Stiri despre click pofta buna

  431 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Prăjitură cu spumă de căpşuni şi cacao
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu spumă de căpşuni şi cacao

  Acest desert are ca vedetă căpşuna, îm forma ei cea mai fină şi mai apreciată. dacă vrei să impresionezi sau pur si simplu vrei să-i impresionezi pe cei apropiaţi e musai să încerci această reţetă de prăjitură cu spumă de căpşuni şi cacao.

 • Amandine de casă. Reţeta cea mai simplă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amandine de casă. Reţeta cea mai simplă

  Nu mai e nevoie să dai fuga la cofetărie atunci când ţi se face poftă de o amandină! Acum ai reţeta ta gustoasă şi uşor de preparat.

 • Salată de cartofi. Reţetă clasică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salată de cartofi. Reţetă clasică

  Dacă îţi place salata orientală, atunci cu siguranţă vei vrea să încerci această reţetă clasică de salată de cartofi. Este un preparat perfect pentru orice moment al anului, dar este ideal şi pentru zilele în care vrei să faci un grătar alături de cei dragi.

 • Tiramisu cu căpşuni. Cea mai simplă reţetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tiramisu cu căpşuni. Cea mai simplă reţetă

  V-aţi obişnuit cu reţeta clasică de tiramisu şi v-aţi răsfăţat de fiecare dată când aţi avut ocazia. Ne-am gândit să adaptăm reţeta la acest sezon şi să facem un delicios tiramisu cu căpşuni. Ce ziceţi? Nu este o idee bună?

 • Ciulama de ciuperci cu smântână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciulama de ciuperci cu smântână

  Ştim că vă place ciulamaua de ciuperci cu smântână, aşa că avem o reţetă absolut delicioasă pentru voi. Dacă prepari şi o mămăligă lângă, vei avea parte de o cină sau un prânz reuşite. Sau şi una şi alta.

 • Cotlete de porc marinate. Reţeta simplă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cotlete de porc marinate. Reţeta simplă

  Aceste cotlete de porc marinate cu usturoi şi lămâie verde sunt atât de uşor de preparat, încât le poţi încerca într-o seară. Se fac în doar 10 minute şi le poţi pregăti atât pe grătar, în curte, dar şi în cuptor. Poţi lăsa carnea la marinat chiar şi 15 minute sau, dacă ai mai mult timp, peste noapte.

 • Prăjitură cremoasă cu căpşuni. Reţeta fără foc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cremoasă cu căpşuni. Reţeta fără foc

  Această prăjitură cremoasă cu căpşuni este o reţetă fără foc este unul dintre deserturile noastre preferate. Este uşoară, este proaspătă şi revigorantă şi nici nu trebuie să porneşti cuptorul pentru asta. Crusta de graham are puţină scorţişoară, ceea ce face această prăjitură şi mai gustoasă. Cea mai grea parte la prepararea acestui desert, dacă se poate spune aşa, este aşteptatea cât stă la frigider.

 • Prăjitură cu mere şi bezea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu mere şi bezea

  Această prăjitură cu mere şi bezea este un desert numai bun pentru sfârşitul de săptămână. Ştiai că scorţişoara, din care vei folosi şi la această reţetă stimulează me­moria şi este un remediu eficient contra durerilor de cap şi a migrenelor?

 • Tartă cu roşii, busuioc şi ceapă verde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tartă cu roşii, busuioc şi ceapă verde

  Renunţăm o vreme la mâncăruri cu carne, după festinul culinar din zilele de Paşte, şi încercăm să găsim tot felul de reţete deosebite, săţioase şi apetisante, aşa cum este această tartă cu roşii, busuioc şi ceapă verde.

 • Salată de cartofi noi cu bacon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salată de cartofi noi cu bacon

  Începem această reţetă cu un sfat: cartofii noi se curăţă foarte uşor dacă se ţin înainte, o jumătate de oră, în apă foarte rece, amestecată cu o mână de sare grunjoasă. Apoi, nu-ţi mai rămâne decât să prepari cea mai bună salată de cartofi noi cu bacon.

 • Supă de roşii cu găluşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supă de roşii cu găluşte

  Ciorbele ca la mama acasă… de pui, de roşii sau de burtă, nu trebuie să lipsească de la nicio masă. După atâtea preparate de Paşte o supă de roşii cu găluşte este binevenită.

 • Pască fără aluat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pască fără aluat

  Dacă nu vrei o pască cu aluat pentru sărbătorile pascale de anul acesta, poate este cazul să încerci o pască excelentă, care sigur îţi va plăcea enorm. Pasca de Paşte fără aluat este foarte gustoasă şi merită încercată. Iată o reţetă simplă şi rapidă, care să te scape de stresul gătitului peste măsură din perioada sărbătorilor.

 • Cozonac fără frământare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cozonac fără frământare

  Se apropie sărbătorile şi dacă te-ai săturat să frămânţi la cozonaci, iată o reţetă de cozonac fără frământare, la fel de pufos şi de bun ca cel frământat.

 • Cea mai bună reţetă de stufat de miel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună reţetă de stufat de miel

  Nu e greu de preparat, ba din contră e simplu. Multe gospodine nu uită să prepare stufat de miel cu ocazia sărbătorilor de Paşti. Este un preparat tradiţional, delicios, care este bine primit pe mesele creştinilor odată cu Sfintele Sărbători pascale.

 • Cele mai bune negrese cu crustă de ciocolată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune negrese cu crustă de ciocolată

  Aceste negrese cu crustă de ciocolată sunt absolut incredibile. Cremoase, crocante, moi,. Aparent, este o reţetă veche, clasică, preparată în diversele cofetăriile selecte, de lux din marile oraşe ale lumii.

 • Tocăniţă picantă de porc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tocăniţă picantă de porc

  Şi pentru aromă, dar mai ales pentru iuţime foloseşte la această tocăniţă picantă de porc puţin chili, după gust. El are o istorie de peste 7500 de ani, fiind nelipsit din dieta indienilor americani. Cel care a adus ardeii chili în Europa a fost Cristofor Columb. La început, au fost cultivaţi ca o plantă exotică în grădinile mănăstirilor din Spania şi Portugalia.