Stiri despre club nautic slatina

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO  Slătinenii au învins ”sistemul”: municipalitatea reduce tarifele la Clubul Nautic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Slătinenii au învins ”sistemul”: municipalitatea reduce tarifele la Clubul Nautic

  La o lună de la lansarea unui sondaj pe site-ul Primăriei Slatina prin care locuitorii urbei erau chestionaţi asupra nivelului preţurilor ce urmau a fi percepute în cadrul Clubului Nautic de 36 milioane lei amenajat la intrarea în oraş dinspre Craiova, municipalitatea a luat o decizie. Astfel, tarifele exorbitante stabilite iniţial de autorităţi vor fi drastic reduse.

 • FOTO VIDEO  Club Nautic cu pretenţii inaugurat la
Slatina. Cum arată locul unde se vor distra slătinenii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Club Nautic cu pretenţii inaugurat la Slatina. Cum arată locul unde se vor distra slătinenii

  La mai bine de patru ani de la primele demersuri, marţi – 28 iulie, a avut loc inaugurarea oficială a Clubului Nautic ”Plaja Olt” din Slatina, amenajat la intrarea în oraş dinspre Craiova lângă podul peste râul Olt. Deocamdată a fost doar o inaugurare pentru presă în scopul de a se vedea pe ce s-au cheltuit 36 milioane lei, din care jumătate au fost banii slătinenilor. Accesul publicului va fi permis din a doua jumătate a lunii august.

 • FOTO Tarife „de
fiţe“ la Clubul Nautic din Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Tarife „de fiţe“ la Clubul Nautic din Slatina

  Deşi nu a fost încă deschisă publicului larg, acest lucru fiind preconizat să aibă loc în a doua jumătate a lunii august, singura bază de agrement administrată de autorităţile publice din municipiul Slatina şi numită Clubul Nautic şi de Agrement ”Plaja Olt” se anunţă încă de pe acum a fi una care se va adresa mai mult celor cu posibilităţi financiare. Tarifele ce vor fi aplicate fac obiectul unei proiect supus dezbaterii publice.

 • Clubul Nautic din
Slatina se inaugurează abia la sfârşitul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clubul Nautic din Slatina se inaugurează abia la sfârşitul verii

  Singura bază de agrement publică din municipiul Slatina, la care se lucrează de doi ani la ieşirea din oraş spre Craiova, va fi inaugurată abia la sfârşitul verii, respectiv undeva în luna august. Promisiunea iniţială era pentru luna ianuarie a acestui an, dar lucrările au tot întârziat până s-a ajuns ca inaugurarea să fie fixată spre finalul sezonului estival din acest an.

 • FOTO VIDEO  Plaja Olt a Clubului
Nautic Slatina, inaugurată cu concursuri şi premii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Plaja Olt a Clubului Nautic Slatina, inaugurată cu concursuri şi premii

  Noua faţă a  Plajei Olt din cadrul Clubului Nautic Slatina, amenajată la intrarea în municipiu dinspre Craiova, a fost oficial dezvăluită publicului conform programului stabilit de autorităţile locale, adică sâmbătă – 28 iunie, după ora 10.00. Plaja Olt, acum modern reamenajată, face parte dintr-un amplu proiect ce vizează transformarea întregii zone menţionate într-unul dintre cele mai moderne locuri de agrement din ţară.

 • VIDEO  Plaja Olt a Clubului Nautic
din Slatina va fi inaugurată sâmbătă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Plaja Olt a Clubului Nautic din Slatina va fi inaugurată sâmbătă

  Diriguitorii Primăriei municipiului Slatina vor inaugura, sâmbătă – 28 iunie, cele două piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea oraşului. Iniţial, evenimentul a fost anunţat pentru vineri – 27 iunie. Motivul ce a determinat autorităţile locale să schimbe data iniţială a inaugurării piscinelor "noii" Plaje Olt este reprezentat de prognoza meteorologilor, care a anunţat ploi pentru vineri.

 • VIDEO  Inaugurarea
celor două piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amânată pentru
sâmbătă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Inaugurarea celor două piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amânată pentru sâmbătă

  Decizie de ultim moment a diriguitorilor Primăriei municipiului Slatina, care au mutat pentru sâmbătă – 28 iunie, momentul mult-aşteptat al inaugurării celor două piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea oraşului. Iniţial, evenimentul fusese anunţat pentru vineri – 27 iunie. Intrarea va fi liberă în această zi, după ora 10.00.

 • FOTO VIDEO  A.M.R. 4 zile
până la inaugurarea piscinelor Clubului Nautic de la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  A.M.R. 4 zile până la inaugurarea piscinelor Clubului Nautic de la Slatina

  Deschiderea accesului către public la cele două piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la Slatina a fost fixată pentru vineri – 27 iunie. Data a fost anunţată luni – 23 iunie, de către edilul Minel Prina, chiar de pe nisipul Plajei de pe râul Olt unde sunt amenajate piscinele menţionate. Inaugurarea acestora nu va fi singurul eveniment al zilei de vineri, ci va fi însoţită de mai multe concursuri dotate cu premii.

