Stiri despre clicksanatate

  2047 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lista alimentelor care te ajută să-ţi subţiezi talia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista alimentelor care te ajută să-ţi subţiezi talia

  Vrei să slăbeşti în zona abdomenului pentru a arăta cât mai bine în costumul de baie? De ajutor sunt şi unele alimente pe care le poţi include în dieta ta zilnică. Noi îţi spunem care sunt acestea!

 • Ce boli îţi pot afecta viaţa sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli îţi pot afecta viaţa sexuală

  Se ştie că viaţa sexuală este o parte importantă când vine vorba de viaţa de cuplu. Află în rândurile de mai jos care sunt problemele de sănătate care pot afecta viaţa sexuală dacă nu sunt depistate şi tratate corespunzător!

 • De ce scrâşnim din dinţi: cauze şi tratament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce scrâşnim din dinţi: cauze şi tratament

  Bruxismul este o parafuncţie a aparatului masticator caracterizată prin scrâşnirea, frecarea sau încleştarea dinţilor, în timpul nopţii sau în timpul zilei, în mod conştient sau nu. Deoarece provoacă disconfort, durere şi distruge dentiţia, este important să cunoşti cum poate fi prevenit şi tratat.

 • Sucul de castraveţi are calităţi terapeutice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucul de castraveţi are calităţi terapeutice

  Bogat în vitamine şi alte nutrimente, sucul de castraveţi este alegerea ideală când vrei să îţi hidratezi organismul cu o băutură hrănitoare, în special în sezonul cald.

 • Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze

  Nici nu te-ai trezit bine şi deja ai o durere de cap puternică? Nu doar alimentaţia, ci şi unele obiceiuri de peste zi pot favoriza apariţia acestor neplăceri. Iată care sunt cele mai întâlnite cauze!

 • Modificări ale pielii care trebuie să te trimită la medic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modificări ale pielii care trebuie să te trimită la medic

  Pielea este una din primele părţi ale organismului nostru care ne semnalează prezenţa unei boli sau ne arată efectele unui stil de viaţă nesănătos - prin uscăciune, iritaţii, descuamare sau infecţii. Este bine să ştii când e cazul să reacţionezi la semnale şi să apelezi la un medic dermatolog.

 • Alimente care combat oboseala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care combat oboseala

  Nu doar odihna corespunzătoare, ci şi o dietă corectă îţi poate oferi energia de care ai nevoie. Există alimente care revitalizează în mod natural organismul şi alungă stările de anxietate, dacă le introduci în meniul zilnic.

 • De ce îmi amorţesc degetele? Află care sunt cauzele acestei probleme!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce îmi amorţesc degetele? Află care sunt cauzele acestei probleme!

  Poate ţi s-a întâmplat să îţi amorţească degetele de la mâini sau de la picioare. Dacă se întâmplă rar, nu băgăm de seamă şi trecem cu vederea, dar dacă se întâmplă destul de des, este nevoie de o atenţie mai sporită. Iată de ce amorţesc degetele de la mâini şi când ar fi cazul de o vizită la medic.

 • Retenţia de apă: de ce apare şi cum o combaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retenţia de apă: de ce apare şi cum o combaţi

  Te-ai îngrăşat, deşi eşti atentă ce mănânci? Ai mereu picioarele şi gleznele umflate? De vină ar putea fi retenţia de apă, care afectează multe femei. Nu este o boală, ci un simptom care indică un stil de viaţă nesănătos sau existenţa altei afecţiuni.

 • Primele semne care indică creşterea glicemiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele semne care indică creşterea glicemiei

  Ştiai că anumite neplăceri pe care le treci uşor cu vederea anunţă de fapt creşterea nivelului de glicemie din sânge. Îţi spunem care sunt acestea pentru a putea să iei măsurile necesare din timp!

 • Soluţiile eficiente care te scapă de gazele la stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţiile eficiente care te scapă de gazele la stomac

  Ai încercat tot felul de tratamente şi nu reuşeşti să scapi de neplăcutele gaze la stomac? Îţi spunem ce remedii sunt de ajutor, cum să le prepari la tine acasă şi să le consumi!

 • Ce alimente ajută la scăderea colesterolului „rău“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente ajută la scăderea colesterolului „rău“

  Se ştie că un nivel ridicat al colesterolului ,,rău” presupune riscuri în ceea ce priveşte probleme cardiovasculare. Îţi spunem ce să incluzi în alimentaţie ca să ţii mai uşor sub control colesterolul mărit.

