Stiri despre clanuri

  121 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Care sunt cele mai importante clanuri mafiote din Statele Unite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cele mai importante clanuri mafiote din Statele Unite

  New York-ul era condus, până săptămâna trecută, de cinci mari clanuri mafiote. Agenţii federali americani au reuşit însă să anihileze, într-o singură zi, aceste „familii", arestând peste 100 de persoane suspecte că ar avea legături cu mafia.

 • Tulcea: Cinci ani de închisoare pentru bătăile de la Carcaliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Cinci ani de închisoare pentru bătăile de la Carcaliu

  Două „clanuri“ s-au încăierat în vara acestui an în satul Carcaliu din Tulcea. Unul dintre participanții la bătăile crunte, în vârstă de numai 27 de ani,  a decedat în urma altercației din noaptea de 12 spre 13 iulie 2010. Inculpatul, Adrian Cozma, s-a ales cu cinci ani de închisoare

 • Clanurile care conduc Moldova. Cine sunt Corduneanu, Mararu sau Hassan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clanurile care conduc Moldova. Cine sunt Corduneanu, Mararu sau Hassan

  Corduneanu, Mararu, Hassan sau Crăciun sunt câteva dintre numele despre care se vorbeşte în şoaptă în marile oraşe din nordul României. Magistraţii acuză lipsa unei reacţii ferme a poliţiştilor pentru stârpirea interlopilor. Interlopii şi acoliţii lor şi-au făcut o meserie din cămătărie, şantaj, înşelăciune sau trafic de persoane.

 • RADIOGRAFIE: Pe urmele celor mai temuţi interlopi ai Brăilei, oraşul considerat, cândva, al clanurilor mafiote
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  RADIOGRAFIE: Pe urmele celor mai temuţi interlopi ai Brăilei, oraşul considerat, cândva, al clanurilor mafiote

  Brăila este împărţită în cinci zone de influenţă, potrivit unui raport al poliţiei. Arestaţi sau siliţi să se prezinte în boxa acuzaţilor, interlopii din Brăila au fost puşi la zid de către anchetatori. Implicate în scandaluri, bătăi, şantaj şi cămătărie, trafic de persoane şi proxenetism, grupările interlope au fost decapitate, una câte una.

 • UPDATE: Război între clanurile ţigăneşti din Murgeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Război între clanurile ţigăneşti din Murgeni

  3 oameni au ajuns în stare gravă la spital după ce două clanuri de rromi s-au bătut între ele cu săbii şi pistoale. Un autorism a fost făcut praf de către combatanţi şi alţi 8 dintre participanţi la "războiul interţigănesc" s-au ales şi ei cu răni destul de grave.

 • Academia de cerşit de la Ţăndărei. Cum a reuşit o reţea din România să îi jefuiască sistematic pe englezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Academia de cerşit de la Ţăndărei. Cum a reuşit o reţea din România să îi jefuiască sistematic pe englezi

  Traficanţii de cerşetori din Ţăndărei au „populat“ oraşul cu cetăţi de sute de mii de euro, ridicate din cerşetoria în Marea Britanie. Clanurile Radu, Drăguşin şi Schian ­şi-au ridicat în cartierul Strachina câte trei-patru palate. Castelele sunt goale, ţiganii preferând să locuiască claie peste grămadă în cocioabe fără utilităţi.

 • Bătaie cu pumni şi bâte între clanurile de ţigani din Timiş pentru pământ şi femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătaie cu pumni şi bâte între clanurile de ţigani din Timiş pentru pământ şi femei

  Bătaia a pornit la puţin timp după miezul nopţii şi nu a durat decât zece minute. În acest răstimp, ţiganii şi-au spart capetele şi şi-au rupt mâinile. La sosirea forţelor de poliţie, spiritele erau deja calmate. Nu este pentru prima oară când clanurile de ţigani din satul Rudna apelează la violenţă pentru rezolvarea disputelor.

 • Interlopul constănţean Chiujdea, la un pas de a fi linşat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interlopul constănţean Chiujdea, la un pas de a fi linşat!

  Medicii legişti au stabilit că una dintre cele două victime ale reglării de conturi de duminică seara, de pe strada Tulcei din Constanţa, a fost la un pas de moarte. Bărbatul a fost lovit cu o sabie şi o furcă iar atacatorii vor fi puşi sub învinuire pentru tentativă de omor.

 • 20 sălăjeni, forţaţi să muncească pentru clanuri mafiote din Italia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  20 sălăjeni, forţaţi să muncească pentru clanuri mafiote din Italia

  49 de români dinn judeţele Cluj, Harghita, Mureş, Satu Mare şi Sălaj au căzut victimele unui grup infracţional format din cinci români fiind duşi la muncă în Italia şi, ulterior, puşi să presteze diferite munci pentru reţele mafiote din zona Calabriei.

