Stiri despre click sanatate

  192 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Licorile bunicii pentru bolile respiratorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Licorile bunicii pentru bolile respiratorii

  Pentru afecţiunile respiratorii sau pulmonare, există leacuri cunoscute de zeci de ani. De la simplele răceli care nu sunt tratate corespunzător se poate ajunge la pneumonie.

 • FIV, şansa cuplurilor care nu pot avea copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FIV, şansa cuplurilor care nu pot avea copii

  Tot mai multe cupluri se plâng în ultimul timp că nu pot avea copii. Iar pentru multe dintre acestea, fertilizarea in vitro rămâne ultima speranţă. Am ajuns şi noi într-o clinică din Capitală unde se face o astfel de procedură şi ni s-a explicat pas cu pas cum se procedează.

 • Da, poţi trata febra fânului!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Da, poţi trata febra fânului!

  Primăvara, simptomele alergiei la polen ne dau de furcă. Cu tratamentul adecvat, poţi reduce mâncărimea nasului, lăcrimarea şi strănutul care par fără sfârşit.

 • Redă strălucirea părului cu măşti de casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Redă strălucirea părului cu măşti de casă

  Vrei păr rezistent şi strălucitor? Îţi propunem câteva măşti naturale, pe care le poţi face uşor acasă. Alege-o pe cea potrivită problemei tale capilare!

 • 5 teste medicale care-ţi pot salva viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 teste medicale care-ţi pot salva viaţa

  Deşi anual faci o serie de analize uzuale pentru a-ţi verifica starea generală de sănătate, există teste pe care dacă le faci la timp îţi pot salva viaţa. Iată cum poţi depista dacă prezinţi risc de boli cardiovasculare, sifilis, SIDA şi nu numai.

 • Cele mai bune arme contra herpesului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune arme contra herpesului

  Știai că o mare parte din noi avem în corp virusul herpetic? Ce-i drept, e în stare latentă şi se manifestă când suntem obosiți și stresați. Herpesul este o boală caracterizată prin vezicule de mici dimensiuni, transparente, „în buchete" , care se rup şi se acoperă cu o crustă.

 • Chimicalele ne perturbă hormonii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chimicalele ne perturbă hormonii

  Infertilitatea şi cancerul sunt câteva dintre consecinţele expunerii la chimicalele cu care venim zilnic în contact. Află ce măsuri să iei ca să limitezi riscul de îmbolnăvire.

 • Ce sport poţi să faci în funcţie de vârstă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce sport poţi să faci în funcţie de vârstă

  Atunci când alegem o formă de mişcare, este bine să ţinem cont şi de vârstă. „Între 2 şi 5 ani, 15 minute pe zi de activităţi precum jocurile cu mingea sau înotul sunt suficiente pentru întărirea musculaturii, iar între 5 şi 18 ani sunt recomandate alergarea în aer liber, mersul pe role şi pe skateboard, săritul corzii, înotul, ciclismul sau jocurile de echipă, deoarece ajută la o dezvoltare armonioasă a corpului",

 • Cât de mult contează imaginea pentru vedete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de mult contează imaginea pentru vedete

  Până unde pot merge vedetele cu eforturile pentru atingerea dimensiunilor ideale? Ne-a lămurit psihologul nostru, Lena Rusti. Fiecare are o variantă proprie pentru perfecţiune, mai ales dacă vorbim de mărimea bustului.

 • Cataplasmele, bune de pus pe «rană»
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cataplasmele, bune de pus pe «rană»

  Folosite cu mult timp înainte de străbunici, cataplasmele cu varză sau cu argilă sunt utilizate şi în zilele noastre, dovedindu-şi eficienţa în calmarea multor dureri. Află cum să faci cataplasme şi ce poţi să tratezi cu ele!

 • Cura cu polen te scapă de astenie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cura cu polen te scapă de astenie

  Dintre toate produsele stupului, polenul este unul dintre cele mai hrănitoare şi mai energizante. Nervozitatea, insomniile, oboseala şi problemele digestive sunt doar câteva dintre neplăcerile pe care le poţi trata cu polen. Însă beneficiile nu se opresc aici!

 • Dializa este gratuită la stat şi la privat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dializa este gratuită la stat şi la privat

  Chiar dacă eşti sau nu asigurat, poţi beneficia gratuit de dializă, la stat sau la privat. Află cum poţi face dializă şi în vacanţă, în rândurile de mai jos!

 • 5 întrebări despre sforăitul la copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 întrebări despre sforăitul la copii

  Micuţul tău sforăie... ca un om mare? Ce se ascunde în spatele acestui simptom şi când este cazul să te îngrijorezi, îţi răspundem mai jos.

 • Nu neglija cistita!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu neglija cistita!

  Cine nu a avut niciodată o infecţie urinară? O boală frecventă, care, deşi are tratament, poate recidiva. Un motiv serios să afli ce trebuie să faci ca să scapi de ea şi, mai ales, să o previi.

 • Redu colesterolul cu ajutorul plantelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Redu colesterolul cu ajutorul plantelor

  La ultimele analize ţi-a ieşit colesterolul mare? Trebuie să reduci grăsimile din dietă, însă este necesar şi un tratament pentru scăderea colesterolului. Poţi lua pastile, dar, la fel de bine, poţi apela la resursele naturii.