Stiri despre ciocolata alba

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se prepară tortul cu
ciocolată albă, kiwi şi portocale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară tortul cu ciocolată albă, kiwi şi portocale

  Un preparat uşor de realizat şi foarte gustos, tortul cu ciocolată albă, kiwi şi portocale va fi cu siguranţă pe placul celor mici şi mari. De ce ingrediente aveţi nevoie şi cum se prepară acest tort inedit, aflaţi din materialul de mai jos.

 • Bomboane cu ciocolată albă şi dovleac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bomboane cu ciocolată albă şi dovleac

  Cele mai bune arome într-o singură bomboană! Ciocolată, dovleac crtemă de brânză într-o singură îmbucătură! Aşa am putea descrie aceste bomboane cu ciocolată albă şi dovleac. Ce ţi-ai putea dori mai mult de la o simplă bomboană plină de aromele toamnei.

 • Prăjitură cu ciocolată albă şi afine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu ciocolată albă şi afine

  Afinele dau un gust aparte prăjiturilor tale, iar când în reţetă se regăseşte şi ciocolata albă, atunci cu siguranţă ai găsit formula câştigătoare, pentru un desert delicios de vară. Răsfaţă-i pe cei mici cu ceva dulce, dar oferă-le şi adulţilor o porţie din această prăjitură cu ciocolată albă şi afine.

 • Reţetă de sezon: Tort cu vişine şi ciocolată albă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă de sezon: Tort cu vişine şi ciocolată albă

  La reţeta pentru acest tort cu vişine şi ciocolată albă, poţi înlocui cu alte fructe, cum sunt cireşele. După ce s-a copt blatul, mai lasă-l în cuptor câteva minute, cu uşa întredeschisă, pentru că altfel rişti să se lase. Înainte de a-l tăia, asigură-te că blatul de tort este complet răcit. Aşa nu ţi se va fărâmiţa.

 • Ecler cu ciocolată neagră şi ciocolată albă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ecler cu ciocolată neagră şi ciocolată albă

  Sunt rare ocaziile când poţi refuza un răsfăţ cu o prăjitură bună şi apetisantă. Cu acest ecler cu ciocolată neagră şi ciocolată albă încerccăm să vă „agăţăm“ astăzi.

 • Prăjitură cu mousse de ciocolată albă şi sos de cireşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu mousse de ciocolată albă şi sos de cireşe

  Dacă îţi plac ciocolata şi cireşele, această prăjitură este în mod categoric făcută pentru tine! Moale, delicată şi foarte bogată în arome! Ce mai, poate intra lejer în Paradisul ciocolatei!

 • Desertul perfect: Tort cu ciocolată albă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Desertul perfect: Tort cu ciocolată albă

  Ciocolata albă face din acest tort simplu un deliciu pe gustul tuturor. Elveţienii au fost cei care au creat pentru prima dată ciocolată alb. A devenit populară atunci când a început să se vândă în America. În unele ţări, ciocolata albă nu este considerată ciocolată pentru că nu conţine cacao.

 • Cum să prepari un tort răcoros cu coacăze şi zmeură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să prepari un tort răcoros cu coacăze şi zmeură

  Pofteşti la un desert cu fructe de sezon? Prepară acest tort aromat de coacăze şi zmeură. Frişca pufoasă şi blaturile au un gust minunat, iar fructele acrişoare şi zemoase te energizează şi te răcoresc rapid.

 • Cum să pregăteşti rapid o prăjitură glazurată cu ciocolată albă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să pregăteşti rapid o prăjitură glazurată cu ciocolată albă

  La o cafea sau la un ceai cu prietenii vrei să te delectezi cu o prăjitură bună, care să-ţi hrănească pofta de dulce. Ei bine, dacă-ţi plac pandişpanul şi ciocolata albă, atunci această prăjitură te va încânta fără dar şi poate. Uite ce uşor se prepară!

Modifică Setările