 • Chisturile ovariene: când trebuie să ne îngrijorăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chisturile ovariene: când trebuie să ne îngrijorăm

  Chisturile ovariene se numără printre afecţiunile des diagnosticate în rândul femeilor. Nu doar că este indicat ca ele să fie depistate din timp, ci trebuie ţinute sub control pentru a trata posibilele complicaţii.

 • Criză de bilă? Iată ce e bine de făcut!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criză de bilă? Iată ce e bine de făcut!

  Crizele de bilă nu apar doar la persoanele care au probleme biliare, ci şi în urma perioadelor stresante şi a meselor copioase. Îţi spunem ce trebuie să faci ca să treci cu bine peste o criză de bilă.

 • Cele mai bune fructe pentru ficat şi rinichi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune fructe pentru ficat şi rinichi

  Pentru a se regenera ficatul nu are nevoie doar de odihnă, ci şi de o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai bune fructe pentru ficat şi rinichi!

 • Eşti balonat? Iată ce alimente sunt de ajutor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eşti balonat? Iată ce alimente sunt de ajutor!

  Nu ai mâncat prea mult, dar senzaţia de balonare îţi dă bătăi de cap. Ştiai că unele alimente sunt de ajutor în acest caz? Îţi spunem care sunt acestea şi ce beneficii îţi aduc!

 • Topul plantelor care curăţă organismul de toxine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul plantelor care curăţă organismul de toxine

  Deşi le pui adesea pe seama suprasolicitării, durerile de cap frecvente şi stările persistente de oboseală sunt semne care arată că organismul are nevoie de o pauză, dar şi de o cură de detoxificare. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt plantele care curăţă eficient organismul de toxine!

 • Când vremea te îmbolnăveşte - meteodependenţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când vremea te îmbolnăveşte - meteodependenţa

  Fie că sunt dureri de cap sau probleme articulare, mulţi dintre noi simţim schimbările de vreme în propriul organism. Poate fi vremea de vină că noi nu ne simţim bine?

 • Condimentele, aliatul frumuseţeii tale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Condimentele, aliatul frumuseţeii tale

  Ştiai că multe dintre ingredientele care dau savoare mâncărurilor sunt şi un bun aliat al frumuseţii tale? Pofită de proprietăţile lor şi fă din ele preparate eficiente pentru îngrijirea pielii.

 • Cum îţi dai seama că ai probleme cu inima
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi dai seama că ai probleme cu inima

  Ştiai că unele dintre neplăcerile pe care le treci uşor cu vederea pot anunţa de fapt prezenţa unor afecţiuni cardiace? Îţi spunem care sunt acestea ca să poţi să iei măsurile necesare din timp.

 • Coada-calului elimină acidul uric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coada-calului elimină acidul uric

  Când concentraţia de acid uric din sânge este prea mare, pot să apară probleme articulare sau urinare. Din fericire, există plante precum coada-calului care ajută la eliminarea excesului acestui compus din organism.

 • Cum îl ajuţi pe copil pe perioada examenelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îl ajuţi pe copil pe perioada examenelor

  Zeci de elevi trec în aceste zile prin emoţiile primelor examene importante din viaţa lor. Cum îl poţi ajuta ca părinte, care sunt paşii pe care este bine să-i urmezi - la toate aceste întrebări ne răspunde psihologul.

 • Sarcina la 40 de ani: care sunt riscurile?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sarcina la 40 de ani: care sunt riscurile?

  Despre sarcina la 40 de ani, dar şi despre posibilele riscuri ce pot apărea în cazul unei sarcini la o vârstă mai înaintată am stat de vorbă cu dr. Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în infertilitate.

 • Ce nu ştiai că poţi trata cu ulei de lavandă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu ştiai că poţi trata cu ulei de lavandă

  Nu are doar un miros plăcut, ci aduce numeroase beneficii când vine vorba de îngrijirea corporală şi de sănătate. Ei bine, îţi spunem cum poţi profita de virtuţiile sale terapeutice!

 • De ce e bine să urmezi o cură cu cireşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să urmezi o cură cu cireşe

  Profită pe perioada sezonului estival de numeroasele beneficii pe care cireşele le aduc sănătăţii. Nu sunt doar gustoase, ci ajută la prevenirea infecţiilor, a anemiei şi sunt un bun aliat împotriva insomniei.

 • Ce alimente trebuie să eviţi dacă ai probleme cu ficatul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente trebuie să eviţi dacă ai probleme cu ficatul

  Schimbările în alimentaţie sunt primele pe care le poţi face după ce ai aflat că ai probleme cu ficatul. Află în rândurile de mai jos ce alimente este bine să eviţi pentru o mai bună regenerare hepatică.

Modifică Setările