Stiri despre claudiu saftoiu

  57 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Odă pentru ministrul Educaţiei din partea lui Claudiu Săftoiu: Anisie, profesorul care înalţă, ca profesor şi ministru, interesul pentru elevii români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Odă pentru ministrul Educaţiei din partea lui Claudiu Săftoiu: Anisie, profesorul care înalţă, ca profesor şi ministru, interesul pentru elevii români

  Directorul general al Editurii Didactice şi Pedagogice, Claudiu Săftoiu, a scris, pe Facebook, în timpul dezbaterii moţiunii simple împotriva ministrului Educaţiei Monica Anisie, că aceasta este „profesorul care înalţă, ca profesor şi ministru, interesul pentru elevii şi studenţii români” şi că a-i cere demisia înseamnă „să nu vrei educaţie”. Săftoiu face parte şi din echipa de comunicare a ministrului Anisie.

 • Un
sinecurist - Claudiu Săftoiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un sinecurist - Claudiu Săftoiu

  Nu ajunsesem încă să mă lămuresc chiar foarte bine cine este, ce hram poartă şi de câte gafe este capabilă doamna care ocupă astăzi fotoliul de ministru al Educaţiei că am aflat că cetăţeana cu pricina are un consilier pe nume Claudiu Săftoiu. Care o întrece la capitolul nepricepere, vorbit aiurea şi făcut de nefăcute. Respectivul se cheamă Claudiu Elwis Săftoiu.

 • În fine, DNA
la TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În fine, DNA la TVR

  În sfârşit, DNA şi-a găsit timp să se ocupe de jaful sistematic practicat în ultimii zece ani şi mai bine într-una dintre cele mai oropsite instituţii din România. TVR, Televiziunea Română, sau, mai riguros spus, Societatea Română de Televiziune. Sper să o facă meticulos, răbdător, neiertător, fără intervenţii din afară de nici un chip, cu mare atenţie la detalii.

 • Ce spun actuala conducere şi foştii şefi ai TVR despre verificările DNA: „Este un demers binevenit“, „Mai bine mai târziu decât niciodată!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spun actuala conducere şi foştii şefi ai TVR despre verificările DNA: „Este un demers binevenit“, „Mai bine mai târziu decât niciodată!“

  Preşedintele-director general al Televiziunii Române, Irina Radu, reacţionează după ce procurorii DNA au început verificările la sediul instituţiei, precizând că era de aşteptat o asemenea anchetă, având în vedere datoriile foarte mari pe care postul public le are. Şi ceilalţi oameni care au condus postul public de-a lungul anilor au făcut declaraţii, mulţi fiind de părere că demersul este binevenit, dar susţinând că nu au nimic să-şi reproşeze.

 • Raport Strategikon. România, în actualul context european, e ideală pentru a fi folosită în atacuri cibernetice asupra altor ţinte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raport Strategikon. România, în actualul context european, e ideală pentru a fi folosită în atacuri cibernetice asupra altor ţinte

  România, în actualul context european, este ideală pentru a fi folosită în atacuri cibernetice asupra altor ţinte atât din interiorul ţării, cât şi din afară, deoarece are cea mai mare viteză a internetului din UE şi o protecţie foarte slabă a calculatoarelor şi a reţelelor cibernetice, se arată într-un raport al think tank-ului Strategikon făcut public marţi.

 • VIDEO   Nu stăm liniştiţi, pe locurile noastre...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO   Nu stăm liniştiţi, pe locurile noastre...

  Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică este un think tank ofensiv, informal, cu o afirmare mediatică, care promovează interesul naţional al României, de stat membru al comunităţii euroatlantice, independent, suveran, a cărui integritate teritorială trebuie apărată, chiar cu preţul vieţii. A doua reuniune, de interes general, a Clubului Militar Român, s-a deosebit de prima prin nu puţinele schimburi de replici, între unii participanţi.

 • Cât de periculoasă este marea moschee? Opiniile specialiştilor despre cel mai controversat proiect musulman din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de periculoasă este marea moschee? Opiniile specialiştilor despre cel mai controversat proiect musulman din România

  CONTROVERSĂ Proiectul Muftiatului Cultului Musulman din România de a ridica la Bucureşti o moschee, anunţată ca fiind cea mai mare din Europa creştină, a dus la o controversă publică acidă. Contactaţi de „Adevărul“, mai mulţi lideri de opinie au păreri diferite despre oportunitatea acestui proiect care cuprinde o moschee, o bibliotecă, o cantină socială şi două săli de curs pentru şcoala de weekend a copiilor.

 • John Kerry:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  John Kerry:"Suntem într-o epocă de incertitudine"

  La 24 februarie 2015, cu prilejul unei audieri, la Comitetul Senatorial interesat de operaţiuni derulate în străinătate, secretarul de stat John Kerry a făcut o serie de remarci de interes public. El a reamintit asistenţei că Statele Unite ale Americii au rămas lider în întreaga lume.

