Stiri despre colegiul bratianu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Carieră la Bruxelles. Un român,
consilier pentru trei preşedinţi ai Parlamentului European
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carieră la Bruxelles. Un român, consilier pentru trei preşedinţi ai Parlamentului European

  Angajat de 9 ani la Parlamentul European, Marius Cobianu, un tânăr din Piteşti, este de peste un an în echipa de consilieri ai preşedintelui instituţiei europene. Marius are un master la Nancy  (Franţa) şi a lucrat până acum cu trei preşedinţi. Astfel, îa afara actualului preşedinte David Sassoli, românul a mai colaborat cu Martin Schulz şi Jerzy Buzek.

 • EXCLUSIV Cadetul care l-a convins pe Donald Trump să prezinte publicului drapelul României: „Am avut doar câteva secunde la dispoziţie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Cadetul care l-a convins pe Donald Trump să prezinte publicului drapelul României: „Am avut doar câteva secunde la dispoziţie“

  Petruţ Ghiţă, un tânăr de 23 de ani originar din Piteşti, este singurul român şi european absolvent în 2019 al Academiei Forţelor Aeriene din SUA, cea mai prestigioasă instituţie de profil din lume. Ceremonia de absolvire a avut loc joi 30 mai, Petruţ fiind felicitat personal de către preşedintele Donald Trump. Tânărul nu va rămâne în S.U.A., alegând să se întoarcă în România ca pilot.

 • Elevi în spatele gratiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevi în spatele gratiilor

  Un grup de 47 de elevi de la Colegiul Naţional I.C. Brătianu au fost în vizită astăzi la Penitenciarul Colibaşi. Tinerii au fost însoţiţi şi de trei profesori.

 • Piteşti: IPHONE şi haine de firmă, la liceu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: IPHONE şi haine de firmă, la liceu

  Telefoane de mii de euro şi haine decente dar de firmă, cu asta defilează elevii din cea mai „fiţoasă“ clasă din Piteşti. Colegiul „I.C. Brătianu“ este unul dintre cele mai bune din judeţ, aşa i s-a dus renumele. Gurile rele spun că este şi un liceu pentru copiii de bani gata, aici învăţând fiii şi fiicele unor cunoscuţi oameni de afaceri.

 • Piteşti: Muzeul din debaraua Colegiului „Brătianu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Muzeul din debaraua Colegiului „Brătianu“

  Din lipsă de bani şi spaţiu, piese de colecţie stau încuiate în camera de lângă laboratorul de biologie al liceului. Sute de exponate, care ar putea face obiectul unui muzeu de ştiinţele naturii, zac ticsite în dulapurile laboratorului. Mulţi dintre elevii colegiului nici nu au apucat să le vadă vreodată.

Modifică Setările