Stiri despre circulatia sangelui

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Care este cea mai bună poziţie de somn pentru fiecare persoană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care este cea mai bună poziţie de somn pentru fiecare persoană

  Arsuri la stomac, dureri de spate, probleme cu circulaţia sângelui sau ridurile sunt doar câteva din problemele pe care poziţia de dormit le poate accentua. Experţii în probleme de somn explică modul în care putem să ne ferim de acestea.

 • De ce este bine să mănânci pătrunjel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să mănânci pătrunjel

  Originar din pătrunjelul sălbatic de pe ţărmul Mării Mediterane, pătrunjelul cultivat la noi este folosit atât ca zarzavat în bucătărie, cât şi ca plantă medicinală. Pătrunjelul este bogat în vitamine, minerale şi multe alte substanţe esenţiale, dintre care una este vitamina C, despre care ştim că acţionează ca un antioxidant şi luptă împotriva daunelor produse de radicalii liberi în organism.

 • Castanele pun sângele în mişcare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Castanele pun sângele în mişcare

  Arbore cu o longevitate uimitoare, ce ajunge la 1000 de ani, castanul îţi poate fi de folos în tratarea mai multor boli, printre care reumatismul şi varicele. Atât fructele, cât şi frunzele castanului intră în componenţa unor remedii cu beneficii diverse.

 • Avantajele
mersului pe jos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avantajele mersului pe jos

  Una dintre cele mai subestimate activităţi benefice atât pentru organism, cât şi pentru buget este mersul pe jos. În schimbul timpului în plus petrecut pentru a te deplasa fără uzul transportului în comun, al vehiculului personal sau al bicicletei, veţi primi o sumedenie de beneficii pe termen lung. Iată care sunt avantajele mersului pe jos.

 • Leacuri pentru mâini şi picioare reci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri pentru mâini şi picioare reci

  Mâinile şi picioarele mereu reci sunt un semn că circulaţia periferică este deficitară. Deşi de multe ori nu este considerată o problemă medicală serioasă, este bine să-i acorzi toată atenţia cu aceste 5 remedii din plante care-ţi îmbunătăţesc circulaţia sângelui.

 • Motive pentru care ai tot timpul picioarele reci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive pentru care ai tot timpul picioarele reci

  Picioarele reci pot fi un semnal pentru diverse probleme de sănătate, cum ar fi circulaţia deficitară a sângelui sau diabetul, dar şi un indiciu că ar trebui să te laşi de fumat şi să limitezi consumul de alcool, avertizează specialiştii.

 • Ce boli ascund cearcănele, când nu sunt moştenite genetic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli ascund cearcănele, când nu sunt moştenite genetic

  Cearcănele sunt un semn al suferinţei organismului, şi când apar poate fi un semn al unor afecţiuni sau sensibilităţi despre care nu ştim. Aflăm în acest articol ce boli ascund cearcănele, când nu sunt moştenite genetic.

 • Ciocolata, beneficii uriaşe pentru sănătate: ne face mai fericiţi, ne creşte puterea de concentrare şi scade riscul de accident vascular - sfaturile medicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciocolata, beneficii uriaşe pentru sănătate: ne face mai fericiţi, ne creşte puterea de concentrare şi scade riscul de accident vascular - sfaturile medicilor

  Delicioasa ciocolată are efecte benefice nebănuite pentru sănătate: scade riscul de accident vascular, este un bun antioxidant, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Se spune că ciocolata ne face mai buni la matematică, stimulând capacitatea de concentrare, dar şi mai fericiţi, prin eliberarea endorfinelor. Medicii recomandă două tablete de ciocolată neagră pe zi.

 • Simptome care îţi spun că ai probleme cu circulaţia sângelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptome care îţi spun că ai probleme cu circulaţia sângelui

  Mâinile şi picioarele reci nu sunt singurul simptom care anunţă că ai probleme cu circulaţia sângelui. Există şi alte semnale pe care corpul le transmite când sângele nu circulă cum trebuie prin corp. Iată la ce să fii atentă pentru a preveni apariţia problemelor grave de sănătate.

 • Seminţe care te apără de bolile cardiace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seminţe care te apără de bolile cardiace

  Consumate ca atare, în diverse mâncăruri sau sub formă de remedii, seminţele de dovleac, de in şi cele de floarea-soarelui ţin la distanţă bolile de inimă şi oferă doza de energie de care are nevoie organismul.

 • Tratamente pentru mâini şi picioare reci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente pentru mâini şi picioare reci

  Degetele tale sunt reci indiferent de anotimp? O vorbă din bătrâni zice că eşti o persoană sinceră. Doctorul însă ar putea spune că ai probleme cu circulaţia sângelui la extremităţi. Vestea bună este că sunt remedii eficiente care te pot ajuta să te încălzeşti.

 • Cinci beneficii ale consumului de cireşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci beneficii ale consumului de cireşe

  Cireşele nu sunt doar fructe sănătoase, fiind unele dintre cele mai bune gustoase alimente ale sfârşitului de primăvară şi ale verii, datorită diferitelor moduri de preparare: ele pot fi adăugate lângă orice, de la produse lactate, carne de porc, consumate crude sau fierte pentru a face sos sau suc.

 • „Reţete” vindecătoare cu ghiocei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Reţete” vindecătoare cu ghiocei

  Vestitori ai primăverii, ghioceii ne încântă nu doar cu aspectul lor deosebit, ci şi cu multiplele întrebuinţări pe care le au, ca adjuvanţi în tratarea bolilor.Sunt folosiţi din timpuri străvechi ca remedii în cazul migrenelor sau al reumatismului şi pentru îmbunătăţirea circulaţiei sângelui.

 • 4 beneficii ale castanelor pe care nu le știi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 beneficii ale castanelor pe care nu le știi

  Roadele unui arbore cu o longevitate remarcabilă, de peste 1.000 de ani, îţi oferă din beneficiile lor pentru ca tu să trăieşti mai mult şi să ţii la distanţă bolile.

Modifică Setările