 • Răfuială între două familii de rromi, la Jilava
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răfuială între două familii de rromi, la Jilava

  Scandalul dintre două familii rivale din comuna Jilava a pornit azi-noapte, aparent, de la fumul unui grătar. Membrii uneia dintre familii susţin că mai multe persoane au năvălit peste ele cu pietre şi au tras focuri de armă.

 • UPDATE Clanurile soţ-soţie au scăpat de legea educaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Clanurile soţ-soţie au scăpat de legea educaţiei

  Noua lege a educaţiei interzice ca rudele şi afinii de până la gradul doi să mai ocupe funcţii în universităţi, dar uită de soţ şi soţie. Tatăl cu fiul sau fiica, socrul cu nora sau ginerele, nepoţii cu bunicii, fraţii şi cumnaţii sunt perechi incompatibile cu funcţiile de şefi în facultăţile viitorului.

 • EXCLUSIV: Interlopii Brăilei au primit ani grei de puşcărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Interlopii Brăilei au primit ani grei de puşcărie

  Ghiţă Buricea şi alţi zece particpanţi la încăierarea de la Palatul de Justiţie, din decembrie 2006, au primit până la 11 ani de închisoare, patru dintre aceştia fiind deja după gratii. Condamnaţii fac parte din cele mai temute clanuri brăilene, „Buricea" şi „Caţali".

 • Clanurile Capitalei: În nordul Bucureştiului fac legea hoţii de maşini, în sud „protectorii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clanurile Capitalei: În nordul Bucureştiului fac legea hoţii de maşini, în sud „protectorii“

  În afară de oraşul Pantelimon, unde s-au remarcat clanurile locale Tostaua şi Mogoş, celelalte localităţi vecine cu Bucureştiul sunt conduse tot de interlopii din Capitală. Clanul Sile Pietroi, originar din Glina şi Caranii, care provin din oraşul Pantelimon, sunt două grupări mafiote care şi-au făcut un nume în Capitală, dar care controlează tot ce mişcă şi în localităţile de provenienţă

 • Clanurile Capitalei: Ştefan Ionescu, doctorul şmecherilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clanurile Capitalei: Ştefan Ionescu, doctorul şmecherilor

  Ştefan Ionescu este medic la Spitalul Universitar de Urgenţă şi preparator la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti. El a fost trimis în judecată anul trecut în luna noiembrie pentru că a falsificat documente medicale pentru interlopi.

 • Luptătorii lui Preda şi clanul Vasiloi, „şerifii“ din sectorul 6 VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luptătorii lui Preda şi clanul Vasiloi, „şerifii“ din sectorul 6 VIDEO

  Traficul de orice fel, taxele de protecţie şi pe locurile de veci, proxenetismul şi recuperările sunt la ordinea zilei în Militari şi Crângaşi. Devenit celebru după furtul de arme de la Ciorogârla, olimpicul Eugen Preda este jupân în sectorul 6. Ceilalţi interlopi sunt Buba, Şerif şi Expres.  

 • Clanurile Chira şi Pietroi împart Sectorul 3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clanurile Chira şi Pietroi împart Sectorul 3

  Cele două familii ţigăneşti controlează afacerile ilegale din zonă, de la cămătărie până la proxenetism şi trafic de droguri. În urmă cu doi ani şi jumătate, când clanul lui Sile Pietroi, care deja îşi făcuse un nume în comunele ilfovene Pantelimon, Glina şi Căţelu, a vrut să-şi extindă zona de influenţă în Capitală, a trebuit să se lupte cu gruparea condusă de Aurel Chira, care stăpânea sectorul în acea vreme.

 • 2009: un interlop arestat la fiecare două zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2009: un interlop arestat la fiecare două zile

  Serviciul de Investigaţii Criminale de la Poliţia Capitalei a anihilat 57 de grupări şi a dispus 192 de arestări, adică aproximativ o reţinere la două zile. Puţini dintre ei au rămas închişi.

 • Cine controlează Capitala din umbră - Cei mai influenţi interlopi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine controlează Capitala din umbră - Cei mai influenţi interlopi

  Lumea interlopă din Bucureşti este dominată de clanurile ţigăneşti şi de grupurile infracţionale care au în componenţă foşti luptători. „Adevărul“ şi „Adevărul de seară“ demarează o campanie interactivă în cadrul căreia, cu ajutorul cititorilor, se va contura harta interlopilor de Bucureşti.

Modifică Setările