Stiri despre ciolos

  228 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cioloş nu vrea să
cureţe mizeria cuplului Gorghiu-Blaga
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioloş nu vrea să cureţe mizeria cuplului Gorghiu-Blaga

  Premierul Dacian Cioloş a luat ieri o decizie politică importantă, care pune PNL, mai precis conducerea acestui partid, într-o situaţie dificilă. Este vorba de refuzul de a modifica prin Ordonanţă de Urgenţă articolul din Legea electorală care prevede alegerea primarilor într-un singur tur de scrutin.

 • Guvernul Cioloş a decis: nu dă bani pentru construirea bisericilor în 2016
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul Cioloş a decis: nu dă bani pentru construirea bisericilor în 2016

  Guvernul Cioloş rămâne la decizia iniţială de a nu introduce în buget alocări explicite pentru construirea de biserici, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu. Potrivit acestuia, alocări pentru construirea bisericilor vor fi făcute în măsura posibilităţilor.

 • Stanca sta-n castan ca Stan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stanca sta-n castan ca Stan

  Speranţa e salvare. Dar tot ea pune capac. Ho, nu vă speriaţi, că n-am de gând să poptămăşesc în acest articol, spre hazul cititorului. Spun un lucru simplu. Dacă nu am fi însufleţiţi, de la începutul civilizaţiei, de năzuinţa asta, de „mai bine“, de „mai frumos“, nici civilizaţia de care vorbesc n-ar fi răzbit.

 • Alina Mungiu-Pippidi: De ce trebuie Cioloş să îşi caute slujbă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Mungiu-Pippidi: De ce trebuie Cioloş să îşi caute slujbă

  Guvernul de tehnocraţi într-o ţară unde partidele au alunecat pe panta populismului şi corupţiei este o idee bună, iar Dacian Cioloş e cel mai bun om care îl putea conduce. Guvernul de tehnocraţi trebuia făcut încă din ianuarie trecut, când PSD se delegitimase prin felul în care organizase alegerile, Klaus Iohannis era la şaptezeci la sută încredere şi majoritatea românilor credeau că ţara merge într-o direcţie bună.

 • Scutire de la ora de sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scutire de la ora de sport

  Avem o capacitate uriaşă de a ne autoamăgi şi de a-i minţi pe alţii. De unde o veni – nu ştiu. Doar că funcţionează. Uite, numai, bunăoară, noul guvern. Purtătorii de celule cenuşii puteau înţelege din start ce s-a întâmplat. Dragnea a simţit presiunea străzii, clocotul mulţimii şi a mizat pe ţapul ispăşitor. De fapt, pe doi: Ponta şi Oprea.

 • Bucurii pesediste, frustrări liberale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucurii pesediste, frustrări liberale

  Cu o uşoară întârziere faţă de anunţata oră 14, dar cu nedisimulată emoţie de om neobişnuit cu presa, cu vorbele şi cu microfoanele, premierul desemnat, dl. Dacian Cioloş, a făcut cunoscută lista guvernului pe care îl va conduce, dacă lucrurile merg bine, de marţi încolo vreme de aproape un an.

 • Alina Mungiu-Pippidi: La ce-a servit revoluţia populară?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Mungiu-Pippidi: La ce-a servit revoluţia populară?

  După un an de chin, sunt şanse să avem o nouă majoritate parlamentară. Pe principiul iniţiat de Traian Băsescu când nu au ajuns voturile PDL, rupând prin şantaj o parte a PSD şi creând partidul cel mai militarizat din România, UNPR. Generalii armatei moarte s-au realiniat la noile exigenţe. Ce să facem, din nou nu putem face schimbarea fără generali.

 • Bătălia pentru comisar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătălia pentru comisar

  În stilul perfect dâmboviţean, am mai început o epopee, cu escaladarea obişnuită de acuze, contra-acuze, jigniri, subânţelesuri cât mai ucigaşe posibil, toate legate de persoana pe care România doreşte s-o propună în calitate de comisar european.

 • Azi, ziua când se
decid noii şefi ai Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Azi, ziua când se decid noii şefi ai Europei

  Reuniunea extraordinară de azi a Consiliului European are pe agenda oficială demararea consultărilor asupra propunerilor existente privind poziţiile esenţiale în structurile puterii europene: preşedintele Consiliului European, şeful diplomaţiei europene şi preşedintele Eurogrup-ului.

 • Mesajul comisarului Cioloş pentru Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesajul comisarului Cioloş pentru Chişinău

  Pasul făcut de Republica Moldova la Vilnius în cursul zilei de vineri a fost primit cu mult entuziasm de către Dacian Cioloş, comisarul european pentru Agricultură, unul dintre oficialii implicaţi activ în deschiderea pieţei UE pentru vinurile moldoveneşti, după embargoul rusesc.

 • UPDATE Comisia Europeană confirmă: plăţile pe programul din fonduri europene POSDRU vor fi întrerupte în câteva zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Comisia Europeană confirmă: plăţile pe programul din fonduri europene POSDRU vor fi întrerupte în câteva zile

  Comisia Europeană a anunţat vineri oficial că Directorul general al DG pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Afaceri Sociale din cadrul Comisiei Europene, prin care este gestionat Programului operaţional dezvoltarea resurselor umane (POSDRU) România (program prin care beneficiem de finanţări de 3,4 miliarde de euro), va emite în câteva zile o decizie de întrerupere a termenului de plată pentru cererile în curs, urmare a unor "deficien

 • Cioloş: preţurile terenurilor agricole vor creşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioloş: preţurile terenurilor agricole vor creşte

  Comisarul european pentru Agricultură Dacian Cioloş, prezent în aceste momente la emisiunea „După 20 de ani“, la Pro TV, a afirmat, între altele, că „există o presiune funciară care determină creşterea preţurilor la terenurile agricole în viitorul apropiat“.

 • Marea reformă agricolă a UE: Câştigă fermierii mici. Vezi cele mai importante schimbări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea reformă agricolă a UE: Câştigă fermierii mici. Vezi cele mai importante schimbări

  Comisarul pentru Agricultură Dacian Cioloş anunţă astăzi cele mai importante măsuri ale Politicii Agricole Comune (PAC): schimbarea modului de acordare a subvenţiilor, bani direcţionaţi către agricultura ecologică, sprijin mai mare pentru fermierii mici sunt măsurile cu care Comisia Europeană vrea să modifice, după 2013, agricultura UE.

Modifică Setările