Stiri despre colin farrell

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dumbo flies
again. Un elefănţel şi doi copii sau un Burton cu sos de Spielberg
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dumbo flies again. Un elefănţel şi doi copii sau un Burton cu sos de Spielberg

  A intrat în a doua săptămână de vizionare filmul „Dumbo“, în regia iconicului Tim Burton, remake-ul live-action al animaţiei Disney din 1941, despre un elefant haios şi năpăstuit, despărţit şi aflat în căutarea mamei sale (topos al mai tuturor poveştilor cu animale, gen „Fram” sau „Ursul“), şi prietenia sa cu doi copii, frate şi soră. Circul din acest film este însă unul aseptic, marca Disney, departe de marile filme dedicate acestui subiect.

 • Ifigenia în Ohio sau Sacrificiul în post-istorie VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ifigenia în Ohio sau Sacrificiul în post-istorie VIDEO

  MIT O rescriere şi o reactualizare a mitului antic al Ifigeniei, noul film al regizorului grec Yorgos Lanthimos, „Uciderea cerbului sacru“, tratează în acelaşi timp cu teme fundamentale, precum: vinovăţie, destin, sacrificiu, alegere, dreptate, răzbunare, ritual.

 • Filmul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul "The Lobster", premiat la Cannes, deschide Festivalul Anonimul

  Lungmetrajul "The Lobster", de Yorgos Lanthimos, care a primit anul acesta premiul juriului la Festivalul de la Cannes, va deschide cea de-a 12-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul, care se desfăşoară în perioada 17 - 23 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

 • Lupta dintre sexe bate lupta dintre clase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lupta dintre sexe bate lupta dintre clase

  NORDIC În mod ciudat, regizoarea Liv Ullmann, una dintre cele mai bune cunoscătoare ale „sufletului scandinav“, trădează spiritul lui August Strindberg, în recenta ecranizare „Domnişoara Julie“.

 • Nu există moarte sau „Poveste de iarnă” la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu există moarte sau „Poveste de iarnă” la New York

  La recent încheiata ediţie a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus, una dintre vedetele căutate de public, aflată în topul celor mai vândute cărţi ale Editurii Nemira, a fost romanul „Poveste de iarnă”, de Mark Helprin, o poveste deja ecranizată, cu Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Jennifer Connelly, William Hurt şi Russell Crowe în rolurile principale.

 • Îngeri şi demoni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îngeri şi demoni

  Filmul „Poveste de iarnă“, lansat de Ziua Îndrăgostiţilor, este o poveste romantică impregnată cu elemente fantastice, fără a avea însă ingenuitatea strict necesară în astfel de cazuri.

 • Relaţia misterioasă dintre Colin Farrell şi Elizabeth Taylor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Relaţia misterioasă dintre Colin Farrell şi Elizabeth Taylor

  Recent, actorul a dezvăluit că a avut o relaţie inedită cu regretata Liz Taylor, chiar secretă, înainte ca aceasta să moară în 2011. “Am vrut să fiu soţul ei numărul 8, dar n-am mai putut”, a glumit Colin.

 • Cronică de film: Scandinavi la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de film: Scandinavi la Hollywood

  Regizorul Niels Arden Oplev şi actriţa Noomi Rapace, ambii suedezi, fac din nou echipă, precum în primul film „Millennium“, de data aceasta pentru o producţie americană: „Dead Man Down: Gustul răzbunării“.

 • Jocul de-a identitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jocul de-a identitatea

  Cu toate că nu e rău făcut, noul „Total Recall“ nu poate rezista comparaţiei cu filmul inspirator de-acum douăzeci de ani, cu Schwarzie şi cu Sharon Stone în rolurile principale.

 • Colin Farrell este moldovean?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colin Farrell este moldovean?

  Cine reprezintă Moldova la Eurovision: Colin Farrell, Edward Norton sau Pasha Parfeni? Asta se întreabă zeci de fani care au remarcat faptul că interpretul nostru seamănă izbitor cu cele două staruri de la Hollywood.

 • Vedetele declară război foametei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedetele declară război foametei

  „Foamea este adevărata obscenitate" spun răspicat Bono, George Clooney, Colin Farrell, Jessica Alba, Christy Turlington şi multe alte vedete cunoscute pe plan internaţional într-o Campanie anti foamete.

 • Actorii români se duc spre Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorii români se duc spre Hollywood

  Succesul lui Dragoş Bucur în filmul „The Way Back“ atrage atenţia asupra fenomenului de migraţie a tinerilor interpreţi români spre filmele occidentale. „Washington Post“ scrie despre Dragoş Bucur că este un actor „excepţional“, situându-l de aceeaşi parte cu Colin Farrell şi Ed Harris – protagoniştii filmului.

Modifică Setările