Stiri despre cirese

  106 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Vara Mea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Vara Mea“

  Cântăreaţa Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Vara Mea“, în regia lui Alex Ceauşu, care a colaborat în trecut cu artişti precum Anna Lesko, Fly Project, Dj Sava şi Loredana Groza. Pe parcursul filmărilor, vedetei i s-au alăturat mai mulţi colegi de breaslă cu experienţă, precum Alex Velea, Antonia, Alina Eremia, Giulia, Skizzo Skillz şi Neylini.

 • Dă iama în cireşe! Ai cel puţin 10 motive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dă iama în cireşe! Ai cel puţin 10 motive

  L-au făcut pe Nică a Petrei să „culce la pământ” toată cânepa mătuşii sale Mărioara, devenind un savuros moment al „Amintirilor din copilărie”. Lasă-te şi tu ispitit de ele, deoarece dicolo de gustul excelent, sunt pline de beneficii.

 • De ce trebuie să profiţi de fructele de sezon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce trebuie să profiţi de fructele de sezon

  Vişinele, cireşele şi fragii sunt câteva dintre fructele delicioase cu care ne răsfaţă începutul verii. În plus, ele pot deveni desertul tău preferat, dacă ţii cont de sugestiile noastre!

 • Prăjitură cu mousse de ciocolată albă şi sos de cireşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu mousse de ciocolată albă şi sos de cireşe

  Dacă îţi plac ciocolata şi cireşele, această prăjitură este în mod categoric făcută pentru tine! Moale, delicată şi foarte bogată în arome! Ce mai, poate intra lejer în Paradisul ciocolatei!

 • Beneficiile extraordinare ale cireşelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile extraordinare ale cireşelor

  Cu o gamă largă de beneficii pentru sănatate, cireşele nu pot fi trecute cu vederea foarte uşor. Dacă te confrunţi cu insomnie, dureri, grăsime pe abdomen, cireşele pot fi doctorul de care ai nevoie. Iată de ce!

 • S-au copt primele cireşele din acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-au copt primele cireşele din acest an

  Primele cireşe din acest an sunt aproape coapte şi vor apărea, peste numai câteva zile, în pieţele din municipiul Târgu Jiu.

 • Alimente care alină durerile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care alină durerile

  Te doare spatele, dinţii sau ai dureri menstruale? Data viitoare când suferi de durere, înlocuieşte medicamentele cu alimentele pe care le găseşti în bucătărie. Iată care sunt ele şi ce dureri alină!

 • Cinci beneficii ale consumului de cireşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci beneficii ale consumului de cireşe

  Cireşele nu sunt doar fructe sănătoase, fiind unele dintre cele mai bune gustoase alimente ale sfârşitului de primăvară şi ale verii, datorită diferitelor moduri de preparare: ele pot fi adăugate lângă orice, de la produse lactate, carne de porc, consumate crude sau fierte pentru a face sos sau suc.

 • Cum să prepari cea mai bună prăjitură cu cireşe şi nuci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să prepari cea mai bună prăjitură cu cireşe şi nuci

  Cireşele sunt extraordinar de bune în prăjituri. Dacă trece sezonul lor, poţi folosi cu încredere cireşe glasate sau cireşe din dulceaţă. Sunt la fel de bune ca şi cele proaspete. Încă ceva! Pentru aceste deliciu foloseşte un soi dulce şi cărnos, cum sunt pietroasele.

 • Antidoturi cu efect: fructele de sezon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antidoturi cu efect: fructele de sezon

  Profită din plin de venirea verii şi consumă des vişine, cireşe, căpşuni şi fructe de pădure! De ce? Pentru că sunt gustoase, au puţine calorii, „se îngrijesc“ de inima ta, îţi curăţă organismul de toxine şi redau strălucirea pielii. Lista efectelor benefice nu se opreşte însă aici...

 • Cum să prepari o tartă delicioasă cu cireşe şi bezea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să prepari o tartă delicioasă cu cireşe şi bezea

  Pregăteşte-te din timp! Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, toate mamele vor să-şi răsfeţe şi mai mult copiii. Ce preferă ei cel mai mult? Dulciurile, bineînţeles. Noi vă venim în ajutor cu o reţetă delicioasă, pentru toate gusturile, de tartă cu cireşe sau căpşune.