 • VIDEO  Piscinele celui mai
modern club nautic din ţară, la un pas de
inaugurare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Piscinele celui mai modern club nautic din ţară, la un pas de inaugurare

  Diriguitorii Primăriei Slatina se pregătesc să deschidă accesul pentru populaţie la piscinele din cadrul Clubului Nautic din oraş, cel mai modern complex de sporturi pe apă din ţară. Investiţia de 340 miliarde lei vechi va fi dată în folosinţă în două etape, prima fază urmând să se încheie luna aceasta prin “inaugurarea” a două piscine. Restul proiectului va fi terminat vara viitoare. Lucrările au demarat vara trecută, după doi ani de licitaţii.

 • FOTO VIDEO  Singurul club nautic din sudul ţării se
amenajează la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Singurul club nautic din sudul ţării se amenajează la Slatina

  La Slatina, lucrările la singurul club nautic din sudul ţării sunt în plină derulare, după ce au fost întârziate peste doi ani. Clubul nautic este o investiţie de 340 miliarde lei vechi, ce se întinde pe zece hectare şi cuprinde o serie de facilităţi pentru iubitorii de sport pe apă: debarcader pentru hidrobiciclete, piste caiac-canoe, piscine etc. Totul trebuie terminat anul viitor, dar piscinele vor fi gata peste o lună.

 • FOTO VIDEO La Slatina s-a dat startul lucrărilor la cel
mai modern club nautic din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO La Slatina s-a dat startul lucrărilor la cel mai modern club nautic din ţară

  Cu un an mai târziu decât se anticipase şi după trei runde de licitaţii la care nu s-a prezentat niciun ofertant, diriguitorii Primăriei municipiului Slatina au marcat, miercuri – 24 iulie, un moment important în istoria urbei: demararea lucrărilor la cel mai modern club nautic din ţară. Amenajat pe zece hectare, viitorul punct de atracţie de pe malul Oltului ar trebui finalizat în următoarele 15 luni.

 • FOTO Blestem spulberat la Slatina: şase firme vor să pună mâna pe contractul de 34 milioane lei al celui mai modern club nautic din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Blestem spulberat la Slatina: şase firme vor să pună mâna pe contractul de 34 milioane lei al celui mai modern club nautic din ţară

  Preconizat a fi un an „cu ghinion”, 2013 se anunţă unul plin de surprize plăcute pentru Primăria Slatina. Municipalitatea locală a reuşit să bifeze o realizare majoră astăzi când, după un an întârziere şi trei licitaţii derulate, a strâns nu mai puţin de şase oferte ale unor firme din ţară interesate de realizarea celui mai modern club nautic din ţară, investiţie evaluată la 34 milioane lei.

 • FOTO Licitaţia pentru clubul nautic de cinci stele de la Slatina se amână cu o săptămână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Licitaţia pentru clubul nautic de cinci stele de la Slatina se amână cu o săptămână

  Aşteptarea este pe cale să ia sfârşit pentru totdeauna în cazul clubului nautic de cinci stele ce se doreşte a fi amenajat de autorităţi în municipiul Slatina. Licitat a treia oară după ce, anterior, nimeni nu a fost interesat deşi suma e importantă – 35 milioane lei, lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Programată luni – 25 februarie, licitaţia în cauză a trebuit amânată cu o săptămână după ce o firmă interesată a cerut imperios acest lucru

 • FOTOGALERIE Club Nautic de cinci stele la Slatina, scos a treia oară la licitaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Club Nautic de cinci stele la Slatina, scos a treia oară la licitaţie

  Unul dintre cele mai ample şi mai ambiţioase proiecte de investiţii din municipiul Slatina este din nou pus pe tapet şi a fost scos la licitaţie pentru a treia oară. Este vorba despre amenajarea celui mai modern club nautic din ţară, care ar urma să se afle pe malul râului Olt de la intrarea în oraş dinspre Craiova. Investiţia este evaluată la 34 milioane lei fonduri europene.

 • FOTOGALERIE  Amenajarea Clubului Nautic de cinci stele de la Slatina: punct şi de la capăt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE  Amenajarea Clubului Nautic de cinci stele de la Slatina: punct şi de la capăt

  Realizarea unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte de investiţii din municipiul Slatina - capitala judeţului Olt, este tergiversată din nou. Reprezentanţii primăriei au declarat, joi – 8 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă special desfăşurată din cauza problemelor iscate de pe urma acestei lucrări, că vor acţiona în instanţă proiectantul lucrării de amenajare a Clubului Nautic, proiect evaluat la 34 milioane lei.