Stiri despre clicksanatate

  2047 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lista alimentelor care te ajută să-ţi subţiezi talia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista alimentelor care te ajută să-ţi subţiezi talia

  Vrei să slăbeşti în zona abdomenului pentru a arăta cât mai bine în costumul de baie? De ajutor sunt şi unele alimente pe care le poţi include în dieta ta zilnică. Noi îţi spunem care sunt acestea!

 • Ce boli îţi pot afecta viaţa sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli îţi pot afecta viaţa sexuală

  Se ştie că viaţa sexuală este o parte importantă când vine vorba de viaţa de cuplu. Află în rândurile de mai jos care sunt problemele de sănătate care pot afecta viaţa sexuală dacă nu sunt depistate şi tratate corespunzător!

 • De ce scrâşnim din dinţi: cauze şi tratament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce scrâşnim din dinţi: cauze şi tratament

  Bruxismul este o parafuncţie a aparatului masticator caracterizată prin scrâşnirea, frecarea sau încleştarea dinţilor, în timpul nopţii sau în timpul zilei, în mod conştient sau nu. Deoarece provoacă disconfort, durere şi distruge dentiţia, este important să cunoşti cum poate fi prevenit şi tratat.

 • Sucul de castraveţi are calităţi terapeutice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucul de castraveţi are calităţi terapeutice

  Bogat în vitamine şi alte nutrimente, sucul de castraveţi este alegerea ideală când vrei să îţi hidratezi organismul cu o băutură hrănitoare, în special în sezonul cald.

 • Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze

  Nici nu te-ai trezit bine şi deja ai o durere de cap puternică? Nu doar alimentaţia, ci şi unele obiceiuri de peste zi pot favoriza apariţia acestor neplăceri. Iată care sunt cele mai întâlnite cauze!

 • Modificări ale pielii care trebuie să te trimită la medic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modificări ale pielii care trebuie să te trimită la medic

  Pielea este una din primele părţi ale organismului nostru care ne semnalează prezenţa unei boli sau ne arată efectele unui stil de viaţă nesănătos - prin uscăciune, iritaţii, descuamare sau infecţii. Este bine să ştii când e cazul să reacţionezi la semnale şi să apelezi la un medic dermatolog.

 • Alimente care combat oboseala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care combat oboseala

  Nu doar odihna corespunzătoare, ci şi o dietă corectă îţi poate oferi energia de care ai nevoie. Există alimente care revitalizează în mod natural organismul şi alungă stările de anxietate, dacă le introduci în meniul zilnic.

 • De ce îmi amorţesc degetele? Află care sunt cauzele acestei probleme!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce îmi amorţesc degetele? Află care sunt cauzele acestei probleme!

  Poate ţi s-a întâmplat să îţi amorţească degetele de la mâini sau de la picioare. Dacă se întâmplă rar, nu băgăm de seamă şi trecem cu vederea, dar dacă se întâmplă destul de des, este nevoie de o atenţie mai sporită. Iată de ce amorţesc degetele de la mâini şi când ar fi cazul de o vizită la medic.

 • Retenţia de apă: de ce apare şi cum o combaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retenţia de apă: de ce apare şi cum o combaţi

  Te-ai îngrăşat, deşi eşti atentă ce mănânci? Ai mereu picioarele şi gleznele umflate? De vină ar putea fi retenţia de apă, care afectează multe femei. Nu este o boală, ci un simptom care indică un stil de viaţă nesănătos sau existenţa altei afecţiuni.

 • Primele semne care indică creşterea glicemiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele semne care indică creşterea glicemiei

  Ştiai că anumite neplăceri pe care le treci uşor cu vederea anunţă de fapt creşterea nivelului de glicemie din sânge. Îţi spunem care sunt acestea pentru a putea să iei măsurile necesare din timp!

 • Soluţiile eficiente care te scapă de gazele la stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţiile eficiente care te scapă de gazele la stomac

  Ai încercat tot felul de tratamente şi nu reuşeşti să scapi de neplăcutele gaze la stomac? Îţi spunem ce remedii sunt de ajutor, cum să le prepari la tine acasă şi să le consumi!

 • Ce alimente ajută la scăderea colesterolului „rău“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente ajută la scăderea colesterolului „rău“

  Se ştie că un nivel ridicat al colesterolului ,,rău” presupune riscuri în ceea ce priveşte probleme cardiovasculare. Îţi spunem ce să incluzi în alimentaţie ca să ţii mai uşor sub control colesterolul mărit.

 • Chisturile ovariene: când trebuie să ne îngrijorăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chisturile ovariene: când trebuie să ne îngrijorăm

  Chisturile ovariene se numără printre afecţiunile des diagnosticate în rândul femeilor. Nu doar că este indicat ca ele să fie depistate din timp, ci trebuie ţinute sub control pentru a trata posibilele complicaţii.