ciorba de perisoare - ultimele știri
Politicieni români, destinaţii de vacanţă şi reţete populare s-au aflat în topul căutărilor pe Internet în România, în 2023, conform unei analize publicată, sâmbătă, de o agenţie specializată.
Orice fel de mâncare are un mic secret pe care doar cel care gătește îl știe. Dar când vine vorba despre ciorba de perișoare, micul secret poate fi împărtășit. Există un ingredient secret care va face ciorba un deliciu și complimentele o să curgă din partea celor ce o vor gusta.
Preparat nelipsit de pe mesele românești, cea mai bună ciorbă de perișoare se gătește după rețeta regretatului gastronom, Radu Anton Roman. Mâncarea delicioasă se acrește cu borș și se drege cu smântână.
Mai multe persoane au acuzat stări de rău, iar şapte au ajuns la spital după ce au mâncat la o pomană organizată în casa praznicală din Rădeni, comuna vasluiană Dragomireşti. Din primele verificări, transportul alimentelor s-a făcut în condiţii impro...
Mâncare delicioasă, nelipsită din bucătăria românească, ciorba de perişoare este unul dintre cele mai populare preparate. Reţeta ciorbei perfecte o regăsim la regretatul gastronom Radu Anton Roman în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (...
Mâncare muntenească prin excelenţă, ciorba de perişoare se găteşte de secole în toată ţara. Reţeta deliciosului preparat o regăsimt la regretatul gastronom Radu Anton Roman, în lucrarea “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia).
Se spune că eşti gospodină desăvârşită atunci când ştii să faci ciorbă, motiv pentru care astăzi îţi propunem să găteşti ciorbă de perişoare.
Radu Anton Roman, maestrul gastronomiei româneşti, are o reţetă perfectă pentru ciorba de perişoare. Dacă se respectă întocmai paşii gătirii, reuşita este asigurată. Ingredientele şi secretele mâncării delicioase, nelipsită din bucătăria românească, ...
După perioada sărbătorilor în care am făcut excese culinare, o ciorbă acrită cu zeamă de varză, completată cu parfumul şi iuţeala hreanului, este cea mai potrivită alegere.
Ciorba de perişoare este o mâncare muntenească prin excelenţă, dar se face de secole în toată ţara. Fără să fie strict românească, ciorba de perişoare are un pronunţat caracter naţional.
Preferată de români şi gătită cu drag de gospodinele din toată ţara, ciorba de perişoare este un deliciu. Reţeta preparatului care se găseşte pe mai toate mesele şi în meniurile restaurantelor este un simplă, uşor de preparat. Radu Anton Roman, maest...
Una dintre cele mai gustate şi apreciate ciorbe în bucătăria românilor este cea de perişoare. O mulţime de variante de reţete există: cu sau fără smântână, mai acrişoară sau mai dulce.
O ciorbă simplă, deosebit de gustoasă şi cu mare „priză“ la români se găteşte rapid. Delicioasa ciorbă de perişoare a devenit unul dintre cele mai populare preparate româneşti, neexitând gospodină care să n-o gătească şi restaurant care să n-o aibă î...
Preferată de români şi gătită cu drag de gospodinele din toată ţara, ciorba de perişoare este un deliciu. Reţeta preparatului care se găseşte pe mai toate mesele şi în meniurile restaurantelor este un simplă, uşor de preparat. Radu Anton Roman, maest...