Stiri despre cirese

  106 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cireşele de mai, un lux pentru târgovişteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cireşele de mai, un lux pentru târgovişteni

  Sunt frumoase, cărnoase şi aromate, dar cam scumpe, ar spune majoritatea târgoviştenilor. Cireşele de mai le fac cu ochiul celor care trec prin piaţă, însă preţul destul de piperat îi face pe mulţi să mai înghită şi în sec.

 • Târgu-Mureş: 25 de lei, kliogramul de cireşe în pieţe!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: 25 de lei, kliogramul de cireşe în pieţe!

  Au apărut cireşele în pieţele agroalimentare din oraş! Deşi costă 25 de lei un kilogram, localnicii nu s-au ferit să bage mâna adânc în buzunar pentru a simţi gustul dulce al verii, oferit de cireşele din Grecia.

 • Din secretele nutritive ale cireşelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din secretele nutritive ale cireşelor

  Cireşele dulci şi cele amare sunt doldora de substanţe nutritive. Ele ne întăresc sistemul imunitar şi ne ajută să luptăm împotriva bolilor cronice: obezitate, afecţiuni cardiace, hepatice, renale, cancer şi îmbătrânire prematură.

 • Bistriţa: Festivalul cireşelor la Cireşoaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Festivalul cireşelor la Cireşoaia

  Peste 2.000 de persoane sunt aşteptate duminică  la Cireşoaia, în comuna Braniştea, la cea mai mare degustare de cireşe din an. În jur de 1.500 de kilograme de fructe vor fi puse pe mesele invitaţilor. Pentru  cei 5 lei plătiţi la intrare, invitaţii pot mânca cireşe pe săturate.

 • Zalău: Prinşi cu cireşele în sac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zalău: Prinşi cu cireşele în sac

  Şase indivizi, dintre care doi minori, au fost prinşi azi dimineaţă de către agenţii Poliţiei Comunitare, având asupra lor sacoşe pline cu cireşe. Ulterior au fost predaţi organelor de Poliţie pentru cercetări.

 • Culegătorii de cireşe dau tonul la preţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Culegătorii de cireşe dau tonul la preţ

  Cireşele ajung la preţ triplu pe rafturile supermarketurilor, o mică parte din preţ intrând în buzunarul ţăranului. Comercianţii intermediari au schimbat tactica: iau cireşele direct din copac, deoarece asta le permite să ofere un preţ mai mic.

 • Vremea nu le-a priit anul acesta fructelor de primăvară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea nu le-a priit anul acesta fructelor de primăvară

  Recolta de piersici şi caişi a fost distrusă de îngheţ, iar cireşele sunt mai puţine cu 20%. În piaţă, cireşele din Grecia se vând chiar şi cu 35 de lei kilogramul, iar preţul la cele din producţia  autohtonă, aşteptată după 1 iunie nu va coborî la început sub 10 lei, estimează specialiştii