Stiri despre click sanatate

  192 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sfaturi ca să îţi menajezi coloana
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi ca să îţi menajezi coloana

  Coloana vertebrală este axul prin care circulă energii vitale, De aceea, este foarte important să ştii să previi apariţia unor afecţiuni la nivelul acesteia, urmând câteva sfaturi simple.

 • Iată alimentele cu cel mai mare risc de toxiinfecţie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată alimentele cu cel mai mare risc de toxiinfecţie!

  Este timpul perfect pentru picnicuri şi pentru mâncăruri uşoare de tipul salatelor. Însă vremea caldă este prielnică şi toxiinfecţiilor alimentare, manifestate prin dureri digestive, ameţeală şi prin stări de vomă.

 • Sforăi? Încearcă terapia cu radiofrecvenţă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sforăi? Încearcă terapia cu radiofrecvenţă!

  Dacă te numeri printre cei care sforăie frecvent, nu lua în glumă această afecţiune. Adesea, duce la complicaţii cardio-vasculare, neurologice, respiratorii. O posibilă soluţie este radiofrecvenţa.

 • Care sunt cei mai buni ochelari de soare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cei mai buni ochelari de soare

  Credeai ca doar pielea are de suferit din cauza razelor solare? Şi ochii pot fi afectaţi de radiaţiile ultraviolete în egală măsură. Iată de ce purtarea ochelarilor de soare este mai mult decât necesară. Ştii însă să-i alegi pe cei care te protejează cel mai bine?

 • Cum să te hrăneşti corect vara asta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să te hrăneşti corect vara asta

  Te simţi mai moleşit în această perioadă? Poate fi din cauză că nu mănânci ceea ce trebuie. Atunci, înseamnă că sfaturile noastre vin la ţanc.

 • Ai insomnii? Iată ce plante te pot ajuta!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai insomnii? Iată ce plante te pot ajuta!

  A trecut deja ceva timp de când te-i pus în pat şi nu reuşeşti să adormi? Nu te repezi la somnifere! Ai mulţi aliaţi în natură care te scapă de insomnii.

 • Cu mic, cu mare, la alergare, la crosul „Click! Sănătate“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu mic, cu mare, la alergare, la crosul „Click! Sănătate“

  Ca în fiecare an, prezenţa la crosul organizat de „Click! Sănătate“, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, al Federaţiei Române de Atletism şi al Ministerului Turismului şi Sportului a fost covârşitoare.

 • Aleargă cu Gabi Szabo la crosul „Click! Sănătate!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aleargă cu Gabi Szabo la crosul „Click! Sănătate!“

  Vino duminică, 9 iunie, la Crosul „Click! Sănătate“ şi ai ocazia de a alerga alături de Gabriela Szabo, fosta campioană olimpică. Startul la cros se va da la ora 10.00, iar traseul, de trei kilometri, porneşte din Piaţa Charles de Gaulle, ajunge în piaţa Arcului de Triumf şi se continuă în Parcul Herăstrău.

 • Atenţie, şoferi! Pastile periculoase!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie, şoferi! Pastile periculoase!

  Nu prea îţi vine să conduci când eşti bolnav. Dar atunci când trebuie, iei repede o pastilă şi gata, te pui la drum. Ai grijă, unele medicamente nu fac casă bună cu şofatul!

 • Cum ne influenţează vremea psihicul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne influenţează vremea psihicul

  Zile mai scurte şi mai reci, soare cu dinţi... Imediat ne simţim mai obosiţi şi mai lipsiţi de chef. Unele persone sunt mai predispuse la depresii în perioadele reci, altele îşi păstrează mai uşor buna dispoziţie. Iată de ce.

 • Ce boli te fac să sforăi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli te fac să sforăi?

  Respecţi programul de odihnă şi, totuşi, te trezeşti obosit? Plângerile partenerului în legătură cu faptul că sforăi ar putea explica acest lucru. Află ce afecţiuni se pot ascunde în spatele sforăitului şi cum poţi scăpa de această problemă.

 • Remedii pentru pietrele la rinichi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii pentru pietrele la rinichi

  Statisticile arată ca 25% din români suferă de pietre la rinichi.Cazurile cele mai frecvente se întâlnesc la bărbaţi, însă numărul femeilor cu această afecţiune a crescut. Iată câteva soluţii naturale care te scapă de problemă.

 • Scapă de viroze cu siropuri din plante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de viroze cu siropuri din plante

  Tuse, răguşeală, probleme digestive sau răceli de sezon, toate acestea îşi găsesc leacul în siropurile de plante. Plăcute la gust şi foarte eficiente, acestea întăresc şi vitaminizează organismul. Iată câteva preparate foarte eficiente.

 • Opţiuni de tratament pentru prostată mărită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opţiuni de tratament pentru prostată mărită

  În jurul vârstei de 65 de ani, la majoritatea bărbaţiilor, prostata se măreşte. Dacă aceasta nu prezintă simptome care să confirme inflamaţii sau alte dereglări atunci nu necesită tratament. În caz contrar, când pacientul începe să urineze des, zi şi noapte, în cantitati mici, medicul specialist poate prescrie câteva tratamente specifice stadiului afecţiunii. Iată despre ce este vorba!