Stiri despre consecinte

  106 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum şi-a pus Dragnea liberarea în joc cu un interviu din puşcărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum şi-a pus Dragnea liberarea în joc cu un interviu din puşcărie

  Liviu Dragnea a rămas fără dreptul de munci în închisoare în urma unui interviu acordat săptămâna trecută. Asta înseamnă că fostul lider al PSD va rămâne fără zilele-câştig pe care le obţinea astfel, o sancţiune care va conta atunci când va cere liberarea condiţionată şi cu dovada înregistrată că nu dă „semne temeinice de îndreptare”, deoarece spune că stă nevinovat la puşcărie.

 • Renate Weber, despre măsurarea temperaturii: Consecinţele mă pun pe gânduri. Am primit petiţii şi de la medici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renate Weber, despre măsurarea temperaturii: Consecinţele mă pun pe gânduri. Am primit petiţii şi de la medici

  Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat sâmbătă, la Digi24, cu privire la măsurarea temperaturii celor care vor să intre în instituţii şi în supermarketuri, că a primit mai multe petiţii pe această temă şi că acestea sunt analizate. Weber spune însă că nu are bază legală pentru a contesta măsura la Curtea Constituţională.

 • Consecinţe sociale ale pandemiei de COVID-19
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consecinţe sociale ale pandemiei de COVID-19

  Pandemia generată de noul coronavirus reprezintă un şoc major pentru economia naţională, pentru toate economiile lumii. În mod indiscutabil, cu toţii vom fi afectaţi de reducerea activităţilor economice. De la bun început, cele mai afectate sectoare au fost turismul şi transporturile, mai ales transportul de persoane, producţia industrială, o parte din sectorul serviciilor.

 • ANALIZĂ Ce înseamnă scenariul salvator pentru Roland Garros 2020? Provocări. Sacrificarea „peştişorilor“? Testarea ipotezei supreme? Scindare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ Ce înseamnă scenariul salvator pentru Roland Garros 2020? Provocări. Sacrificarea „peştişorilor“? Testarea ipotezei supreme? Scindare?

  Federaţia Franceză de Tenis a decis pe cont propriu să reprogrameze cel mai important turneu din portofoliul său, translatându-l din perioada mai-iunie în septembrie-octombrie. Astfel, marţi, 17 martie, Roland Garros a aterizat pe un loc călduţ într-o schemă bulversată de COVID-19 a calendarului competiţional. Anunţul de la Paris nu a primit însă, în primele ore, niciun semn important de sprijin. Din contră. A iscat controverse.

 • Care ar fi consecinţele unui război spaţial între SUA şi Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care ar fi consecinţele unui război spaţial între SUA şi Rusia

  Bruce Gagnon, coordonatorul Reţelei Globale împotriva Armelor şi a Energiei Nucleare în Spaţiu, a declarat, citându-l pe astronautul american Edgar Mitchell, că dacă va avea loc un război în spaţiu, va fi ultimul, deoarece vor fi generate atât de multe resturi în spaţiu în urma aruncării în aer a sateliţilor încât omenirea nu va mai putea să trimitem vreodată o rachetă de pe Pământ.

 • Ce consecinţe va avea Brexit pentru firmele româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce consecinţe va avea Brexit pentru firmele româneşti

  Ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (UE) va avea mai multe consecinţe pe plan fiscal, pentru companiile din România care au relaţii de afaceri cu firme britanice. În acest sens, specialiştii EY România au identificat şase implicaţii majore pe partea vamală, ulterioare lunii martie 2019, când va intra efectiv în vigoare Brexit.

 • Consecinţele neaşteptatei retrageri totale a armatei
americane din Siria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consecinţele neaşteptatei retrageri totale a armatei americane din Siria

  Anunţul făcut de preşedintele Trump este lipsit de orice ambiguitate: e vorba, într-adevăr, de retragerea celor aproximativ 2.200 de soldaţi americani din trupele speciale aflate în regiunea strategică din nord-estul Siriei, punctul de contact esenţial în orice logică militară a conflictului de acum sau a celor posibile în viitor.

 • Care sunt indiciile clare pe care le dă endometrioza? Aflăm la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt indiciile clare pe care le dă endometrioza? Aflăm la Adevărul Live

  Boala înconjurată de tabuuri, mituri, diagnostic tardiv, tratamente ineficiente care fac boala să recidiveze, despre care se ştiu prea puţine lucruri încă, extrem de dureroasă, frustrantă şi cronică, o boală care afectează în egală măsură femeile şi fetele în cea mai fertilă perioadă a vieţii şi la propriu, şi la figurat. Despre endometrioză ne vorbeşte la Adevărul Live dr. Voicu Simedrea, medic primar obstetrică-ginecologie din Timişoara.

 • Ascuţirea luptei de clasă şi consecinţele ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ascuţirea luptei de clasă şi consecinţele ei

  Lupta de clasă nu mai trebuie să fie nocivă şi distrugătoare. Lupta de clasă trebuie să promoveze valorile, ideile, dialogul, progresul, să unească şi nu să dezbine. Ce drum vor alege românii pentru următoarea sută de ani: vor porni uniţi pe calea unui nou centenar al României sau vor pieri, dezbinaţi şi aruncaţi în negura unor istorii de tristă amintire?

