Stiri despre concedieri

  659 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şpăgarii AC/DC, concediaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şpăgarii AC/DC, concediaţi

  Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a anunţat ieri că angajaţii de la Vama Nădlac (Arad) care au cerut mită şoferilor care transportau echipamentul de concert al rockerilor australieni au plătit cu funcţia. Adriana Bălan, Elisabeta Miuţescu, Haliţchi Kasimir şi Andreea Vlai au fost demişi ieri. Ultima este nora unui fost procuror-şef din Arad.

 • Şi managerii se concediază
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi managerii se concediază

  Una din cinci firme româneşti şi-a propus concedieri în rândul managerilor, arată un studiu al firmei Antal International, specializată în recrutarea personalului de top.

 • Profesorii americani riscă să fie daţi afară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorii americani riscă să fie daţi afară

  Până acum, multe școli din SUA s-au menţinut pe linia de plutire prin ajutoare de stat. Administraţia Obama caută fonduri suplimentare pentru a nu face prea multe concedieri. Președintele Obama și democraţii vor să ajute școlile cu 23 de miliarde de dolari. În Parlament, opoziţia ezită.

 • Disponibilizări amânate în Consiliul Judeţean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Disponibilizări amânate în Consiliul Judeţean

  Aleşii judeţeni au votat în această săptămâna menţinerea aceloraşi organigrame în cele 10 instituţii subordonate CJ. Dacă în alte instituşii buzoiene, unii dintre angajaţi se pregătsc deja să devină şomeri, cei din Consiliul Judeţean pot răsufla uşuraţi, cel puţin o perioadă.

 • Neamţ: Concedieri la Direcţia de Sănătate Publică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Concedieri la Direcţia de Sănătate Publică

  Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Neamţ va trebui să facă Ministerului Sănătăţii o propunere de reorganizare şi reducere a persoanlului, până  la data de 4 iunie, după cum a precizat directorul general Dan Morenciu.

 • Primarul Oradei preferă concedierile reducerilor salariale, anunțând un nou val de disponibilizări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul Oradei preferă concedierile reducerilor salariale, anunțând un nou val de disponibilizări

  Administrația locală pregătește fuziunea dintre Direcția de Evidență a Persoanelor (DEP) și aparatul primarului. Acest lucru înseamnă că șapte persoane își vor pierde locurile de muncă, după ce proiectul va fi votat de consilierii locali. Primarul Ilie Bolojan a anunțat că , în lunile următoare, Administrația Imobiliară Oradea (AIO) și Administrația Socială Comunitară Oradea (ASCO) vor avea aceeași soartă precum DEP.

 • Concedieri în masă la Protecţia Copilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concedieri în masă la Protecţia Copilului

  Primul centru care s-a închis a fost „Pietricica“ din Comăneşti, pe care s-a pus lacăt la începutul anului. Urmează „Alexandra“din Oneşti şi „Ghiocelul“ din Bacău.

 • Concedieri în masă la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concedieri în masă la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului

  156 de băcăuani vor rămâne pe drumuri după o analiză atentă a standardelor de cost impuse instituției. Măsura a fost luată după ce, la începutul anului Centrul "Petricica" din Comănești s-a închis, iar pe lista de așteptare se mai află Centrele"Alexandra" din Onești și "Ghiocelul" din Bacău. În locul acestora se vor deschide case de tip familial.

 • Slatina: Au început concedierile la Romvag Caracal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Au început concedierile la Romvag Caracal

  578 de persoane din cei 1080 de angajaţi ai fabricii de vagoane Romvag Caracal vor pleca acasă cu salarii compensatorii şi cu promisiunea că se vor întoarce la serviciu.

 • Preşedintele Patronatului Cărnii de Porc, unul dintre cei mai bogaţi români, spune că vor fi concediaţi 50.000 de oameni din industria cărnii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele Patronatului Cărnii de Porc, unul dintre cei mai bogaţi români, spune că vor fi concediaţi 50.000 de oameni din industria cărnii

  Cel mai bogat om al Brăilei, Gheorghe Caruz, liderul Patronatului Cărnii de Porc, prevesteşte şomaj şi sărăcie în sectorul pe care-l administrează„Tăierea subsenţiilor" în agricultură va duce, spune magnatul brăilean, la punerea pe liber a 50.000 de oameni din industria cărnii, din care 2.000 numai din oraşul nostru.

 • Ponta:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta: "Era şi o altă variantă: concedierea clienţilor politici"/ Antonescu: "Singurul lucru bun e că nu a crescut fiscalitatea"

  Opoziţia critică măsurile de austeritate anunţate de preşedintele Traian Băsescu. Liderul social-democraţilor, Victor Ponta, declară că exista şi o a treia soluţie: reducerea cheltuielilor bugetare pentru firmele de partid, în timp ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, constată gravitatea situaţiei şi remarca singurul lucru bun: păstrarea cotei unice şi a TVA la acelaşi nivel.

