Stiri despre comedy

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Arta umorului în picioare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arta umorului în picioare

  Generaţia mea a făcut cunoştinţă cu stand-up-ul pe la sfârşitul anilor '90, când la noi se difuza celebrul sitcom Seinfeld. Poante seci, trase de păr; situaţii penibile acompaniate de autoironie; platitudini ridicate la rang de artă. Însă era ceva inedit.

 • Comedy Cluj 2015: peste 200 de filme în 10 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comedy Cluj 2015: peste 200 de filme în 10 zile

  A şaptea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj 2015 a început vineri seara cu o comedie a regizorului Tony McNamara, în care au fost distribuiţi Mickey Rourke şi Emma Roberts în rolurile principale. La Comedy Cluj 2015 vor fi proiectate peste 200 de filme.

 • „Mondenii“, primul scheci comedy show realizat în direct
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mondenii“, primul scheci comedy show realizat în direct

  Show-ul „Mondenii“ va fi realizat, în noul sezon, aproape în totalitate în direct, scentele şi umorul cu accente absurde împletindu-se cu interacţiunea cu publicul din sala, dar şi cu cel din faţa micilor ecrane.

 • Oana şi Amza Pellea, distinşi cu Premii de Excelenţă la Comedy Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oana şi Amza Pellea, distinşi cu Premii de Excelenţă la Comedy Cluj

  În cadrul Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj, care se va desfăşura între 11 şi 20 octombrie la Cluj-Napoca, se vor acorda două Premii de Excelenţă actorilor Amza Pellea şi fiicei sale Oana Pellea, pentru contribuţia adusă la dezvoltarea cinematografiei şi comediei româneşti.

 • Distracţie de pomină cu Sică în Hafen Cafe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Distracţie de pomină cu Sică în Hafen Cafe

  Constănţeanii care au ales să-şi petreacă seara de sâmbătă în Hafen Cafe nu au avut de ce să regrete. Gazda serii, Sică, a întreţinut atmosfera cu brio.

 • Românii râd pe seama crizei şi a fiţelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii râd pe seama crizei şi a fiţelor

  Nicu Bendea vorbeşte despre stand-up comedy ca mod de viaţă. Fenomenul stand-up comedy a început acum şapte ani, mai întâi în Bucureşti, apoi s-a extins şi în restul ţării. La Cluj, el este prezent de cinci ani. Unul dintre cei mai apreciaţi comici este Nicu Bendea, din trupa Comedica, prezentă „pe piaţă“ din 2003.

 • Un comedy-show incendiar despre amanţi şi soţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un comedy-show incendiar despre amanţi şi soţi

  După zeci de show-uri care au  debutat cu “Ştiţi cum e nevasta, prietena, amanta mea?” , aseară a avut loc primul comedy-show unde, acompaniată de râsetele publicului, de pe scena micuţă a unei terase, o actriţa şi-a început spectacolul spunând ”Ştiţi cum e Costeluş al meu ?”