 • Ce trebuie să ştim despre operaţia de cataractă? Aflăm la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştim despre operaţia de cataractă? Aflăm la Adevărul Live

  Cel puţin una din două persoane de peste 60 de ani este afectată de cataractă, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Afecţiunea poate să apară, însă, şi mai devreme. Ne lămureşte cum ne dăm seama că am putea suferi de cataractă şi cum se face operaţia care, practic, vindecă afecţiunea, de la dr. Cristina Patentaşu, medic primar chirurg oftalmolog.

 • VIDEO Bătaie între două eleve de liceu: „Mi-a spus cuvântul cu «c» şi eu n-am putut să suport această jignire”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bătaie între două eleve de liceu: „Mi-a spus cuvântul cu «c» şi eu n-am putut să suport această jignire”

  Două eleve de liceu din Râmnicu Vâlcea s-au luat la bătaie la începutul acestei săptămâni. S-au aşteptat una pe cealaltă în afara şcolii, ca să-şi rezolve neînţelegerile, dar totul a degenerat. Una dintre ele a luat-o pe cealaltă de păr şi a pus-o la pământ, apoi a început să dea cu picioarele în ea. Scandalul a luat amploare după ce o înregistrare a ajuns pe reţelele de socializare şi apoi în presă.

 • Importanţa slugăreilor tradiţional patriotici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Importanţa slugăreilor tradiţional patriotici

  De zeci de ani, oamenii din societate se plâng că aceste marionete, la putere sau în politică, prin lipsa lor de responsabilitate şi competenţă, sunt nu doar nocive, căpuşe slugarnice, dar distrug şi au consecinţe nefaste asupra instituţiilor democratice şi asupra societăţii româneşti în ansamblul ei. Fac rău! Consecinţe care pot avea efecte imediate sau pe termen lung şi care cu greu mai pot fi remediate.

 • Consecinţele deloc neglijabile ale programelor de ştiri de la televizor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consecinţele deloc neglijabile ale programelor de ştiri de la televizor

  Influenţează jurnaliştii? Au ei succes fulminant în a ne arăta nouă cetăţenilor la ce să ne gândim? Cât timp durează aceste efecte? Pot aceste descoperiri să fie generalizate? Shanto Iyengar şi Mark Peters de la Universitatea Yale şi Donald Kinder de la Universitatea Michigan ne răspund.

 • Liber la consumul
de etnobotanice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liber la consumul de etnobotanice

  Aplicarea deciziei prin care Curtea Supremă a hotărât că nu vor mai fi pedepsite de lege persoanele care consumă etnobotanice va avea efecte dezastruoase, atrag atenţia medicii şi magistraţii. Cu toţii fac apel la Guvern, pentru a modifica dispoziţiile neclare din Legea privind produsele cu efecte psihoactive.

 • Riscurile somnului limitat şi excesiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Riscurile somnului limitat şi excesiv

  Somnul este vital pentru om, însă sunt foarte multe persoane care nu reuşesc să doarme cele 7-8 ore recomandate pe noapte, iar alţii dorm prea mult. Numeroase studii au arătat că mai puţin de şapte ore şi mai mult de nouă ore de somn sunt asociate cu o inflamaţie crescută şi un risc mai mare de boli cardiovasculare, obezitate, cancer şi Alzheimer.

 • Societatea începe să se revolte împotriva „educaţiei” cu pumnul, în familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Societatea începe să se revolte împotriva „educaţiei” cu pumnul, în familie

  O vânzătoare a sunat la 112 să reclame că o mamă îşi loveşte copilul într-un mall. Momentul în care femeia agresivă este ridicată de poliţişti este filmat şi devine viral pe internet. Specialiştii salută atitudinea vânzătoarei care a sesizat autorităţile şi spun că aşa ar trebui să procedăm cu toţii pentru a avea copii sănătoşi deoarece violenţa fizică vine şi cu agresiune psihică.

 • Personalul din învăţământ, scrisoare deschisă către guvernanţi: „Da, educaţia costă! Dar ţara şi generaţiile viitoare vor resimţi cât costă lipsa ei!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Personalul din învăţământ, scrisoare deschisă către guvernanţi: „Da, educaţia costă! Dar ţara şi generaţiile viitoare vor resimţi cât costă lipsa ei!“

  Măsurile impuse pentru scăderea cheltuielilor din învăţământ astfel încât şcolile să se încadreze în bugetele alocate au generat reacţii diverse în ţară. Unul dintre sindicatele mari din învăţământ, FSE „Spiru Haret“, a înaintat o scrisoare deschisă în care desfiinţează politica ministerului.

 • Caricatura totalităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caricatura totalităţii

  Un paradox dureros: pe cât de evidente sunt crimele comunismului – peste o sută de milioane în întreaga lume –, pe atât de lipsită de evidenţă este pentru unii, deloc puţini, natura criminală a aceluiaşi comunism.

Modifică Setările