Stiri despre click sanatate

  192 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ai rinită? Trateaz-o naturist!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai rinită? Trateaz-o naturist!

  Toamnase numără şi... cazurile de rinită alergică, o afecţiune frecventă şi supărătoare. Din fericire, există multe leacuri naturiste care o ţin sub control.

 • Ce trebuie să ştii despre glaucom
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii despre glaucom

  Ştiai că o persoană dintr-o sută care suferă de glaucom nu este conştientă că are această afecţiune? Sau că miopia sau hipertensiunea sunt cauze frecvente ale glaucomului?

 • Mătasea de porumb elimină kilogramele și pietrele la rinichi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mătasea de porumb elimină kilogramele și pietrele la rinichi

  Bătrânii foloseau ceaiul de mătase de porumb în infecțiile urinare. Iar studiile ulterioare au arătat că acest remediu are substanțele potrivite pentru tratarea cistitelor şi a calculilor renali. Știai însă că mătasea de porumb este soluția și pentru pierderea kilogramelor în plus? Află mai multe în acest articol!

 • Bolile se citesc pe piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolile se citesc pe piele

  Aspectul anumitor părţi ale corpului sunt indicii preţioase privind starea ta de sănătate. Iar specialiştii susţin că poţi depista din timp unele afecţiuni dacă, din când în când, acorzi câteva minute pentru a-ţi studia cu atenţie corpul.

 • Top 3 boli care ameninţă fertilitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 3 boli care ameninţă fertilitatea

  Sunt tot mai multe femei care nu pot rămâne însărcinate. De cele mai multe ori de vină sunt boli ale aparatului genital care fie nu au fost depistate la timp, fiind neglijate, fie nu au fost tratate cu cea mai mare seriozitate. În cele ce urmează, vei afla care sunt cele mai frecvente trei afecţiuni care îţi pun în pericol sarcina.

 • Ecografie sau mamografie? Amândouă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ecografie sau mamografie? Amândouă!

  Ecografia și mamografia sunt esențiale pentru monitorizarea stării de sănătate a sânilor. Ştiai că există situaţii în care medicul le recomandă pe amândouă? Mai multe am aflat de la medicul Adrian Comănici.

 • Soluții naturale pentru unghii îngălbenite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluții naturale pentru unghii îngălbenite

  Unghiile protejează ţesuturile şi se comportă ca un scut împotriva bacteriilor. Mai mult, aspectul lor este un prim semn al alimentaţiei necorespunzătoare, al infecţiilor sau a altor afecţiuni serioase.

 • Ce trebuie să conţină «farmacia» de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să conţină «farmacia» de acasă

  O migrenă, o durere de măsea sau o banală răceală nu sunt afecţiuni care ne trimit una-două la medic, dar nici nu ne dau pace dacă nu le tratăm. E bine să ne dotăm mica farmacie de acasă cu remedii naturiste de prim-ajutor. Iată ce trebuie să conţină dulăpiorul cu plante- minune.

 • Atenţie la balerini: îţi pot deforma mersul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la balerini: îţi pot deforma mersul!

  Obişnuieşti să porţi pantofi cu tocuri înalte? Specialiştii te avertizează că astfel îţi pui în pericol sănătatea picioarelor. Tot ei îţi spun ce alte inconveniente au adidaşii sau balerinii şi care este cel mai indicat tip de încălţăminte.

 • Adu-ţi partenerul pe culmile plăcerii prin masaj erotic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adu-ţi partenerul pe culmile plăcerii prin masaj erotic

  Îţi poţi exprima iubirea faţă de partener în numeroase moduri, dar nimic nu este mai intim decât masajul. Dacă ştii să îl faci corect, veţi împărtăşi momente de senzualitate de o intensitate unică.

 • 5 leacuri miraculoase cu struguri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 leacuri miraculoase cu struguri

  Ştiai că strugurii mâncaţi proaspeţi sunt excelenţi pentru tratarea gastritei? Unul sau două kilograme consumate zilnic fac minuni nu numai în boli ale stomacului, dar menţin şi sănătatea inimii, a plămânilor, a articulaţiilor şi a pielii. Dar acesta nu este singurul mod de a te trata cu struguri.

 • Ai dinţi sensibili? Aşa îi tratezi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai dinţi sensibili? Aşa îi tratezi!

  La nivel mondial, aproximativ 60% din adulţi suferă de sensibilitate dentară, iar cele mai afectate sunt persoanele cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani.

 • 15 beneficii ale muşeţelului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  15 beneficii ale muşeţelului

  Aroma şi savoarea ceaiului de muşeţel sunt inconfundabile, însă dincolo de ele, muşeţelul este remediul pentru o gamă largă de afecţiuni.

 • Cum ne afectează poluarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne afectează poluarea

  Durerile de cap, inflamaţiile de la nivelul pielii, tusea fără motiv şi chiar modificări celulare care pot duce la cancer sunt efecte ale poluanţilor din aer şi din alimente care pătrund în organism şi ne afectează încet, dar sigur, organismul.

 • Cum îl faci pe copil să îndrăgească lectura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îl faci pe copil să îndrăgească lectura

  În plină eră a Internetului, lectura devine din ce în ce mai mult o preocupare pe cale de dispariţie. Haide să descoperim cum le trezim copiilor noştri bucuria de a deschide o carte.

 • Ce poţi trata prin terapia cu pietre preţioase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi trata prin terapia cu pietre preţioase

  Cristalele sunt folosite pentru tratarea diferitelor boli datorită proprietăţii lor de amplificare a energiilor. Ele au o frecvenţă superioară celei biologice şi ajută astfel la înlăturarea durerilor şi la vindeacrea multor boli aflate într-un stadiu incipient.