Stiri despre codrina pricopoaia

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Codrina
Pricopoaia, actriţă: Teatrul este forma de artă în care transmiterea trebuie să se facă live, în direct. Criza nu a fost un moment creativ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Codrina Pricopoaia, actriţă: Teatrul este forma de artă în care transmiterea trebuie să se facă live, în direct. Criza nu a fost un moment creativ

  ICR Paris desfăşoară proiectul ”Împreună cu creatorii români din Franţa în timpul şi după coronavirus”. În aşteptarea reluării vieţii culturale, ICR Paris publică interviuri despre viaţa şi proiectele a 15 artişti din Franţa care promovează cultura română. Azi: actriţa şi regizoarea Codrina Pricopoaia: ”Un spectacol înregistrat nu va avea aceeaşi calitate ca în cazul unui spectacol jucat şi «gustat » live”.

 • Ce
întrebare nu vi s-a pus niciodată şi răspunsul era esenţial?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce întrebare nu vi s-a pus niciodată şi răspunsul era esenţial?

  Fără să fi calculat anume, sunt 12. Cît orele pe ceas, cît zodiile pe cer, cît muncile lui Hercule. Cît lunile anului, cît apostolii. 12 personalităţi au acceptat să-mi răspundă, în 2013, la trei întrebări: ce mai faceţi ?, cine/ce anume v-a tăiat rasuflarea (de indignare, de încîntare) în ultima vreme?, ce întrebare nu vi s-a pus niciodată şi răspunsul era esenţial?

 • Ce
mai faceţi, Codrina Pricopoaia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mai faceţi, Codrina Pricopoaia?

  ”De cîte ori merg la un concert rock, posibilitatea revenirii la adolescenţă îmi înfloreşte în suflet şi zîmbesc ca o bunică încîntată în faţa strănepoţilor”. Ce mai faceţi este un proiect jurnalistic de salut.

Modifică Setările