Stiri despre concedii

  112 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Mureş: Oferte speciale pentru vacanţe de neuitat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Oferte speciale pentru vacanţe de neuitat

  „Last minute"-urile sunt cele mai atrăgătoare pentru cei care doresc să petreacă un concediu ieftin. Cazarea timp de o săptămână pe litoralul românesc vă costă între 360 de lei şi 1.150 de lei, în funcţie de staţiunea aleasă şi condiţiile alese.

 • Medici amendaţi pentru concedii medicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medici amendaţi pentru concedii medicale

  Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bacău au trecut pragul şi au verificat documentele a 110 medici, de familie şi de specialitate din spitale.

 • Medici amendaţi pentru că au dat concedii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medici amendaţi pentru că au dat concedii

  Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate i-au amendat cu câte 5000 de lei pe medicii care au prescris concedii medicale. Patru doctori au fost ţinta „poliţiei concediilor medicale” şi sunt buni de plată pentru că nu au respectat pocedura de eliberare a certificatelor.

 • Muniţie, ţigări şi alcool de contrabandă descoperite asupra unor greci la frontieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muniţie, ţigări şi alcool de contrabandă descoperite asupra unor greci la frontieră

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-Rutier au descoperit, ascunse în coletele şi in bagajele  a trei cetăţeni greci, 48.200 ţigarete diferite mărci, 302 sticle alcool, 250 grame praf de puşcă, 297 capse detaonatoare  şi 179 dopuri pentru confecţionarea cartuşelor de vânătoare.

 • Renunţă la uniforme pentru străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renunţă la uniforme pentru străinătate

  Speriaţi că salariile li s-ar putea micşora din nou cu 25%, oamenii legii preferă să-şi suspende activitatea o perioadă şi să plece la muncă peste hotare.

 • Poliţia concediilor medicale începe razia printre bolnavii închipuiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia concediilor medicale începe razia printre bolnavii închipuiţi

  Poliţia concediilor medicale va ieşi la „vânătoare“ de bolnavi închipuiţi, de astăzi. Potrivit unei ordonanţe guvernamentale, pacienţii care se prezintă la doctor pentru a cere concediu medical trebuie să completeze  o declaraţie prin care îşi fac cunoscut domiciliul pe care îl vor avea pe timpul derulării concediului medical.

 • Proteste împotriva verificării concediilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proteste împotriva verificării concediilor

  Botoşănenii care susţin că sunt suferinzi vor fi verificaţi la domiciliu de inspectorii Casei de Asigurări şi de poliţişti. Zilele de boală au costat anul trecut 1,1 milioane de euro.

 • Slatina: Judeţul Olt este fruntaş la concedii medicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Judeţul Olt este fruntaş la concedii medicale

  Oltul ocupă locul al treilea pe ţară din punctul de vedere al numărului de concedii medicale. În numai două luni, peste 2000 de salariaţi şi mai bine de 200 de şomeri au apelat la această soluţie pentru a scăpa de criză.

 • Botoşani: Atenţie: Concediile medicale vor fi verificate de poliţişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Atenţie: Concediile medicale vor fi verificate de poliţişti

  Printr-un proiect de ordonanţă supus astăzi dezbaterii publice , poliţiştii şi reprezentanţii Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate vor verifica legalitatea concediilor medicale. Proiectul ar putea fi aprobat într-o lună. Statul a plătit numai anul trecut peste un milion de euro pentru cele 60 de mii de concedii medicale acordate botoşănenilor.

 • Ministrul Sănătăţii vrea o nouă metodă de acordare a concediilor medicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Sănătăţii vrea o nouă metodă de acordare a concediilor medicale

  Ministerul Sănătăţii, Cseke Attila se declară hotărât să combată fraudarea sistemului prin care se acordă concediile medicale. El a anunţat astăzi, la Sfântu Gheorghe, că va schimba modalitatea prin care se acordă în prezent concediile medicale deoarece sunt foarte mulţi care profită de sistem în mod nejustificat.

 • Revista presei locale: Control la concediile medicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revista presei locale: Control la concediile medicale

  Presa locală de astăzi ne vorbeşte despre faptul că mai mulţi vrânceni sunt cercetaţi de poliţişti pentru că şi-au înmatriculat autoturismele cu chitanţe false, dar şi despre începerea controalelor la medicii care au acordat multe concedii medicale. Totodată, din ziarele locale mai aflăm că profesorilor nu le mai sunt decontaţi banii de pe navetă.

 • Ore de criză cu teze-fulger
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ore de criză cu teze-fulger

  Dascălii spun că, după zilele libere pe care au fost obligaţi să le ia în ultimele două luni, recuperează timpul pierdut cu extemporale scurte şi dese şi cu materie dublă predată într-o zi. Elevii se plâng că acum profesorii îi ţin la şcoală peste program sau le predau mai multe lecţii într-o oră şi că nu se mai pot pregăti pentru bacalaureat.

 • Bugetarii mai săraci în lunile de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bugetarii mai săraci în lunile de iarnă

  Instituţiile descentralizate ale statului sunt nevoite prin lege să recurgă la reduceri salariale. În funcţie de specificul fiecărei instituţii angajaţii au fost nevoiţi să aleagă între zile libere fără plată, reducerea programului de lucru sau reducerea sporurilor.

Modifică Setările