Stiri despre click sanatate

  192 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Când are nevoie de logoped
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când are nevoie de logoped

  Poţi merge cu cel mic la logoped atunci când observi că are dificultăţi de vorbire, de pronunţie sau că omite anumite sunete sau silabe, dar şi atunci când micuţului îi este greu să-şi exprime ideile, gândurile şi emoţiile.

 • Remedii naturiste care tratează bolile tiroidei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturiste care tratează bolile tiroidei

  Depistate la timp, afecţiunile glandei tiroide pot fi vindecate. De mare ajutor sunt tratamentele naturale, cum sunt uleiul de cătină și infuzia de cicoare, care pot fi folosite ca atare sau combinate cu medicamente.

 • Pulberi cu puteri vindecătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pulberi cu puteri vindecătoare

  Toxiinfecţia alimentară şi sinuzita, dar şi multe alte probleme de sănătate pot beneficia de terapii naturale pe bază de bicarbonat, argilă sau de pulberi din plante.

 • E dovedit: bărbaţii sunt mai sensibili
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E dovedit: bărbaţii sunt mai sensibili

  O cercetare recentă le dă dreptate bărbaţilor care se plâng atunci când răcesc. Femeile au o imunitate mai bună, ceea ce le ajută să se îmbolnăvească mai greu, iar dacă răcesc, să facă faţă mai uşor bolii.

 • Poluanţii care se ascund în casa ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poluanţii care se ascund în casa ta

  Ştiai că aerul din locuinţe ascunde până la 900 de substanţe nocive? Iar acum, cu toată curăţenia de Sărbători, numărul lor creşte semnificativ!

 • Numărul avorturilor, în scădere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Numărul avorturilor, în scădere

  Datorită metodelor contraceptive moderne, tot mai puţine românce recurg la avort, spun medicii. În prezent, în ţara noastră sunt înregistrate de patru ori mai puţine astfel de intervenţii decât în anii '90.

 • Ce pericole ascunde apa de băut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce pericole ascunde apa de băut

  Avem bănuieli că apa de la robinet nu este atât de bună. Însă și apa îmbuteliată poate conține substanțe nocive, precum nitrații sau reziduul sec.

 • Masajul la mâini, leacul tău universal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Masajul la mâini, leacul tău universal

  Studiile au dovedit că masajul mâinilor accelerează vindecarea și diminuează durerile. Acest gen de terapie se bazează pe un principiu simplu: fiecare organ corespunde unui anumit punct din palmă.

 • Infidelitatea: poate sau nu distruge o relație?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infidelitatea: poate sau nu distruge o relație?

  Te-a înșelat ori tu ai înșelat... Dar ați decis să vă mai dați o șansă. Mai poate fi resuscitată relația voastră? Sau frustrările și reproșurile nu-i dau nicio șansă? Am întrebat psihologi, am vorbit cu pățiți și am tras concluziile.

 • Cum îngrijeşti o persoană nedeplasabilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îngrijeşti o persoană nedeplasabilă

  Mediul în care trăieşte, alimentaţia, comunicarea - toate sunt importante pentru o persoană imobilizată la pat, pentru a se simţi în continuare parte din familie.

 • Carne roşie, cel mult trei porţii în 7 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carne roşie, cel mult trei porţii în 7 zile

  Dacă vrem să fim sănătoşi şi să trăim mult, atunci trebuie să reducem pe cât posibil consumul de carne roşie, spun ultimele cercetări. Iată ce spun specialiştii site-ului webMD.com despre riscurile apariţiei unor afecţiuni, dar şi despre rolul pe care îl are carnea roşie în alimentaţie.

 • Metode să îţi scapi prietenii de depresie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode să îţi scapi prietenii de depresie

  Atunci când o persoană dragă ţie suferă de depresie, sentimentul de neputinţă poate apărea, mai ales dacă observi că ceea ce faci nu ajută persoana respectivă.

 • Cum se aplică fondul de ten lichid?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se aplică fondul de ten lichid?

  Îţi place probabil să ai tenul perfect şi luminos, şi chiar dacă nu eşti în mod natural înzestrată cu unul, te poţi folosi întotdeauna de un fond de ten, pentru a arăta bine.