Stiri despre constantin botnari

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Constantin Botnari şi-a depus mandatul de deputat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constantin Botnari şi-a depus mandatul de deputat

  Parlamentul a aprobat în şedinţa de joi, 5 decembrie, cererea de demisie înaintată de deputatul democrat Constantin Botnari, după ce acesta nu s-a prezentat la nicio şedinţă a Parlamentului, motiv pentru care liderul PDM, Pavel Filip, i-a solicitat să-şi depună mandatul.

 • Deputatul PDM Constantin Botnari îşi va depune săptămâna aceasta mandatul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputatul PDM Constantin Botnari îşi va depune săptămâna aceasta mandatul

  Preşedintele Partidului Democrat, Pavel Filip, anunţă că deputatul democrat Constantin Botnari îşi va depune săptămâna aceasta mandatul. Liderul PDM spune că parlamentarul va renunţa la fotoliul de deputat după o discuţie pe care a avut-o cu el. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la postul Jurnal TV, transmite IPN.

 • Pavel Filip: I-am cerut lui Constantin Botnari să-şi depună mandatul de deputat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pavel Filip: I-am cerut lui Constantin Botnari să-şi depună mandatul de deputat

  Preşedintele Partidului Democrat, Pavel Filip, susţine că i-a cerut deputatului democrat Constantin Botnari, persoană apropiată de fostul lider democrat Vlad Plahotniuc, să-şi depună mandatul de deputat, pentru că nu participă la şedinţele Parlamentului. Filip spune că nu l-a văzut de mult timp pe Constantin Botnari, dar că a discutat acest subiect la telefon. Botnari i-a spus că se va gândi la acest îndemn, transmite IPN.

 • Dezvăluiri despre scheme de contrabandă făcute de apropiaţii lui Plahotniuc: Zilnic erau transportate ilegal până la 11 tone de ţigări prin Aeroportul Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezvăluiri despre scheme de contrabandă făcute de apropiaţii lui Plahotniuc: Zilnic erau transportate ilegal până la 11 tone de ţigări prin Aeroportul Chişinău

  Fostul director al Autorităţii Aeronautice Civile din Moldova - MoldATSA, Sorin Stati, a făcut mai multe dezvăluiri despre schemele de contrabandă cu alcool, ţigări şi anabolizante organizate de oamenii apropiaţi lui Vlad Plahotniuc, începând cu anul 2009. Printre cei care coordonat nemijlocit schemele de contrabandă se numără ex-deputaţii PDM Constantin Ţuţu şi Constantin Botnari, Dorin Damir şi chiar şeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

 • Preşedinta diasporei armeneşti se plânge că familia ei este ostatica jocurilor politice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedinta diasporei armeneşti se plânge că familia ei este ostatica jocurilor politice

  Preşedinta diasporei armeneşti în Moldova, Venera Gasparean, se plânge că întreaga ei familie este ostatică a jocurilor politice. Aceasta declară că fiul ei, David Davitean, a fost reţinut de către organele de drept într-un dosar penal deschis la comandă şi de două luni se află după gratii. Gasparean a menţionat că şi fiica ei, Tativic Davitean, a fost reţinută pentru câteva zile, fără să i se aducă la cunoştinţă motivele.

Modifică Setările