Stiri despre conspiratii

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum a ajuns Dragnea pe culmile disperării. Liderul PSD, asediat de conspiraţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a ajuns Dragnea pe culmile disperării. Liderul PSD, asediat de conspiraţii

  Liderul PSD a ajuns să considere că el şi colegii săi sunt hăituiţi de numeroşi duşmani interni şi externi: Klaus Iohannis, procurori, judecători, servicii, multinaţionale, liderii UE. Concluzia specialiştilor: Dragnea a ajuns la disperare şi nu-i mai pasă de imaginea României.

 • Ţara în care şi-a băgat Dracul coada
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţara în care şi-a băgat Dracul coada

  Noi, românii, nu suntem niciodată de vină. Ne place să dăm vina pe alţii. Responsabilitatea este mereu a altora. Istoria nedreaptă, invaziile străine, Soros sau multinaţionalele, puteri malefice ori conspiraţii din umbră. Toţi ceilalţi sunt de vină, numai noi nu.

 • Piesă dedicată fenomenului LGBT, inspirată de scandalurile „Pomohaci“ şi „Oana Mardare“. Actorul Vali Bolat: „Eu fac parte dintr-o minoritate“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piesă dedicată fenomenului LGBT, inspirată de scandalurile „Pomohaci“ şi „Oana Mardare“. Actorul Vali Bolat: „Eu fac parte dintr-o minoritate“

  Actorul băcăuan Valentin Branişte, care scrie şi piese de teatru scurt, inspirate din cele mai fierbinţi teme din societatea românească, va finaliza în scurt timp piesa „LeGeBeTe“, inspirată din ultimile scandaluri publice provocate pe tema homosexualităţii (Cristian Pomohaci) sau a promovării  LGBT, prin atitudinea provocatoare a actriţei Oana Mardare, la Cluj. Piesa va fi pusă în scenă împreună cu actriţa Alina Neagu, cu „Teatru de Kartier“.

 • Unde sunt banii mei, domnule Soros?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde sunt banii mei, domnule Soros?

  Mă gândesc că principalul scop al acestui efort transnaţional este de a slăbi încrederea în instituţiile statelor, în societatea civilă şi în evoluţia democratică. Nu contează că-l cheamă Soros, contează că cineva cu bani îşi cheltuie avuţia pe dacii liberi şi proşti.

 • Loser-ului român, cu drag
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Loser-ului român, cu drag

  Să zicem că avem un loser tipic. Ştiţi genul: mediocrul cu pretenţii şi invidii, care a pierdut pe mâna lui toate provocările vieţii şi toate competiţiile societăţii, care nu găseşte niciun motiv de stimă în viaţa lui şi care, în schimb, se bate cu pumnul în piept că e român, deşi el şi alţii ca el reprezintă unul dintre motivele pentru care poporul ăsta nu e undeva mai sus.

 • Nu mi-e frică de Brexit, ci de Roxit. Despre duşmanii Occidentului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu mi-e frică de Brexit, ci de Roxit. Despre duşmanii Occidentului

  România e populată de inamici ai „Vestului”, aidoma tuturor societăţilor anti-moderne. Unii sunt deghizaţi în pseudo-filosofi cu predispoziţii mistice, alţii sunt doar conspiraţionişti primitivi. Cu toţii, însă, de la autohtoniştii nostalgici după mămăliga pe care o fierbeau dacii înainte de aducerea porumbului pe continentul european, până la anti-europenii din mahalalele fără canalizare, cu toţii colportează prostii.

 • De ce credem tot felul de prostii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce credem tot felul de prostii?

  EXPLOZIV: Preşedintele Iohannis ştia despre incendiul de la Colectiv. INCENDIAR: A fost vorba de o conspiraţie a CIA, KGB şi BBC pentru a-l aduce pe Cioloş la guvernare. NU VEI CREDE: Suntem conduşi de o conspiraţie ocultă din umbră, compusă din generali SRI, procurori DNA şi foarte multe defecte de ADN.

 • Cele mai bizare teorii ale conspiraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bizare teorii ale conspiraţiei

  Cu toţii am auzit de teoriile conspiraţiei din spatele aselenizării sau a uciderii preşedintelui american John F. Kennedy. Sunt foarte multe interpretări ale unor evenimente importande, dar cunoaşteţi şi cele mai bizare teorii ale conspiraţiei?

 • Urzeala fotoliilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urzeala fotoliilor

  Pare că asistăm la un film cu James Bond. Valize cu bani, transferate de la oameni de afaceri spre lideri de opinie şi oameni de presă. Politicieni şi ziarişti corupţi care acţionează la comanda unor interese oculte. Instituţiile statului controlate de o minte diabolică, de un Maestru al Secretelor care ne supraveghează pe toţi.

 • Jocuri politice: trocul cu schelete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jocuri politice: trocul cu schelete

  Schelete în dulap? Cred că nu sunt atâtea dulapuri câte schelete au politicienii de îngropat, cu speranţa că nimeni nu are răbdarea, dar mai ales curajul de a le arăta.