaz

  Mulţi sunt cei care povestesc azi cum au ajuns ei mari învăţând carte când mergeau cu vaca. Şi, mulţi sunt şi copiii de azi care fac la fel. Satul Cucuruzu, judeţul Giurgiu. Marian Nedelcu are 13 ani. Ca în fiecare an îşi petrece vacanţa de vară mânând vaca pe câmp. Familia lui trăieşte din laptele vândut cu 62 de bani litrul.

 • Fără prompter, la meteo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără prompter, la meteo

  Cristina Soare, vedeta responsabilă cu rubrica meteo la TVR, susţine că se vede prezentând vremea toată viaţa. Deocamdată, vara aceasta ne va transmite prognoza chiar de pe litoral, în emisiunea „Întâlnire la malul mării“, de la TVR 2.

 • Ce vrei să te faci când vei fi mare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce vrei să te faci când vei fi mare?

  În copilărie, ocupaţiile părinţilor, dar şi ale personajelor preferate de la televizor par meserii potrivite. Copiii nu-şi mai doresc să fie ca doamna educatoare de la grădiniţă, ci ca fotbalistul sau cântăreaţa de la televizor, pentru că ei muncesc puţin, dar fac bani mulţi.

 • Ochiul leneş se tratează în copilărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ochiul leneş se tratează în copilărie

  Boală care apare în copilărie, ambliopia sau ochiul leneş, cum mai este numită, trebuie depistată şi tratată cât mai devreme. În lipsa tratamentului, poate surveni pierderea vederii la ochiul afectat.

 • Spune-mi cum te joci şi-ţi spun cine vei fi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spune-mi cum te joci şi-ţi spun cine vei fi

  Moştenit de la părinţi şi bunici, inventat sau învăţat după reguli stricte, fiecare joc are rolul lui în dezvoltarea copiilor. Joaca micuţilor se schimbă. Cândva, făceau pe vânătorii, apoi au folosit săbii şi păpuşi, iar acum se distrează cu personaje virtuale.

 • Destăinuiri:Nesiguranţa zilei de mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Destăinuiri:Nesiguranţa zilei de mâine

  Eu cred că optimistul care, la observaţia pesimistului “Mai rău de-atât nu se poate!”, a replicat “Ba se poate!”, trăia cu siguranţă în România!

 • Copilărie, barăci şi morminte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copilărie, barăci şi morminte

  Latura exotică a arhipelagului Filipine este umbrită de cartierele sărace din multe oraşe.

 • Şi cei mici au complexele lor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi cei mici au complexele lor!

  Chiar dacă suntem tentaţi să credem că micuţii nu sunt preocupaţi decât de jucării şi de desene animate, lucrurile nu stau chiar aşa.

 • Raluca Mnerie face machiaje sofisticate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raluca Mnerie face machiaje sofisticate

  Tânăra este pasionată din copilărie de make-up. Acum patru luni s-a înscris la un curs, iar acum colaborează cu cea mai bună creatoare de modă din oraş.

 • Ce rol au eroii din copilărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce rol au eroii din copilărie

  Supereroii din filme şi din desenele animate au toate calităţile pentru a deveni şi eroii copilului tău. Dar uneori, micuţii pot considera drept eroi şi personaje ce pot avea o influenţă negativă asupra lor.

 • Copilărie „otrăvită“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copilărie „otrăvită“

  Unul din zece români are probleme cu alcoolul, potrivit psihiatrilor. Văzuţi prin ochii copiilor, părinţii care ajung dependenţi de băutură arată ca nişte  monştri. Părintele este primul reper în viaţa copilului. Ce se întâmplă însă atunci când modelul celor mici are mereu chef de ceartă, nu judecă limpede şi-i acuză pe cei din jur de propria nefericire?

 • Jucăriile, vraja copilăriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jucăriile, vraja copilăriei

  Au mai puţin păr în cap sau blană pe corp, mai puţină culoare în obraji sau câlţi în burtică. Pentru unii dintre noi, însă, jucăriile sunt la fel de frumoase şi la zeci de ani de când au fost primite cadou.Cei mai buni prieteni din copilărie nu îmbătrânesc. Chiar dacă nu mai sunt arătoase ca-n „tinereţe“, nu se mai joacă şi nu mai fac lecţii, jucăriile preferate îşi păstrează locul în casa şi-n viaţa adulţil

 • O copilărie: victimă şi agresor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O copilărie: victimă şi agresor

  Cu prilejul sărbătorii Purim, marcată miercuri, copiii unor emigranţi din Tel Aviv, Israel, au fost invitaţi să se joace alături de copiii evrei în curtea unei şcoli.

 • Copilărie distrusă de certurile părinţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copilărie distrusă de certurile părinţilor

  Ramona Acatrinei a avut o adolescenţă marcată de conflictele familiei sale, dar a depăşit-o cu succes. Numărul micuţilor abuzaţi fizic sau emoţional creşte de la an la an. Specialiştii spun că scandalurile îi pot afecta puternic pe copii.

Modifică Setările