Stiri despre clicksanatate

  2014 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce trebuie să faci dacă ai trigliceridele mărite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să faci dacă ai trigliceridele mărite

  Rezultatele analizelor de sânge au arătat că ai nivelul trigliceridelor mărit? Descoperă care sunt factorii care favorizează creşterea acestora, dar şi ce măsuri trebuie să iei din timp.

 • Soluţii naturale ultile în caz de psoriazis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii naturale ultile în caz de psoriazis

  Când pielea produce mai multe celule decât ar trebui, acestea se aglomerează în plăci tegumentare, care au aspect de solzi. Avem de-a face cu psoriazisul – o boală imunologică ce afectează preponderent adulţii. Pe piele se formează regiuni de piele îngroşată, care uneori provoacă mâncărimi, alteori – sângerări.

 • Vrei să ţii o dietă? Ce alimente e bine să eviţi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrei să ţii o dietă? Ce alimente e bine să eviţi!

  Te-ai decis că vrei să urmezi o dietă, mai ales că vrei să arăţi cât mai bine în costumul de baie? Noi îţi spunem ce alimente este bine să eviţi pe parcursul acesteia pentru ca rezultatele să fie vizibile în timp scurt.

 • Cele mai bune remedii pentru bila leneşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune remedii pentru bila leneşă

  Te numeri printre persoanele care au probleme cu bila? Vestea bună este că poţi apela la remediile oferite de natură. Acestea sunt eficiente, se prepară uşor şi sunt lipsite de efecte adverse.

 • Soluţii eficiente în caz de hemoroizi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii eficiente în caz de hemoroizi

  Problemă de sănătate ce afectează aproximativ 20% din populaţie, hemoroizii se numără printre bolile care pot afecta viaţa de zi cu zi a persoanei. Îţi spunem cum pot fi preveniţi, dar şi ce măsuri să iei în cazul în care apar.

 • Alege rujul care te pune în valoare!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alege rujul care te pune în valoare!

  Îngrijirea buzelor nu trebuie neglijată. Rezervă câteva clipe pentru exfoliere şi hidratare. Nu te grăbi să le colorezi, foloseşte creionul contur şi o pensulă pentru a uniformiza culoarea. Acordă mai mult timp pentru aplicarea rujului, deoarece zâmbetul tău este cel care atrage atenţia celor din jur.

 • Ce să mănânci în caz de enterocolită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci în caz de enterocolită

  Cazurilor de enterocolită sunt mult mai frecvente pe perioada sezonului estival, iar asta deoarece mâncărurile se alterează mai rapid din cauza căldurii. Îţi spunem mai jos ce este bine să mănânci în caz de enterocolită!

 • De ce creşte apetitul sexual pe timpul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce creşte apetitul sexual pe timpul verii

  Nu de puţine ori se întâmplă ca pe timpul sezonului estival viaţa se cuplu să fie una mai intensă. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt motivele pentru care apetitul sexual este mai mare pe timpul verii.

 • Trucuri eficiente pentru detoxificarea ficatului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri eficiente pentru detoxificarea ficatului

  Starea continuă de oboseală este unul dintre semnele care arată că ficatul nu mai funcţionează la capacitate maximă. Vestea bună este că poţi rezolva acest lucru rapid cu ajutorul unei cure de detoxificare.

 • Topul celor mai bune uleiuri pentru salate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune uleiuri pentru salate

  Salatele sunt uşor de preparat, sunt gustoase şi ne ajută să ne menţinem mai uşor greutatea dorită. Nu doar legumele pe care le combini dau gustul dorit, ci şi uleiul pe care îl adaugi. Noi îţi spunem care sunt cele mai bune uleiuri pentru salate, dar şi care sunt beneficiile pe care le aduc sănătăţii.

 • Sfaturi pentru a elimina uşor pietrele la rinichi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru a elimina uşor pietrele la rinichi

  Te numeri printre persoanele care au fost diagnosticate cu pietre la rinichi? Atunci trebuie să ştii că eliminarea acestora nu trebuie să presupună neapărat dureri mari. Îţi spunem ce paşi trebuie să urmezi!

 • Adevărat sau fals despre alergiile alimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărat sau fals despre alergiile alimentare

  Peste 4% din adulţi şi 8% din copii trebuie să acorde o atenţie şi mai mare alimentelor pe care le consumă. Motivul? Reacţiile alergice la diverse proteinele din hrană.

 • De ce este bine să mănânci roşii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să mănânci roşii

  În această perioadă roşiile nu lipsesc din alimentaţie. Pe lângă gustul minunat, aceste legume oferă şi multe beneficii pentru sănătate.

 • Cum te ajută prebioticele să pierzi în greutate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te ajută prebioticele să pierzi în greutate

  Deşi nu sunt la fel de cunoscute precum probioticele, prebioticele aduc la fel de multe beneficii sănătăţii. Nu doar că joacă un rol important în acţiune probioticelor, ci sunt un aliat de încredere şi când vine vorba de pierderea în greutate.