Stiri despre comentatori

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dialog cu un copil sărac şi cu comentatori înfierbântaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dialog cu un copil sărac şi cu comentatori înfierbântaţi

  Am pus pe Internet câteva anunţuri cu nişte cursuri de cultură universală pe care le facem în fiecare an. Cursuri lungi şi grele, de nivel academic, întinse pe mai mulţi ani de studiu: filosofie, gramatică, muzică, artă universală, literatură, lingvistică şi încă vreo două sau trei.

 • A scrie sau a nu scrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A scrie sau a nu scrie

  Sînt ani buni de cînd public, săptămînal, comentarii „de actualitate”. Vorbesc adică despre oameni şi împrejurări care, într-un moment sau altul, sînt, sau au fost, în centrul atenţiei şi la originea regulilor (şi neregulilor) care ne modelează viaţa zilnică. Îmi dau şi eu cu părerea. Şi se găsesc gazete (cea de faţă de pildă) dispuse să mă tipărească generos şi răbdător.

 • Naftalina complexelor. Despre meciuri şi comentatori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naftalina complexelor. Despre meciuri şi comentatori

  Superb, magistral, extraordinar, fenomenal - sunt doar cîteva dintre expresiile pe care le-am auzit de la comentatorii meciului România-Elveţia. Meciul de deschidere l-am urmărit în Ungaria, dar n-aş putea spune că mi-a fost dor de epitetele astea.

 • Vocile românilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vocile românilor

  Săptămâna trecută propuneam un experiment de gândire: cum ar fi dacă România ar accepta să primească peste o sută de mii de refugiaţi? Am primit aproape optzeci de răspunsuri. Astăzi, îi invit pe aceiaşi şi pe alţii să privim la cele scrise şi să tragem concluziile, adică să gândim despre ce am gândit. Sau, cum se spune în cărţile de psihologie, să ne activăm funcţia reflexivă.

 • Prostul, până nu-i fudul…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prostul, până nu-i fudul…

  Singurul slogan românesc care a mişcat România istorică e "Prin noi înşine". Prostia omenească actuală zice că e comunism.

 • Nemulţumiţii, Nostradamus şi
Sondajele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nemulţumiţii, Nostradamus şi Sondajele

  În general, politicienii nu cred decât în sondajele care îi avantajează. Cei mai eleganţi şi mai responsabili spun doar că nu cred în sondaje. Sunt fie declaraţii de imagine, care să îi apere de „cifre usturătoare”, fie neînţelegere – la cei dotaţi cu un minim de bună credinţă.

 • Adevarul.ro şi-a desemnat primii „Supercomentatori”. Le mulţumim celor mai implicaţi cititori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevarul.ro şi-a desemnat primii „Supercomentatori”. Le mulţumim celor mai implicaţi cititori

  Dincolo de noul design – mai elegant şi mai prietenos - de platforma de bloguri şi de infografiile spectaculoase, adevarul.ro mai scoate un as din mânecă: interactivitatea. Pentru a vă exprima opiniile şi a vă expune observaţiile în ceea ce priveşte conţinutul editorial, precum şi pentru a vă descoperi prieteni, sunteţi invitaţi să vă faceţi un cont pe adevarul.ro: fie folosind o adresă de e-mail, fie autentificându-vă cu contul de Facebook.

 • Coșmarul alternanţei la putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coșmarul alternanţei la putere

  Înfrângerea lui Mihail Saakaşvili la ultimele alegeri parlamentare din Georgia i-a făcut pe mulţi comentatori să afirme că epoca revoluţiilor democratice din Estul Europei s-a încheiat.

 • Cum stârpim gândacii online?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum stârpim gândacii online?

  Recent, un prestigios colaborator al ziarului „Adevărul“, pe care-l regăsiţi săptămânal în paginile de Opinii, şi-a exprimat nemulţumirea că pegra forumului online îi pângăreşte comentariul prin mesaje scabroase, pornografice sau de-a dreptul fasciste.