 • 550 de băcăuani îşi vor pierde locurile de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  550 de băcăuani îşi vor pierde locurile de muncă

  Mai mulţi angajatori şi-au anunţat la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) intenţia de a face concedieri colective, începând cu luna mai. Printre cei care vor face disponibilizări se numără şi instituţii publice, precum Poliţia Comunitară din Comăneşti, care va concedia 13 dintre cei 85 de angajaţi.

 • S-au diminuat drastic concedierile colective! Îşi revine economia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-au diminuat drastic concedierile colective! Îşi revine economia?

  Potrivit informaţiilor furnizate de  Nicoleta Harţegan, purtătorul de cuvânt al AJOFM Galaţi, în cursul lunii martie doar o singură firmă din judeţ a disponibilizat personal. Ritmul concedierilor a scăzut mult, fiind sub 30 la suta din media lunară a anului trecut.

 • Bechtel vrea să concedieze mai mult de o treime din angajaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bechtel vrea să concedieze mai mult de o treime din angajaţi

  Constructorul Autostrăzii Transilvania, compania Bechtel, invocă „lipsa de perspective privind finanţarea în 2010 şi plăţile restante pentru lucrările executate în 2009“ pentru a disponibiliza 700 din cei 1.900 de angajaţi. Cei vizaţi vor primi o plată compensatorie echivalentă cu două salarii de bază lunare, precizează, într-un comunicat, reprezentanţii Bechtel.

 • S-a spus stop concedierilor de la ArcelorMittal: Anul acesta nu mai pleacă nimeni!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a spus stop concedierilor de la ArcelorMittal: Anul acesta nu mai pleacă nimeni!

  Conducerea Combinatului a anunţat că nu mai există nicio intenţie de a face concedieri colective, cel puţin până la începutul lui 2011. Din 2001 şi până anul trecut, din combinatul siderurgic au renunţat la locul de muncă, pe baza ofertelor de plecări voluntare, aproximativ 16.000 de oameni.

 • Numărul contractelor de muncă desfăcute în Bihor este mai mare decât cel al angajărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Numărul contractelor de muncă desfăcute în Bihor este mai mare decât cel al angajărilor

  Trei firme, cu activitate în asigurări, transport și energie electrică, au notificat Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bihor că vor disponibiliza aproape 600 de persoane. Cifra nu este considerată îngrijorătoare de către conducerea ITM Bihor. Continuarea crizei este însă confirmată de cele peste 6.000 de dispoziții de desfacere contracte de muncă înregistrate la ITM în martie, raportate la cele circa 4.800 de contracte de

 • “Am fost ameninţaţi că vom rămâne pe străzi ”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Am fost ameninţaţi că vom rămâne pe străzi ”

  Angajaţii UPET Târgovişte care au reuşit să primească salariile compensatorii după ce au fost concediaţi, sunt ameninţaţi de conducere. Cei care care nu au primit decât jumătate din ce li se cuvenea se luptă de mai bine de un an de zile în instanţă, care spun ei, revin asupra unei sentinţe definitive şi irevocabile.

 • Nou val de disponibilizări la Electroputere Craiova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nou val de disponibilizări la Electroputere Craiova

  Conducerea Electroputere Craiova a anunţat la începutul anului că alţi 500 de salariaţi ar putea fi disponibilizaţi, după ce anul trecut alţi 500 au fost concediaţi.

 • Firmele mici îşi concediază abuziv angajaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Firmele mici îşi concediază abuziv angajaţii

  Patronii loviţi de criză, găsesc tot felul de metode pentru a se descotorosi de o parte din angajaţi. Consideraţi o povară muncitorii sunt duşi de nas şi concediaţi fără ca apoi să beneficieze de drepturile acordate şomerilor.

 • Slatina :800 de concedieri la Romvag şi Mastertex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina :800 de concedieri la Romvag şi Mastertex

  Angajaţii de la fabrica de vagoane din Caracal vor rămâne şomeri de la 1 mai. Şi fabrica de confecţii Mastertex din Balş a anunţat că va concedia aproape 200 de persoane luna aceasta, însă până acum nu a reununţat la niciunul dintre salariaţi.

 • Verdict: concedieri ilegale la Bechtel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Verdict: concedieri ilegale la Bechtel

  Compania Bechtel, constructorul Autostrăzii Transilvania, nu a respectat procedura impusă de lege în ceea ce priveşte iniţierea concedierii colective a circa 1.900 de angajaţi, se arată într-un raport al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, dat ieri publicităţii.

 • CFR-iştii concediaţi sunt în pragul unor drame
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CFR-iştii concediaţi sunt în pragul unor drame

  150 de angajaţi buzoieni ai CFR Marfă au fost disponibilizaţi în această lună, urmând să primească salarii compensatorii în funcţie de vechime. Cei mai mulţi dintre cei concediaţi au trecut de prima tinereţe şi se gândesc cu teamă la ziua de mâine, în condiţiile în care ei erau singura sursă de venit a familiei.

Modifică Setările