Stiri despre click pofta buna

  431 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să faci cea mai bună ciorbă de peşte a la grec de Florii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să faci cea mai bună ciorbă de peşte a la grec de Florii

  Ne-am obişnuit cu fel şi fel de reţete de ciorbă a la grec, cum ar fi cea de pui ori cea rădăuţeană. Noi avem o reţetă mai ra întâlnită, dar la fel de delicioasă, dacă nu chiar mai gustoasă decât celelalte: ciorbă de peşte a la grec. Nu-i aşa că avem dreptate?

 • Cea mai bună prăjitură cu nucă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună prăjitură cu nucă

  Desertul este aşteptat de cei mici şi cei mari în aceeaşi măsură. Una dintre variantele cu care nu poţi da greş este aceasta.

 • Cartofi înăbuşiţi la cuptor, cu carne de porc. Reţetă clasică rusească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartofi înăbuşiţi la cuptor, cu carne de porc. Reţetă clasică rusească

  Această reţetă de cartofi înăbuşiţi la cuptor, cu carne de porc, te va ispiti cu siguranţă. Pentru preparatul acesta, ai nevoie de bucăţi de carne de porc, cartofi albi şi multe legume, iar la final vei obţine un preparat cremos şi delicios. Poţi să dai la cuptor cartofii fie într-un vas termorezistent, fie într-o tavă mare de copt.

 • Şniţel de curcan cu sos de ciuperci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şniţel de curcan cu sos de ciuperci

  Nu ştii ce preparate interesante să faci pentru masa de sărbători? Încearcă ceva delicios şi foarte sănătos, cum este acest şniţel de curcan cu sos de ciuperci. Nu durează mult, nu este o reţetă complicată, iar la final ai un preparat foarte bun, ce merită încercat oricând.

 • Cartofi franţuzeşti la cuptor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartofi franţuzeşti la cuptor

  O reţetă specială, dar nu foarte complicat de preparat, cartofi franţuzeşti la cuptor. Noi credem că este startul perfect pentru acest început de săptămână călduros!

 • Lasagna cu carne şi sos Bechamel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lasagna cu carne şi sos Bechamel

  Lasagna cu carne şi sos Bechamel este un fel de mâncare împrumutat din meniurile italiene. Este gustos şi săţios şi cel mai bine ar fi să mănânci o porţie la prânz. Toţi ai casei vor fi absolut încântaţi.

 • Prăjitură cu cremă de scorţişoară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu cremă de scorţişoară

  Această reţetă de prăjitură cu cremă de scorţişoară vine la timp, exact înainte de sărbătoarea Paştelui! Această prăjitură este uşoară şi pufoasă, iar aroma scorţişoarei este absolut cuceritoare. Consideră această reţetă de prăjitură cu cremă de scorţişoară ca un dar din partea noastră!

 • Ostropel de pui cu roşii şi usturoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ostropel de pui cu roşii şi usturoi

  Nu mai gătisem de mult timp ostropel de pui cu roşii şi usturoi. Aşa că am hotărât că această săptămână merită să înceapă cu această reţetă, atât pentru mine, cât şi pentru cei dragi care vor să fie răsfăţaţi cu acest fel de mâncare.

 • Tocăniţă de pui cu roşii şi ardei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tocăniţă de pui cu roşii şi ardei

  E inevitabil ca la sfârşit de săptămână să nu am câteva bucăţi de pui prin frigider. Şi cum şi în acest sfârşit de săptămână, situaţia este aceeaşi, m-am gândit să prepar o tocăniţă de pui cu roşii şi ardei. Absolut delicioasă! Atât de delicioasă, încât toate farfuriile vor fi linse!

 • Cea mai bună ciorbă de crap
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună ciorbă de crap

  Această ciorbă de crap este un preparat uşor şi nu îţi trebuie cine ştie ce îndemânare în bucătărie pentru a fi delicioasă. Sunt câteva ingrediente-cheie, pe care este musai să le pui în această ciobă de crap, aşa cum este leuşteanul, orezul şi borşul. Şi nu uita să cureţi şi să speli bine peştele.

 • Cea mai bună reţetă de tort cu mere întregi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună reţetă de tort cu mere întregi

  Nu sunt multe reţetele de dulciuri preparate cu fructe întregi. Dar şi cele pregătite astfel, sunt absolut delicioase. Iată o reţetă de tort cu mere întregi pe care o poţi prepara pentru cei dragi. Te vei răsfăţa cu o felie din acest tort pe care trebuie să-l însoţeşti cu un pahar de lichior ori de un vin dulce.

 • Muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie

  Acest muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie trebuie gătit bine, apoi tăiat felii şi servit cu un uşor şi delicios sos cremos. Ai grijă, însă, înainte să pui carnea pe foc, să îndepărtezi toate pieliţele şi eventuala grăsime.

 • Chili con carne. Tocană mexicană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chili con carne. Tocană mexicană

  Este momentul potrivit pentru a face o călătorie culinară peste mări şi ţări tocmai în veselul şi căldurosul Mexic. Aşa că, pentru cei care iubesc gustul iute în bucate, ni s-ar părea potrivit să preparăm această tocană mexicană, sau, pe numele său original, chili con carne.

 • Prăjitură cu cremă de caramel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu cremă de caramel

  Prăjitura cu cremă de caramel este o prăjitură fină şi delicioasă, ce merge preparată mai ales la evenimente importante sau de sărbători. Această reţetă este cu foi şi cu cremă de caramel foarte gustoasă. Sigur o vei încerca de mai multe ori.

 • Prăjitură cu cremă de brânză şi blat de cacao
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu cremă de brânză şi blat de cacao

  Pentru această reţetă de prăjitură cu cremă de brânză şi blat de cacao ai nevoie de o mână de stafide. Gustul de îmbogăţeşte astfel şi poţi însoţi o felie din această prăjitură cu o cafea caldă sau un ceai de fructe.

 • Ciorbă din aripi de curcan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciorbă din aripi de curcan

  Ciorbele sunt cele mai sănătoase, mai ales pentru copii. Pentru că ele conţin tot ce au nevoie copiii în fiecare zi, şi anume legume, carne şi zeamă. Cu cât îţi obişnuieşti copilul să mănânce supe şi ciorbe, cu atât îi vor plăcea toate când va creşte mare. Ciorba de aripi de curcan este una dintre cele mai gustoase şi sănătoase şi trebuie neapărat să le încerci.