Stiri despre ciolos

  228 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cioloş a declarat că mulţi bani europeni se pierd din cauza funcţionarilor români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioloş a declarat că mulţi bani europeni se pierd din cauza funcţionarilor români

  Comisarul european pentru Agricultură, Dacian Cioloş, a atras atenţia funcţionarilor de la APDRP (Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit) să aibă "o atitudine constructivă" în relaţia cu fermierii, după ce a constatat că unii sunt descurajaţi să depună proiecte şi din cauza modului în care unii funcţionari îşi fac treaba.

 • Cioloş: Nu avem potenţial agricol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioloş: Nu avem potenţial agricol

  Comisarul european pentru Agricultură, Dacian Cioloş, a declarat ieri, la Bucureşti, că potenţialul unei ţări de a hrăni propria populaţie nu este suficient şi că acesta trebuie valorificat prin măsuri care depind de autorităţile naţionale.

 • WikiLeaks: Liderii români, scanaţi de SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  WikiLeaks: Liderii români, scanaţi de SUA

  Diplomaţii americani de la Bucureşti au primit ordin de la Hillary Clinton să afle datele biometrice şi vulnerabilităţile politicienilor români. Ambasada SUA s-a interesat dacă guvernanţii au legături cu grupurile de crimă organizată, cât de influenţaţi sunt ei de Moscova şi care le sunt sursele financiare.

 • Buget UE blocat: plăţile pentru fermieri ar putea fi amânate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buget UE blocat: plăţile pentru fermieri ar putea fi amânate

  Europarlamentarii şi guvernele statelor membre nu au ajuns la un acord privind structura bugetului UE pentru anul viitor. Cel mai probabil, vor fi blocaţi banii europeni pentru Serviciul diplomatic, iar subvenţiile pentru fermieri, din primele luni ale lui 2011, riscă să fie amânate.

 • UPDATE Dacian Cioloş ameninţă România cu blocarea fondurilor UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Dacian Cioloş ameninţă România cu blocarea fondurilor UE

  UPDATE Comisarul european pentru Agricultură, Dacian Cioloş, a trimis României o scrisoare în care acordă un termen de două luni autorităţilor pentru a-şi rezolva problemele legate de gradul extrem de mic de accesare a fondurilor structurale, potrivit site-ului www.ziare.com.

 • Premianţii şi codaşii lui Barroso
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premianţii şi codaşii lui Barroso

  Examenul comisarilor aspiranţi s-a încheiat. Cu un repetent şi câţiva corigenţi noua Comisie aşteaptă acum verdictul Parlamentului European. Unii au impresionat, alţii au dezamăgit, dar au trecut examenul de dragul echilibrului politic. Cine sunt comisarii cu adevărat competenţi, vom afla când vor trece la treabă.

 • Cioloş, întrebat despre subvenţiile pentru noii membri ai UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioloş, întrebat despre subvenţiile pentru noii membri ai UE

  "Când şi cum subvenţiile europene pentru agricultură acordate noilor state membre ale Uniunii Europene se vor egala cu cele ale vechilor membri?" Această întrebare intenţionează să o pună europarlamentara bulgară, Maria Nedelceva, candidatului pentru comisar european pentru Agricultura, Dacian Cioloş.

 • Nominalizarea lui Cioloş enervează Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nominalizarea lui Cioloş enervează Londra

  Presa britanică a primit cu răceală nominalizarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de comisar european la Agricultură şi acuză faptul că Franţa va avea doi reprezentanţi în Comisia Barroso II.

Modifică Setările