Stiri despre conflicte inghetate

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce contează Marea Neagră (partea I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce contează Marea Neagră (partea I)

  New Strategy Center şi Center for American Seapower din cadrul Hudson Institute au realizat în luna iunie un studiu privind provocările de securitate în regiunea Mării Negre. Acest demers comun româno-american îşi propune să contribuie la conştientizarea la nivel aliat a importanţei acestei regiuni pentru securitatea continentului şi insistă asupra necesităţii ca această zonă să se bucure de atenţia cuvenită din partea decidenţilor din SUA.

 • Ce planuri are Germania la preşedinţia OSCE - inclusiv pentru Republica Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce planuri are Germania la preşedinţia OSCE - inclusiv pentru Republica Moldova

  Germania a preluat în acest an Preşedinţia OSCE. Într-un moment de criză pentru securitatea Europei, cel mai grav de la încheierea Războiului Rece, aşteptările faţă de preşedinţia germană sunt mari. Ministrul de Externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeir, arată ce poate face Germania şi care sunt priorităţile Berlinului pentru acest an.

 • De ce separatiştii
ucraineni nu sunt terorişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce separatiştii ucraineni nu sunt terorişti

  Sfârşitul războiului rece şi dezvoltarea mondializării au condus inevitabil către schimbarea paradigmei de securitate, unde clasicele riscuri şi ameninţări sunt acum însoţite de altele noi, nu de puţine ori mai puternice şi pregnante.

Modifică Setările