Stiri despre clovni

  35 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Proiect inedit la
Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi: spectacol de licenţă cu public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiect inedit la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi: spectacol de licenţă cu public

  Vineri, 12 aprilie 2019, ora 19,00, în cadrul „Întâlnirii Şcolilor de Teatru”, studenţii anului III la Actorie, clasa lectorului universitar dr. Adelaida Zamfira (Costache) din cadrul Facultăţii de Arte a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi vă aşteaptă la spectacolul lor de licenţă „Angajare de clovn(i)”.

 • Europa, terorizată de clovnii înfricoşători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europa, terorizată de clovnii înfricoşători

  Umblă pe străzi singuri sau în grup. Sperie copii, îi împing de pe bicicletă, îi aleargă cu toporul. Atacă adolescente şi adolescenţi. Până şi bărbaţi în toată firea le cad victime. Fenomenul clovnilor înfricoşători, care a băgat în sperieţi Statele Unite încă din vară, a pus stăpânire acum şi pe vestul Europei.

 • VIDEO Atacurile unor falşi clovni au declanşat o adevărată psihoză în Franţa şi nici nu a început sărbătoarea de Halloween
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Atacurile unor falşi clovni au declanşat o adevărată psihoză în Franţa şi nici nu a început sărbătoarea de Halloween

  Chiar dacă mai sunt câteva zile până la Halloween, în ultimele săptămâni în Franţa s-au înmulţit atacurile, mai mult sau mai puţin violente, ale unor falşi clovni. Psihoza în rândul populaţiei a crescut încât autorităţele au fost nevoite să treacă la acţine. Nici oamenii de rând n-au stat cu mâinile în sân, s-au mobilizat pe Facebook şi au creat „miliţii anti-clovni“.

 • Parcul “Dumbrava”, planeta copilăriei pentru o zi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcul “Dumbrava”, planeta copilăriei pentru o zi

  "E-o lume minunată în care veţi găsi/Numai copii/O lume cu mult soare şi mii de jucării/Pentru copii/În lumea cu poveşti şi flori veţi întâlni/Numai copii/Şi-o lume a inocenţei păstraţi-o orice ar fi/Pentru copii”.

 • Stăpânirea Claunilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stăpânirea Claunilor

  Nu-mi prea place perioada carnavalului. Dar ce să-i fac? Stau în Mainz, un epicentru al celui „de-al cincilea anotimp“. Aici vreau să îmi termin teza mea de doctorat, despre perioada interbelică în Transilvania. Iar în ultimele săptămâni a domnit un fel de stare de asediu in zonă (mă refer la Mainz).

 • Distracții ca-n povești pentru bucuria copilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Distracții ca-n povești pentru bucuria copilului

  Pentru a le dărui copiilor o sărbătoare de neuitat, părinții sunt gata să apeleze la serviciile zânelor și clovnilor, dar și la maeștrii de painting. Dacă picii rămân fără ocupație, centrele de origami și ludotecile le vin părinților în ajutor.

 • Petreceri cu prinţese şi clovni la mall
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petreceri cu prinţese şi clovni la mall

  Petrecerea pentru cei mici, la care sunt invitaţi şi părinţii şi bunicii începe la finalul acestei săptămâni la Coral Mall Plaza, şi se va repeta în fiecare zi de weekend.

 • La serviciu, în mijlocul petrecerilor nocturne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La serviciu, în mijlocul petrecerilor nocturne

  Sunt DJ, dansatori, barmani sau chiar manageri de petrecere. Mii de tineri visează zi de zi la un job bine plătit care să includă, obligatoriu, distracţie alături de prieteni. Aproape jumătate dintre tineri cred că distracţia este mai importantă decât munca. Iar când au şansa să le îmbine, cred că au găsit reţeta jobului perfect. Ideal, doar la prima vedere.

 • A venit circul în oraş!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A venit circul în oraş!

  Locuitori urbei se pot bucura în această săptămână de prezenţa circului pe care îl găsesc în parcarea supermarket-ului "Penny Market XXL", din Bariera Călăraşilor.

 • Ungaria: „revoluţia clovnilor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ungaria: „revoluţia clovnilor“

  Aproximativ 10.000 de persoane au participat joi seara la Budapesta la o demonstraţie a forţelor de ordine împotriva unor măsuri cu caracter retroactiv luate de guvernul Orban privind eliminarea pensionării anticipate.

 • Statuile umane de pe Rambla, chemate la examen
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statuile umane de pe Rambla, chemate la examen

  Mimii şi statuile umane care încântă turiştii din Barcelona au fost chemaţi de primărie la examen. Din 82 de persoane care şi-au depus CV-ul, doar 30 au fost selecţionate şi mai au voie să lucreze pe Rambla.

 • Circul Praga a venit la Slobozia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Circul Praga a venit la Slobozia

  Cămilele, lamele, şerpii, câini fotbalişti şi nelipsiţii clovni vor descreţi frunţile localnicilor în acest week-end, odată cu sosirea în oraş a circului Praga.

 • Acrobaţii, jonglerii, dresuri de animale şi plimbări cu poneii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acrobaţii, jonglerii, dresuri de animale şi plimbări cu poneii

  Picii s-au distrat de minune la premiera Circului Orlando. Copiii au aplaudat numerele de echilibristică şi dresurile de animale exotice, s-au distrat urmărind un interesant meci între două echipe de câini (boxeri), au rămas fascinaţi de magia baloanelor de săpun şi s-au plimbat cu poneii.

 • Târgu-Mureş: Aventură şi atelier de creaţie pentru cei mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Aventură şi atelier de creaţie pentru cei mici

  S-a dat startul la înscrierile pentru tabăra de creaţie pentru copii din Cetatea Medievală. Copii îşi pot da frâu imaginţiei în cele cinci zile de aventură şi atelier de creaţie, devenind pentru câteva zile clovni, magicieni, păpuşari sau acrobaţi.

 • Carnavalul Copilăriei pune stăpânire pe oraş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carnavalul Copilăriei pune stăpânire pe oraş

  Manifestare cu tradiție în oraș, carnavalul celor mici debutează astăzi la ora 16.00 şi vine în întâmpinarea Zilei Copilului. Chiar dacă e criză, iar sindicatele se pregătesc să intre în grevă pe perioadă nedeterminată, Primăria s-a gândit să bucure copiii orașului printr-o serie de acțiuni dedicate zilei de 1 Iunie.

 • PONTUL ZILEI: A venit circul la Brăila!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PONTUL ZILEI: A venit circul la Brăila!

  Lume, lume, circul a ajuns la noi. Animalele mari şi mici, bucuria copiilor, au venit împreună cu dresorii să facă spectacol în Brăila. Circul Safari a ajuns în parcarea de la Promenada Mall, iar premiera poate fi văzută cu 10 lei. Astăzi este premiera, n-o rataţi.

Modifică Setările