 • Sunt uimit: PNL a făcut o alegere bună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sunt uimit: PNL a făcut o alegere bună

  Am citit de două ori ştirea potrivit căreia PNL îl va propune ca preşedinte al TVR pe Stelian Tănase. Mă întrebam dacă nu visez. Este pentru prima oară când acest partid, intrat în alianţe care nu sunt de demnitatea sa, desemnează pentru un post important un om de valoare. Stelian Tănase are o operă (literară şi publicistică) imposibil de ignorat şi este de mult timp şi un om de televiziune ultraprofesionalizat.

 • Mai are România guvern?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai are România guvern?

  Evenimentele ultimelor zile ne conduc la această întrebare.Între PSD şi PNL s-au rupt, se pare, toate punţile. Antonescu nu mai vorbeşte cu Victor Ponta, PSD pleacă de la votul unde trebuia votată propunerea liberală la conducerea TVR.

 • Un păcat de neiertat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un păcat de neiertat

  Nu trebuie făcut un efort prea mare pentru a ne imagina perplexitatea în care se zbate Claudiu Săftoiu azi când, în sfârşit, îşi va strânge lucrurile şi va elibera biroul de pdg al Televiziunii Naţionale. De ce încasează din nou un şut în fund, după cel primit doar după câteva luni în fruntea SIE, şi ajunge iar în stradă?

 • Curăţenie mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curăţenie mare

  La doar o zi după ce, cu acordul co-preşedintelui USL, premierul Victor Ponta, l-a evacuat pe dl. Claudiu Săftoiu pe uşa de serviciu a demisiei/demiterii din postul de preşedinte-director general al TVR, preşedintele PNL, dl. Crin Antonescu, cere plecarea ministrului Culturii, dl. Daniel Barbu.

 • TVR a fost decapitată prin moarte
subită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR a fost decapitată prin moarte subită

  VOT Majoritatea parlamentară pregăteşte o nouă conducere pentru televiziunea publică, după ce echipa condusă de Claudiu Săftoiu a fost debarcată fără motive concrete

 • Trista doamnă Lucia Hossu Longin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trista doamnă Lucia Hossu Longin

  Când purtam zilnic uniforma Armatei României, la propriu, nu ca acum, în suflet, auzeam, din când în când, expresia: "Nişte trişti..." O etichetă valabilă pentru cei încremeniţi în proiectul propriei limitări intelectuale. Inclusiv în decembrie 2013, precum în ultima lună a anului 1989...

 • Săftoiu: Există scenariul majorării taxei
TV cu un leu, maximum doi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săftoiu: Există scenariul majorării taxei TV cu un leu, maximum doi

  Preşedintele-director general al SRTv, Claudiu Săftoiu, a declarat miercuri, după audierea sa de către Comisia de Cultură din Senat, că există în acest moment un scenariu potrivit căruia taxa TV ar putea fi indexată cu indicele de inflaţie, el arătând că majorarea s-ar ridica la un leu, maximum doi.

 • TVR se pregăteşte de alegeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR se pregăteşte de alegeri

  Dl. Elwis Claudiu Săftoiu, preşedintele director-general al SRTV, şi-a asigurat, prin contract ferm, protecţia şi buna colaborare cu Dumnezeu. Fireşte, nu prin negociere directă cu El, căci la Dumnezeu se ajunge greu, iar dacă ajungi s-ar putea ca de acolo să nu te mai întorci niciodată.

 • TABEL Dezmăţul TVR pe banii românilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TABEL Dezmăţul TVR pe banii românilor

  MEGALOMANIE Televiziunea publică nu are bani să-şi plătească angajaţii, dar aruncă cu sute de mii de euro pe deplasările vedetelor la Paris, Las Vegas, Madrid, Londra şi alte oraşe din lume. TVR a aruncat cu bani publici pentru lansarea grilei de programe de toamnă

 • TVR
a ieşit din criză. Chermeză la un hotel de 5 stele din Mamaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR a ieşit din criză. Chermeză la un hotel de 5 stele din Mamaia

  Şefii televiziunii publice au făcut uitată perioada concedierilor şi merg, sâmbătă, să se “reculeagă” la un şpriţ într-un hotel de lux din Mamaia. Prilejul acestei agape,  total inoportune în condiţile crizei prin care trece televiziunea publică, este şedinţa Consiliului de Administraţie al SRTV.

 • „Tunul“ lui Săftoiu la TVR, „legalizat“ cu voturi în Consiliul de Administraţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Tunul“ lui Săftoiu la TVR, „legalizat“ cu voturi în Consiliul de Administraţie

  Şeful TVR a reuşit, după opt încercări, să obţină votul membrilor Consiliului de Administraţie al televiziunii publice pentru un contract controversat cu o firmă germană. Iniţial, Claudiu Săftoiu a semnat în toamna anului trecut, fără acordul Consiliului de Administraţie, contractul cu preţuri duble pentru filme şi seriale. „Cu presiuni, ameninţări din partea lui Săftoiu, până la urmă s-a reuşit“, spune Valentin Nicolau, membru CA.

Modifică Setările