Stiri despre comune

  136 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bistriţa: Patru sute de bistriţeni rămân fără venitul minim garantat luna aceasta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Patru sute de bistriţeni rămân fără venitul minim garantat luna aceasta

  Timp de o lună, echipe mixte formate din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au luat la purecat 425 din cele 1911de dosare ale bistriţenilor care nu deţin niciun venit şi beneficiază de ajutoare sociale lunare de la primăriile în raza cărora domiciliază. Din 9 iunie şi până ieri, inspectorii au verificat 23 de comune din Bistriţa-Năsăud.

 • 30 de euro pe metrul pătrat, să scapi de viaţa de la bloc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  30 de euro pe metrul pătrat, să scapi de viaţa de la bloc

  Viaţa din ce în ce mai grea la bloc, scumpirea serviciilor de apă, canal şi termoficare, dar şi mirajul unui trai cu mai puţine griji, într-o gospodărie pe pământ, într-o localitate apropiată de oraş, au condus toate la o intensificare a migraţiei orăşenilor către zona rurală.

 • Turnu Severin: Razie de amploare a polițiștilor în opt comune din Mehedinți
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turnu Severin: Razie de amploare a polițiștilor în opt comune din Mehedinți

  Poliţiştii Serviciului ordine publică, Serviciul poliţiei rutiere, Poliţiei oraşului Vânju Mare şi posturile de poliţie arondate  au organizat astăzi o razie în sistem integrat, având ca principale obiective impunerea legislaţiei rutiere în rândul conducătorilor auto, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în domeniul ordinii publice, identificarea persoanelor care comercializează ilegal produse achiziţionate din m