Stiri despre conflict juridic de natura constitutionala

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Elena Udrea are dreptate: Curtea Constituţională a fost
curajoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elena Udrea are dreptate: Curtea Constituţională a fost curajoasă

  Nu poţi să nu-i dai dreptate Elenei Udrea atunci când a spus că, în decizia privind Completele de 5 judecători de la ICCJ graţie căreia a văzut din nou liberă cerul Costa Ricăi, Curtea Constituţională a fost „curajoasă“. Căci curaj pur este atunci când, în văzul lumii, îţi mai pui un rând de cărămizi la propriul cavou.

 • Şi dacă CCR a minţit?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi dacă CCR a minţit?

  Decizia prin care Curtea Constituţională a decis că a existat conflict între preşedinte şi ministrul Justiţiei în cazul revocării şefei DNA conţine o minciună colosală, cu care nu ştim ce să facem din moment ce decizia este „definitivă şi general obligatorie“.

 • Stimaţi Duduieni, Cămătari şi Corduneni, vă rog să poftiţi
în Guvern...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stimaţi Duduieni, Cămătari şi Corduneni, vă rog să poftiţi în Guvern...

  Un vechi proverb spune că legea este întotdeauna cu un pas în urma hoţilor. Hoţii încearcă să găsească breşe în lege de care să profite, şi deseori reuşesc, aşa că legea trebuie întotdeauna dacă nu să ţină pasul cu ei, măcar să-i ajungă din urmă într-un final. În această nesfârşită hârjoană, primul care a obosit a fost dl. Tăriceanu. Vârsta, probabil...

 • Arbitru sau complice? CCR, lumina noastră e...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arbitru sau complice? CCR, lumina noastră e...

  Îmi cer iertare tuturor persoanelor interesate pentru că îndrăznesc să cârtesc faţă de sacrosanctitatea sa Curtea Constituţională, dar îmi găsesc, totuşi, o circumstanţă atenuantă: îi voi respecta cu sfinţenie deciziile şi voi cârti nu atât ce a făcut Curtea, cât mai ales ce nu a făcut. Ştiu că sunt recidivist în crime de lez-CCR, aşa că cei oripilaţi de această nouă insolenţă sunt rugaţi să-şi oprească lectura aici. Ce urmează e pentru ceilalţi.

 • Valer Dorneanu a
refuzat o probă esenţială în dosarul „Tăriceanu contra DNA”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valer Dorneanu a refuzat o probă esenţială în dosarul „Tăriceanu contra DNA”

  Decizia prin care Curtea Constituţională a decis existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între DNA şi Guvern a fost luată după ce preşedintele CCR, Valer Dorneanu, a refuzat administrarea unei probe esenţiale: ordonanţa prin care DNA a declinat dosarul către Parchetul General. Acolo judecătorii puteau vedea ce anume anchetează DNA.