Stiri despre click pofta buna

  431 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cea mai bună plăcintă de post cu mere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună plăcintă de post cu mere

  Suntem în Postul Crăciunului şi este greu să te abţii de la unele deserturi. Pentru cei care ţin post, dar vor să mănânce o delicioasă prăjitură, am pregătit această reţetă de plăcintă.

 • VIDEO Diana Matei vă spune „Click! Poftă bună!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Diana Matei vă spune „Click! Poftă bună!“

  Săptămâna aceasta, cântăreaţa Diana Matei a fost invitată la emisiunea „Click! Poftă bună!“. După 12 ani petrecuţi în străinătate, Diana Matei s-a întors acasă în urmă cu şase ani. Artista iubeşte bucătăria tradiţională românească şi muzica.

 • Cum să prepari cel mai bun borş ţărănesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să prepari cel mai bun borş ţărănesc

  Mmmm…cea mai bună ciorbă pentru vreme mohorâtă! Îi simţi aroma? Nu ţi s-a făcut deja poftă? Păi, ce mai aştepţi, pregăteşte-ţi ingredientele şi treci în bucătărie!

 • Cremşnit delicios cu struguri. Reţeta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cremşnit delicios cu struguri. Reţeta

  Îi consumăm ca atare, facem vin din ei, salată de fructe şi…cam atât. Aşa e că nu ţi-a trecut prin minte până acum să faci aceasta reteta delicioasa de cremşnit cu struguri?

 • Ciorbă de perişoare. Cea mai gustoasă reţetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciorbă de perişoare. Cea mai gustoasă reţetă

  Pentru că tot l-am auzit de curând pe noul preşedinte ales, Klaus Iohannis, că mâncarea sa favorită este ciorba de perişoare, ne-am gândit să vă propunem această reţetă care transformă o ciorbă obişnuită, într-una specială.

 • Cel mai bun pate din ficat de pui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun pate din ficat de pui

  Cea mai buna reteta de pate din ficat de pui. Poate că nu arată el prea bine, dar este incredibil de gustos. De fapt, este vorba de acel moment când unii refuză să-l mănânce pentru că nu arată bine, şi astfel te bucuri, în secret, că rămâne mai mult pentru tine. Pentru un plus de gust, poţi lăsa ficăţeii de pui înmuiaţi în lapte pentru câteva ore.

 • Răsfăţ cu cea mai delicioasă plăcintă cu dovleac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răsfăţ cu cea mai delicioasă plăcintă cu dovleac

  Ajuns în Europa pe la sfârşitul secolului XVI, acest fruct cu pulpa dulceagă şi bogată în betacaroten şi-a câştigat numeroşi adepţi între maeştrii artei culinare, datorită uşurinţei de preparare. Îl poţi folosi şi tu la numeroase deserturi, indiferent de sezon!

 • Cum să prepari cea mai bună musaca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să prepari cea mai bună musaca

  Cine nu a mâncat vreodată dintr-o musaca aburindă, de-abia ieşită din cuptor? Nu-i aşa că v-am făcut poftă? Ce mai aşteptaţi?

 • Găteşte cea mai gustoasă iahnie de fasole!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Găteşte cea mai gustoasă iahnie de fasole!

  Da…ştim…toată lumea se pricepe să facă o iahnie de fasole…nu multă lume însă ştie să o facă specială, de să te lingi pe degete. Dacă urmezi paşii reţetei noastre vei găti şi tu o iahnie specială.

 • Cea mai bună ciorbă de porc cu tarhon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună ciorbă de porc cu tarhon

  Este o reţetă care nu mai are nevoie de nici un fel de comentariu şi poartă semnătura regretatului Radu Anton Roman. Ea poate fi găsită în cartea „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti“.