Stiri despre controale brasov

  49 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Barurile şi restaurantele, verificate de oamenii legii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Barurile şi restaurantele, verificate de oamenii legii

  Poliţiştii de la Serviciul de Ordine Publică au lucrat de Sărbători şi au efectuate mai multe controale atât în localurile din judeţ cât şi în alte unităţi unde se consumă băuturi alcoolice.

 • Atenţie la hainele de copii importate din China şi Turcia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la hainele de copii importate din China şi Turcia

  Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a desfăşurat mai multe controale privind securitatea îmbrăcămintei pentru copii. Verificările au vizat inclusiv costume de carnaval cât şi echipamente pentru schi, pentru vârste de până la 14 ani.

 • Razie pe şantierele braşovene. Doi muncitori au fugit în pădure
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Razie pe şantierele braşovene. Doi muncitori au fugit în pădure

  Inspectorii de la Protecţia Muncii, însoţiţi de patrule ale jandarmilor, au descins în această dimineaţă pe mai multe şantiere de la marginea Braşovului, într-o amplă acţiune de combatere a muncii la negru. Aflaţi aici de ce aventură au avut parte oamenii legii.

 • Peste 100 de şoferi au rămas pietoni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 100 de şoferi au rămas pietoni

  Poliţiştii le-au suspendat permisul de conducere după ce i-au prins băuţi la volan, au apăsat prea tare pedala de acceleraţie sau au efectuat depăşiri neregulamentare.

 • Peste 70 de braşoveni au rămas fără pensia de boală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 70 de braşoveni au rămas fără pensia de boală

  Cinci comisii formate la nivelul Casei Judeţene de Pensii au reverificat dosarele de pensii de invaliditate şi au descoperit că unele persoane au trecut la pensie pentru limită de vârstă, fie au fost transferaţi în alte judeţe, fie au decedat.

 • Razie în pieţele agroalimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Razie în pieţele agroalimentare

  Poliţia Locală Braşov împreună cu reprezentanţi din cadrul Administraţiei Pieţelor iau la purecat toate pieţele din Braşov.

 • Mai multe contracte de muncă, la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai multe contracte de muncă, la Braşov

  Reprezentanţii Inpectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Braşov au observat o creştere a numărului de contracte pe piaţa muncii din judeţ.

 • Fraude de 80 de milioane de lei la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fraude de 80 de milioane de lei la Braşov

  Neregulile au fost descoperite în primele şase luni ale acestui an, de către inspectorii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Braşov. Cei 80 de milioane  de lei reprezintă totalul proceselor verbale de control, respectiv debite, majorări de întârziere şi amenzi contravenţionale.

 • Braşovul, locul trei în topul neregulilor în turism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşovul, locul trei în topul neregulilor în turism

  Două agenţii din municipiu au rămas fără licenţele eliberate de Ministerul Turismului. Statisticile centralizate la nivel central relevă faptul că există încă foarte multe nereguli în domeniul hotelier, de agrement şi serviciile turistice.

 • Braşov: Zeci de comercianţi, verificaţi la sânge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Zeci de comercianţi, verificaţi la sânge

  Echipe complexe de poliţişti şi reprezentanţi ai Gărzii Financiare Braşov i-au verificat, ieri, la sânge, pe comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în complexele comerciale Brintex şi Brintex II, unde se află depozite frigorifice.

 • Braşov: Patru şoferi beţi au rămas fără permis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Patru şoferi beţi au rămas fără permis

  Un bucureştean, un râşnovean, un făgărăşean şi un braşovean au rămas, ieri, fără permis auto după ce au fost depistaţi de poliţişti că şofau sub influenţa băuturilor alcoolice. După ce au fost testaţi cu aparatul etilotes, braşoveanul a ieşit „campion“, cu o concentraţie de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 • Vama Braşov a aplicat amenzi de peste 60.000 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vama Braşov a aplicat amenzi de peste 60.000 de lei

  Sancţiunile au fost aplicate în decursul lunii mai, în urma verificărilor efectuate de Direcţia Regionale pentru Accize si Operaţiuni Vamale Braşov şi ale direcţiilor subordonate din Covasna , Harghita, Alba , Sibiu, Mureş, Odorheiu Secuiesc, Aeroport Sibiu şi Aeroport Târgu Mureş.

 • Controale vamale pe DN1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Controale vamale pe DN1

  Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor (SIF), împreună cu inspectorii vamali, desfăşoară mai multe controale pentru combaterea evaziunii fiscală.

Modifică Setările