Stiri despre click sanatate

  192 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Atenţie la toxinele din alimente!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la toxinele din alimente!

  Alimentaţia modernă abundă în substanţe chimice nocive pentru sănătate, cum sunt pesticidele, ierbicidele, îngrăşămintele chimice şi E-urile. Ele favorizează bolile de inimă, diabetul şi chiar cancerul, după cum au demonstrat-o studiile.

 • Iată ce poţi trata cu spirulină!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată ce poţi trata cu spirulină!

  Bogată în vitamine, minerale şi proteine, spirulina e folosită din cele mai vechi timpuri ca medicament natural, fără efecte secundare. Află care sunt puterile ei miraculoase.

 • Topul celor mai sănătoase deserturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai sănătoase deserturi

  Mulţi oameni cred că e musai să se abţină de la desert atunci când vor să slăbească sau dacă vor doar să se menţină în formă. Şi tu te înscrii în această categorie? Ei bine, să ştii că te poţi bucura de câteva deserturi pe cât de delicioase, pe atât de sănătoase, care nu se vor depune niciun gram.

 • Ajută-ţi digestia cu un meniu uşor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajută-ţi digestia cu un meniu uşor!

  Drob, ciorbă de miel, ouă roşii, cozonac- cine poate rezista unor astfel de tentaţii? Dar după două zile digestia ta pare dată peste cap. Revista „Click! pentru femei" îţi recomandă un meniu mai uşor, care să te ajute să te refaci.

 • Ştiu bunicii cum să ia medicamentele?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştiu bunicii cum să ia medicamentele?

  Să iei medicamente, nu este atât de uşor precum pare, mai ales pe măsură ce înaintezi în vârstă. Cele mai multe probleme pot apărea la persoanele de vârsta a treia, din diferite cauze.

 • Beneficiile miraculoase ale argilei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile miraculoase ale argilei

  Argiloterapia are un efect tonic asupra sistemului nervos, alungă stresul, ajută la normalizarea tensiunii arteriale şi tratează numeroase afecţiuni.

 • Top 5 alimente anticancer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 5 alimente anticancer

  Dietele în care predomină legumele şi fructele reduc considerabil riscul de cancer, arată studii recente. Aşadar, limitează consumul de carne şi adaugă în dietă următoarele alimente-minune!

 • Alcoolul, mai periculos pentru femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alcoolul, mai periculos pentru femei

  Procesul de lezare cerebrală cauzat de consumul excesiv de alcool apare mult mai devreme în cazul femeilor, atrage atenţia un studiu suedez recent.

 • Cum să slăbeşti cu dieta Weight Watchers
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să slăbeşti cu dieta Weight Watchers

  Vrei să mai dai jos din kilograme, dar când te gândești la o dietă îți vine automat în minte că vei mânca mai puțin și mai rar?

 • Ce mănânci dacă ai gastrită?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mănânci dacă ai gastrită?

  Pentru a trata corect gastrita trebuie, în primul rând, să adopţi un regim alimentar care include alimente uşor digerabile. Iată ce trebuie să alegi şi ce ar fi bine să eviţi!

 • Mişcare şi jocuri la 33°C!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mişcare şi jocuri la 33°C!

  În ciuda caniculei, sute de oamenii s-au strâns ieri, pe plaja Cazino din Mamaia, să urmărească partidele din ziua a patra a CEV Satellile.

 • FOTO-Concursuri şi distracţie pe plaja din Mamaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO-Concursuri şi distracţie pe plaja din Mamaia

  Sute de oameni s-au îngrămădit, ieri, pe plaja Cazino din Mamaia, să asiste la a treia zi a concursului CEV Satellite, concurs internaţional dotat cu premii în valoare totală de 15.000 de euro. Cei mai curajoşi dintre fani au participat la cele şapte concursuri distractive organizate de Click! Sănătate în cadrul campaniei „Sănătate în mişcare".