Stiri despre copil

  3872 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • «Copilul meu are probleme cu greutatea»
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  «Copilul meu are probleme cu greutatea»

  Ai nevoie de un sfat la una dintre problemele tale medicale? Scrie-ne pe adresa redacţiei sau trimite-ne un e-mail şi, în scurt timp, vei primi răspuns de la unul dintre specialiştii noştri.

 • Leagănul ucigaş a dispărut fără urmă din parc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leagănul ucigaş a dispărut fără urmă din parc

  Reprezentanţii instituţiilor publice din Târgovişte spun că nu ştiu cine l-a luat. Părinţii băieţelului care a murit strivit de leagăn nu vor să dea în dea în judecată primăria, instituţia care este responsabilă de amenajarea parcurilor.

 • Condamnat de la naştere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Condamnat de la naştere

  Un băieţel de 1760 de grame a fost adus pe lume miercuri noapte la Maternitatea Botoşani de către o tânără infectată cu virusul HIV.

 • Un copil cu pneumonie și gripă nouă a murit la spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un copil cu pneumonie și gripă nouă a murit la spital

  Un copil în vârstă de 10 ani, din Bacău, a murit ieri la spital. Fetița fusese diagnosticată de medici cu dublă pneumonie bacteriană și era internată de o săptămână la secția Boli Infecțioase Copii a Spitalului de Pediatrie Bacău.

 • Leagănele groazei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leagănele groazei

  Copilul ucis ieri de un leagăn va fi înmormântat sâmbătă la Valea Voievozilor. Leagănul a fost amplasat de echipele Primăriei oraşului Târgovişte fără a fi însă fixat în pământ. Reprezentanţii primăriei, în loc să dea explicaţii, s-au baricadat în instituţie.

 • Gunoaiele sucevenilor, plimbate prin tot judeţul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gunoaiele sucevenilor, plimbate prin tot judeţul

  Sucevenii nu vor mai avea unde să-şi ducă gunoiul din 2010, după ce groapa din Fălticeni va fi închisă. Groapa ecologică de la Moara s-a pierdut în acte.

 • Copil omorât de leagănul primăriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copil omorât de leagănul primăriei

  Paul Cristian Văduva, un băiat în vârstă de şase ani, a fost strivit ieri de balansoarul în care se juca împreună cu doi prieteni. Reprezentanţii Primăriei Târgovişte spun că leagănul pentru copii a fost construit fără sisteme de fixare.

 • Vecinii şi prietenii au aprins lumânări în locul în care a murit Paul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vecinii şi prietenii au aprins lumânări în locul în care a murit Paul

  Paul era lăsat de părinţi la joacă împreună cu băieţii din cartier. Familia locuieşte în blocul vecin la doar câţiva metri de locul tragicului accident. În jurul orei 15.00 băieţelul împreună cu un alt copil s-au prăbuşit cu tot cu leagănul în care se dădeau. Peste ei a căzut schela leagănului care nu era fixată în pământ. Paul a fost ucis pe loc.

 • Constanţa: Copil de un an salvat de pompieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Copil de un an salvat de pompieri

  Minorul a rămas blocat înntr-o maşină parcată la City Park Mall, iar părinţii au cerut ajutorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea Constanţa. Pompierii au spart unul dintre geamurile maşinii pentru a-l scoate pe copil.

 • La Spitalul de Pediatrie copiii dorm în acelaşi pat cu mămicile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Spitalul de Pediatrie copiii dorm în acelaşi pat cu mămicile

  Nu există decât 100 de paturi pentru însoţitori şi acestea sunt mai mereu ocupate. La Spitalul de Pediatrie din piteşti, mămicile sau rudele însoţitoare ale micuţilor pacineţi trebuie să doarmă în acelaşi pat cu copilul sau chiar pe scaun, lângă pătuţ.

 • Un băiat de 13 ani din Brooklyn a stat 11 zile în subteran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un băiat de 13 ani din Brooklyn a stat 11 zile în subteran

  Francisco Hernandez Jr., un copil de 13 ani ce suferă de sindromul Asperger, o amaladie care afectează capacitatea de socializare şi comunicare, a petrecut 11 zile în reţeaua metroului din New York, până când un poliţist l-a recunoscut într-un poster pentru persoane dispărute, informează poliţia, informează postul CNN.

 • Un băiețel a murit la Spitalul de Pediatrie din cauze necunoscute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un băiețel a murit la Spitalul de Pediatrie din cauze necunoscute

  Marți seara, la ora 23.00 un băiețel de doi ani a fost adus la Urgențe de mama sa cu o rană gravă la cap. În această dimineață la ora 7.00 când s-a constatat decesul acestuia, mama sa era dispărută. Poliția se află pe urmele ei.

 • Britney Crystal are bunici în Caraibe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Britney Crystal are bunici în Caraibe

  Fetiţa de patru ani are mama româncă, iar tatăl este originar din Insula Grenada, Caraibe. Frumoasă, talentată şi plină de viaţă, copila este în centrul atenţiei oriunde.

 • Bucureşti: „Nu ne mai ducem copilul la creşă!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: „Nu ne mai ducem copilul la creşă!“

  Părinţii fetiţei de un an şi patru luni care a ajuns de la creşă la spital sunt hotărâţi să nu-şi mai lase niciodată copilul „pe mâna altor persoane“Micuţa Isabela Trîncă, fetiţa operată de hematom cerebral, va rămâne acasă până la vârsta de trei ani, după care va fi dusă de părinţi la o grădiniţă particulară.

 • Bucureşti: Asistenta de la Maternitatea Bucur, acuzată de procurori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Asistenta de la Maternitatea Bucur, acuzată de procurori

  Procurorii de la Parchetul General au pus în mişcare acţiunea penală împotriva asistentei de la Maternitatea Bucur care a uitat să întoarcă un bebeluş în incubator, aceasta fiind acuzată de vătămare corporală gravă din culpă, spun surse judiciare.

 • VIDEO Asistenta acuzată dă vina pe lipsa dotărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Asistenta acuzată dă vina pe lipsa dotărilor

  Emilia Baron, din vina căreia un copil a ars, spune că trebuia să bage doi bebeluşi în incubator. Câte doi bebeluşi în incubator, un copil mort din lipsa unei reţete, o mămică tratată greşit la Galaţi. Sunt câteva cazuri care demonstrează ineficienţa sistemului românesc de sănătate.

 • Copil în comă după ce a fumat droguri legale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copil în comă după ce a fumat droguri legale

  Un băiat de 13 ani din Târgu-Mureş a ajuns, joi noapte, la spital aproape în comă, după ce a fumat, împreună cu câţiva prieteni, plante etnobotanice cumpărate de la unul dintre cele cinci „magazine de vise" din oraş.

 • Sibiu: Agresiune sexuală între verişori la Târnava
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Agresiune sexuală între verişori la Târnava

  Cei doi copii trăiau cu părinţii şi bunicii sub acelaşi acoperiş. Mama unui copil de şapte ani a sesizat Poliţia miercuri seară, că acesta a fost agresat sexual de către vărul său mai mare cu opt ani.

Modifică Setările