Stiri despre consiliul consultativ

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • La Odesa s-a întrunit Consiliul Consultativ al Misiunii EUBAM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Odesa s-a întrunit Consiliul Consultativ al Misiunii EUBAM

  Consiliul Consultativ al Misiunii EUBAM salută eforturile cu privire la deschiderea Punctului de trecere a frontierei Palanca - Maiaki-Udobnoe, recent construit. Agenţiile de frontieră şi serviciile vamale din Republica Moldova şi Ucraina au fost încurajate să beneficieze de această oportunitate şi să valorifice pe deplin acest model pentru a asigura fluidizarea şi siguranţa traficului transfrontalier.

 • Călinoiu s-a ales cu o nouă funcţie de preşedinte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călinoiu s-a ales cu o nouă funcţie de preşedinte

  Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean şi preşedintele executiv al PSD Gorj, s-a ales cu o nouă funcţie. Acesta este, de ieri, preşedinte al Consiliului Consultativ din cadrul Universităţii Constantin Brâncuşi (UCB) din Târgu Jiu.

 • De ce l-a invitat Ungureanu pe Ion Ţiriac la Guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce l-a invitat Ungureanu pe Ion Ţiriac la Guvern

  Premierul Mihai Răzvan Ungureanu l-a invitat pe omul de afaceri Ion Ţiriac la Palatul Victoria pentru discuţii privind mediul de afaceri, în seria de întâlniri pe care premierul le are cu antreprenorii, după înfiinţarea Consiliul consultativ pentru mediul de afaceri.

 • Structuri noi la nivelul învăţământului dâmboviţean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Structuri noi la nivelul învăţământului dâmboviţean

  Consiliul Consultativ şi Comisia de Etică au fost recent constituite, în contextul descentralizării sistemului educaţional. Ele au atribuţii speciale şi sunt formate din cadre didactice şi reprezentanţi ai partenerilor în procesul educativ.

Modifică Setările