Stiri despre comune

  137 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bani de la Guvern pentru nouă comune din Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani de la Guvern pentru nouă comune din Teleorman

  Primii bani alocaţi în 2011 de Guvern pentru infrastructură în mediul rural au ajuns în comunele din Teleorman, doar scriptic.Chiar şi aşa, primarii din localităţile beneficiare îşi fac speranţe că vor apuca să termine în sfârşit lucrări  de alimentare cu apă sau de reabilitare a unor poduri începute cu mulţi ani în urmă.

 • Comunele dau bani pentru spitalele din Tulcea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comunele dau bani pentru spitalele din Tulcea!

  Primarul din Măcin a solicitat sprijin financiar de la comunele din jurul oraşului, beneficiarele sistemului sanitar de aici. Primarul din Isaccea a demarat deja procedurile pentru un ONG care să sprijine finanicar spitalul de urgenţă Tulcea.

 • Oraşe şi comune abuziv înfiinţate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oraşe şi comune abuziv înfiinţate

  Datorită unor orgolii locale, în ultimii opt ani au apărut 200 de noi localităţi, oraşe şi comune. Lipsa de resurse bugetare va conduce, inevitabil, la o reorganizare administrativă. Secţiunea „Dosar“ din această săptămână îşi propune o dezbatere pe tema eficientizării administraţiei publice locale, care în prezent cheltuieşte mai mult decât încasează.

 • Dispute teritoriale între mai multe localităţi din judeţul Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dispute teritoriale între mai multe localităţi din judeţul Buzău

  Pregătirea recensământului agricol de către Prefectură a scos la iveală câteva neînţelegeri între mai multe administraţii locale, privind proprietatea unor terenuri de la hotare. Agenţii care efectuează recensământul agricol nu vor şti căror localităţi le aparţin anumite loturi de la hotarele mai multor comune.

 • Jumătate din localităţile judeţului, în pericol de desfiinţare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jumătate din localităţile judeţului, în pericol de desfiinţare

  Se urmăreşte astfel reducerea cheltuielilor administrative şi de personal.51 de comune, oraşele Fieni şi Răcari, dar şi municipiul Moreni riscă să-şi piardă statutul administrativ, urmare unui proiect de lege aflat în dezbaterea Senatului României.

 • Alegeri cu iz de scandal printre primarii tulceni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri cu iz de scandal printre primarii tulceni

  Ştefan Ilie este noul preşedinte al Filialei Tulcea a Asociaţiei Comunelor din România. Pentru posturile din conducerea Asociaţiei s-au consumat oarece patimi, chiar dacă ele eu fost înfrânate repede. Primarul comunei Somova, Nicolae Coşovei, s-a supărat pe funcţia prea mică primită, a ieşit furios din sală şi s-a ales cu un post de vicepreşedinte

 • Iaşi: Trei comune au rămas fără asistaţi sociali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Trei comune au rămas fără asistaţi sociali

  Aproape 1.200 de beneficiari ai alocaţiilor complementare şi monoparentale au rămas fără aceste drepturi acordate ilegal de către primari. Edilii din comunele Probota, Trifeşti şi Bivolari, împreună cu angajaţii lor au fost amendaţi fiecare cu până la 3.000 de lei din cauza unor grave nereguli descoperite în dosarele asistaţilor

 • Școală de Vară pentru elevii din comunele din Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Școală de Vară pentru elevii din comunele din Bacău

  600 de copii de generală și liceu sunt implicați până pe data de 14 august în proiectul "Școala de Vară" demarat de voluntarii Fundației de Sprijin Comunitar Bacău și Organizația "Libra" din Marea Britanie.