Stiri despre copil omorat

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • În ce „misiune” se afla poliţistul care a lovit-o mortal pe Raisa, pe o trecere de pietoni din Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ce „misiune” se afla poliţistul care a lovit-o mortal pe Raisa, pe o trecere de pietoni din Bucureşti

  Joi, în ziua în care a avut loc accidentul în urma căruia două fetiţe au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei, poliţistul care a provocat tragedia participase la verificări privind modul în care sunt respectate prevederile privind măsurile pentru prevenirea efectelor pandemiei, a clarificat luni Poliţia Capitalei. Timp de trei zile, şeful Poliţiei Capitalei nu a putut explica unde mergea agentul în ziua tragediei.

 • Ce ascunde Poliţia Capitalei în cazul Raisa. Autorităţile, acuzate că încearcă să muşamalizeze dosarul fetiţei ucise pe trecerea de pietoni de un agent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ascunde Poliţia Capitalei în cazul Raisa. Autorităţile, acuzate că încearcă să muşamalizeze dosarul fetiţei ucise pe trecerea de pietoni de un agent

  Şeful Poliţiei Capitalei este acuzat că, prin refuzul de a spune unde mergea poliţistul care a spulberat joi două fetiţe pe o trecere de pietoni, încearcă să muşamalizeze cumplitul accident. Procurorii care investighează cazul l-au pus pe agentul vinovat de producerea tragediei sub control judiciar şi au comunicat că, în momentul accidentului, acesta nu se afla în „misiune”. De altfel, acest termen nici nu există în Poliţie.

 • Şase ani de închisoare pentru individul care şi-a bătut copilul
de nouă luni până a murit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şase ani de închisoare pentru individul care şi-a bătut copilul de nouă luni până a murit

  Claudiu Ilie Rădi, de 22 de ani, din Fântânele, a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru „violenţă în familie asociată cu infracţiunea de lovituri cauzatoare de moarte”. Acesta este acuzat că şi-a bătut copilul în vârstă de nouă luni, în mai multe rânduri, lovindu-l cu pumnii în burtă, cu capul de pereţi, deoarece plânge. În urma bătăilor încasate de la tatăl său, copilul a decedat.

 • Mama care şi-a
omorât copilul şi a fost lăsată liberă de procurori a dispărut de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mama care şi-a omorât copilul şi a fost lăsată liberă de procurori a dispărut de acasă

  Iuliana Andreea Ciubotariu, de 22 de ani, din Râşca, tânăra care în luna noiembrie a anului trecut şi-a omorât fetiţa în vârstă de patru săptămâni şi care a fost lăsată în libertate de procurori pentru că nu ar fi avut discernământ în momentul comiterii faptei, nu s-a mai întors acasă după ce a plecat la noul ei concubin din Ipoteşti.

 • A ucis un copil pentru 35 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A ucis un copil pentru 35 de lei

  Noi detalii privind crimele comise de tânărul de 16 ani din comuna Sălătrucel sunt făcute publice de către anchetatori. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, tânărul a ucis un băieţel după ce i-a furat 35 de lei şi rucsacul.

 • Monstrul din Sălătrucel a mai comis o crimă. În 2012, a ştrangulat un copil de 10 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monstrul din Sălătrucel a mai comis o crimă. În 2012, a ştrangulat un copil de 10 ani

  Politiştii au stabilit că Marian Uţă, tânărul de 16 ani din Sălătrucel arestat în urmă cu două săptămâni pentru uciderea proprietarei unui magazin din localitate,  a mai comis o crimă. În martie 2012, acesta a ucis un copil de 10 ani care participase la o înmormântare. Băieţelul a fost ştrangulat iar apoi spânzurat de un copac din zăvoiul de la marginea comunei.

 • VIDEO/DEZBATERE: Câinii comunitari muşcă adânc din bugetele Primăriilor.Ce facem cu maidanezii agresivi din România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO/DEZBATERE: Câinii comunitari muşcă adânc din bugetele Primăriilor.Ce facem cu maidanezii agresivi din România?

  Autorităţile române preferă să cheltuiască zeci de miliarde cu maidanezii decât să schimbe legislaţia. În timp ce sumele pentru persoanele cu handicap care nu au nici o sursă de venit sunt derizorii, uimesc bugetele anuale acordate rezolvării situaţiei câinilor comunitari. Cum comentaţi risipa de care dau dovadă autorităţile locale din marile oraşe şi cum credeţi că ar trebui cheltuiţi aceşti bani? Ce soluţii propuneţi p

Modifică Setările